Pozor na SNAKEa!!!

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Flip

Příspěvek od Flip » 19. 05. 2008 09:25

Tak po dalším uplynutém měsíci se má věc takto: Kontaktoval jsem ho přes ICQ co bude s tím že mi ještě dluží plast kolem ručky nebo 300Kč..(hned jak se zde na fóru ozval)... jeho odpověď: PO TOM CO JSI SI DOVOLIL NA FÓRU? :roll: po chvíli dohadování napsal ať mu pošlu znovu číslo účtu že to do týdne pošle (peníze) a ať mu to připomínám, že je zapomětlivý..připomínal jsem a připomínám stále..jenže bez odezvy.. uplynul jeden týden, druhý..třetí a pořád nic!!!! :roll: Úsudek si udělejte sami...

Bajzík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajzík » 19. 05. 2008 09:31

Flip píše:Tak po dalším uplynutém měsíci se má věc takto: Kontaktoval jsem ho přes ICQ co bude s tím že mi ještě dluží plast kolem ručky nebo 300Kč..(hned jak se zde na fóru ozval)... jeho odpověď: PO TOM CO JSI SI DOVOLIL NA FÓRU? :roll: po chvíli dohadování napsal ať mu pošlu znovu číslo účtu že to do týdne pošle (peníze) a ať mu to připomínám, že je zapomětlivý..připomínal jsem a připomínám stále..jenže bez odezvy.. uplynul jeden týden, druhý..třetí a pořád nic!!!! :roll: Úsudek si udělejte sami...
nejsi jedniný, už jsem tady takových šmejdů poznal víc

Víťa
sponzor E30.cz

Příspěvek od Víťa » 19. 05. 2008 10:15

Mi neodpovídá ani na ICQ :?
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music

adam320

Příspěvek od adam320 » 19. 05. 2008 19:02

hele nechcio se vam do toho srat ale co si myslite ze vyresite kdyz budete nekde zalovat na nakym internetovym foru o tom co vam kdo dluzi za kus plastu? :lol:

bud te to sere moc teda tak sedni do auta vyser se na prachy a jed mu rozbit drzku nebo se s tim smir a na srazu se na nej usmej az ho potkas...

ja treba osobne tady na foru mam taky X nedoresenejch dluhu a nejsou o trech kilech ale davno jse masi vyrostl z toho tady na nekoho zalovat, je to smutny no ale az se zacnu vztekat moc tak kvuli trem kilum utratim klidne dalsich deset a vyresim svuj stres

jinak ja osobne jsem se Snakem neco uz taky resil, taky jsem si od nej neco odvezl a rozhodne za tema tvejma trema kilama byly este dalsi nuly, po kratky chvili se na tom neco vysralo, stalo to stejne jak cela kara nefnukam tady o tom ze by me nekdo neco dluzil...a vubec, za co??? a co ani jsem mu to nerek, ted se to mozna dozvi odsud, mozna se bude i divit, ale nebude si aspon myslet ze jsem curakcek co chce dvacet let starou karu ktera bude bez zavady, sou to stary krapy, tak to chodi, je to muj problem, stydel bych se na nej ve zlym myslet za to, lidi si furt stezujou ze koupili zajice v pytli...podobny nesmysly...nechci aby to vypadalo ze se nekoho zastavam pac vim hovno co jste si rekli ale tim spis, vyres si to po svym, takhle by taj mohlo bejt deset prispevku denńe od vsech

je to jen muj nazor, nikomu to necpu ale este tu nic takovyho nezaznelo tak jsem se k tomu chtel taky vyjadrit
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni

tunner89

Příspěvek od tunner89 » 19. 05. 2008 19:19

adam320 píše:....
:lol:
Nechápu teda na co tohle fórum podle tebe je? Napsal svou zkušenost.. ty jsi napsal svou.. a votom to je, ne?? nebo má držet hubu a škodolibě se smát.. že se další lidi napálej??

PS.:A podobnejch témat tu je dost.. ale ve sponzorský sekci..

Ada_CZ
člen E30.cz

Příspěvek od Ada_CZ » 20. 05. 2008 07:50

Rozdíl je kupovat něco bez záruky, nebo dostat prázdný balíček - opakováné "žalování" poukazuje na neochotu Snakea spor řešit a tudíž pro potenciální kupce dílů, informace na koho dávat pozor.. díky, že ses podělil se zkušenostmi

ales.

Příspěvek od ales. » 20. 05. 2008 08:41

Ada_CZ píše:Rozdíl je kupovat něco bez záruky, nebo dostat prázdný balíček - opakováné "žalování" poukazuje na neochotu Snakea spor řešit a tudíž pro potenciální kupce dílů, informace na koho dávat pozor.. díky, že ses podělil se zkušenostmi
líp bych to nevyjádřil...
PS: jak tady kdosi říkal něco o sedření z kuže...obchod je obchod a vždy je to tak,že ten co prodáva to chce prodat za co nejvíc a ten co to chce koupit to chce koupit za co nejmín, na tomhle není nic divnýho....co je divný když se obchod domluví a jedna ze stran svuj zavazek neplní...

Odpovědět