BMW 535 E34 dotazy ohledně koupě
Krátkodobou pojistku nedělej, to je na hovínko(je tam přirážka). Zjisti si data potřebný k uzavření pojistky, zajdi na pojišťovnu, uzavři pojistku pouze na VIN, ne na RZ (kdyby byla na zelene kartě stara RZ, mohli by mit při přepisovani keci na magistratu), s počátkem od neděle nic neplať a když auto nekoupíš, tak pojistku v pondělí vypovíš (což lze podle zákona do 2měsíců od data sjednání) a pojišťovna Ti pošle novou složenku za ty dny kdy to bylo pojištěný. Je to nejlevnější varianta.
Mal som dve 535i, ako s lankom tak aj s EML, a s EML nikdy nebol za vyse roka ziadny vaznejsi problem, naopak ma to vyhodu, kedze mas vtedy vypinatelne ASC - a ASC u 535i znamena zaroven aj MSR (Motor Schleppmoment Regelung), co znamena regulaciu brzdenia motorom na klzkych povrchoch - ked prudko uberes plyn na lade, tak kola nejdu hned do smyku, ale elektronicka klapka sa pri naznaku presmyku zatvara tak pomaly aby sa kola nezablokovali. V spolupraci s klasickou ASC funkciou a samosvorom su az podivuhodne schopnosti tohto systemu (subjektivne to na zasnezenych cestach lepsie stabilizuje auto ako E39 s ASC+T). V sucasnej 535iA EML nemam a niajk mi to nevadi, uz trocha viem narabat s plynom, ale pokial v zime niekomu pozicias (obzvlast pubertakovi alebo VACSINE zien) auto, tak s ASC je niekolkokrat vyssia pravdepodobnost ze ho este niekedy uvidis v jednom kuse.
E30 325i
E34 535i
E34 535i
k uvedenemu by som snad este pridal tlmice, takisto servo moze mat volu...a z vybavy ak nieco v tej "elektrarni" nejde, tak to tiez moze byt sranda dat to dokopy
...ale inac skvele vozidlo...

e34-tds-t67740,start,15.html
e34 525 tds, Ford Transit 2,5 td
e34 525 tds, Ford Transit 2,5 td
Diky chlapy, nechce se mi ani rozepisovat jak jsem se zklamal z dnešnich prohlidek 535 a e30touring
ani žadna fota jsem neudělal. Co jsou lidi schopny nablabolit za pohadky(nebo jsem to tak jen slyšel v telefonu?) a realita je uuuuuplně jinde, že se nestydi
Děkuji ještě jednou Stanymu že se se mnou projel podivat se na ně.
Muže někdo co ma zkušenosti s e34 535 a schopen poznat zavady/nemoci tohoto auta v neděli se mnou sjet k Teplicům? Jestli jste z Prahy nebo blizkem okoli odvezu tam a hlavně zpět

Děkuji ještě jednou Stanymu že se se mnou projel podivat se na ně.
Muže někdo co ma zkušenosti s e34 535 a schopen poznat zavady/nemoci tohoto auta v neděli se mnou sjet k Teplicům? Jestli jste z Prahy nebo blizkem okoli odvezu tam a hlavně zpět