1.dveřní kabeláž s přípravou kontakt kliky a výhřev zámku,samotný kontakt+držák.
Podkůvku na rozmrazování zámku a hlavně to relé,nejde už objednat
http://bmwfans.info/original/E30/2-T/32 ... l-61_0599/
a ty ostatní věci ještě jsou? myslim podkůvka, kontakt, držák...kabeláž na montáž mám..nekouknu se protože mě to na vše(nejen tyto věci) píše že neni cena..Stany píše:Ne,musíš mít ještě pár drobností![]()
1.dveřní kabeláž s přípravou kontakt kliky a výhřev zámku,samotný kontakt+držák.
Podkůvku na rozmrazování zámku a hlavně to relé,nejde už objednatPokud máš origo centrál mněla by být příprava u řj.centrálu.
http://bmwfans.info/original/E30/2-T/32 ... l-61_0599/
svorka 15 je plus po zapnutí klíčku. je na ni napojený třeba radio, vypneš klíček, vypneš radio. To jest svorka 15euromen píše:31 zem 30 napájení 15 nevim A světlo TK nevim a TG neumim moc německý zkratky... to už bude muset někdo najít nebo někdo hodnej kdo to má zjistitBigMara píše: Dobra prace, jeste chybi obrazek kontaktu relatka a jaky vyvody z tistaku vedou na kterej kontakt

to bude nadstavbová verze...díky za info.. nevymejšlel sem to já ale pouze sem zpracoval schema co někdo udělal na e30.de..předpokládal sem že je to z origo časovače co montovali do auta..samiq píše:to Euromen: dobra prace, mam par poznamek
1. Z duvodu klidove spotreby bipolarni 555 (NE555, LM555, TL555, ...) kolem 10mA pri 15V, bych volil CMOS versi. Napr. TLC555, LMC555, a pod. Ty maji klidovy proud kolem 100uA. Tedy prakticky nevybiji ACCU v aute.
2. Je nutne zablokovat napajeni 555, tedy kondenzator mezi pin1 a pin 8. Kvuli velkemu rozsahu teplot je dobra kombinace 4.7uF tantal a paralelne 1nF keramika (oba SMD). Je to dulezite hlavne z duvodu odruseni (mobily, CB, HAM a dalsi vysilace)
3. Pouzit kvalitni elyty (treba SMD tantaly), bezne typy v mrazu ztraci kapacitu. V zime by to svitilo kratkou dobu. Oba (tri) SMD 10uF a zvetsit R4 na 470k
4. Pro diody a privody je potreba pouzit vetsich pedu, jinak se muze utrhnout spoj.
5. Pokud se divame na spolehlivost, doplnil bych mezi svorku 30 (+12V) a obvod odpor asi 10R a za nej zenerku na 16V (BZX85C16) proti GND. Na napajeci sine jsou dost velke ruzne spice od vselijakych induktivnich spotrebicu.
6. fotoplotr uz neprovozujeme, ale pokud bys to odbastlil a byl by zajem, tak tistaky necham vyrobit z Gerber fajlu (+potisk) standardni metodou. Co pouzit SMD 555 a kondiky? Mozna by to to usetrilo trochu mista.
7. ted jsem si vsimnul, nechybi spoj mezi diodama a 1k resistorem? mozna je schovanej.
mm, nejak to nemuzu najit v etk..Maranelo píše:na dverich musis mit protikus pak cudlik dosahne