samosvor na E30 pleas
hmmm
trochu levnejsi?????????? kolik to je u tebe to trochu???)) deset tis???? samosvor 325i e30 KABRO 3,73 pomer,,, mi lezi v garazi)))))))))))))))) toooooooP STAV .... Z kabra co melo najeto 150 tis.. krasny a garazovany vuz ho mel na sobe,,,
špéry mám doma dvě,ale ani jedna není naprodej,obě dvě jsem sehnal v anonci,za jeden svor jsem dával 1500,- a za ten druhý jen 500,- ,Někdo tady psal že svor je nedostatkový zboží a je to pravda.Ale taky tam ještě psal že spousta lidí je na autě má a ani o tom neví.A to je pravda ještě větší.Prostě najdi si v anonci izerát kdo prodává rozstřelounou e30 na N.D. a na svor narazíš.Někteří lidi co mají e30 nevědí ani jestli mají M10 nebo M20 či M40 natož aby věděli co to je samosvor.
Je to jen rada ,ale mě to vyšlo.
Jinak ty ceny co jsem tady četl třeba 12tis.,no tak to už je fakt vopruz.mám kontakt na osobu co ti z otevřenýho difu udělá svor.
Jinak ty ceny co jsem tady četl třeba 12tis.,no tak to už je fakt vopruz.mám kontakt na osobu co ti z otevřenýho difu udělá svor.
mm
no to me poser..... DAMIAN nic proti tobe nemam ale picoviny co pises me dost vytocily!!!!!!!!! kdyz jsi mi mel prodavat nejaky ten difer tak sis zahral celkem na feros typos,,, hovno kravske!!! jsi LHAR ,, rikals ze ti kompet vykradli garaz a tyhle veci ti odcizili..tudiz i ten samosfor,, a kola co jsi nahou mel posilat mojemu kamosovi tak pry taky,, jsi jeden velky KEC KAMO.. PROMIN DALIO!!!!!!!!!!!!Damian píše:špéry mám doma dvě,ale ani jedna není naprodej,obě dvě jsem sehnal v anonci,za jeden svor jsem dával 1500,- a za ten druhý jen 500,- ,Někdo tady psal že svor je nedostatkový zboží a je to pravda.Ale taky tam ještě psal že spousta lidí je na autě má a ani o tom neví.A to je pravda ještě větší.Prostě najdi si v anonci izerát kdo prodává rozstřelounou e30 na N.D. a na svor narazíš.Někteří lidi co mají e30 nevědí ani jestli mají M10 nebo M20 či M40 natož aby věděli co to je samosvor.
Re: mm
no co si myslíš je mi úplně jedno,každopádně my jsme spolu mluvili v létě ohledně samosvoru a to že mi vybrakovali garáž v době kdy jsem se stěhoval je pravda.Jsi zvláštní člověk,co máš źa názor? Na všechno se vykašlat když by ti někdo něco vykrad ?Roomin325 píše:no to me poser..... DAMIAN nic proti tobe nemam ale picoviny co pises me dost vytocily!!!!!!!!! kdyz jsi mi mel prodavat nejaky ten difer tak sis zahral celkem na feros typos,,, hovno kravske!!! jsi LHAR ,, rikals ze ti kompet vykradli garaz a tyhle veci ti odcizili..tudiz i ten samosfor,, a kola co jsi nahou mel posilat mojemu kamosovi tak pry taky,, jsi jeden velky KEC KAMO.. PROMIN DALIO!!!!!!!!!!!!Damian píše:špéry mám doma dvě,ale ani jedna není naprodej,obě dvě jsem sehnal v anonci,za jeden svor jsem dával 1500,- a za ten druhý jen 500,- ,Někdo tady psal že svor je nedostatkový zboží a je to pravda.Ale taky tam ještě psal že spousta lidí je na autě má a ani o tom neví.A to je pravda ještě větší.Prostě najdi si v anonci izerát kdo prodává rozstřelounou e30 na N.D. a na svor narazíš.Někteří lidi co mají e30 nevědí ani jestli mají M10 nebo M20 či M40 natož aby věděli co to je samosvor.
Já se dokážu rychle zahojit asi na rozdíl od někoho.Ty woe prober se,samosvor si odemě chtěl v létě,teď už je konec roku.
Damian píše:no co si myslíš je mi úplně jedno,každopádně my jsme spolu mluvili v létě ohledně samosvoru a to že mi vybrakovali garáž v době kdy jsem se stěhoval je pravda.Jsi zvláštní člověk,co máš źa názor? Na všechno se vykašlat když by ti někdo něco vykrad ?Roomin325 píše:no to me poser..... DAMIAN nic proti tobe nemam ale picoviny co pises me dost vytocily!!!!!!!!! kdyz jsi mi mel prodavat nejaky ten difer tak sis zahral celkem na feros typos,,, hovno kravske!!! jsi LHAR ,, rikals ze ti kompet vykradli garaz a tyhle veci ti odcizili..tudiz i ten samosfor,, a kola co jsi nahou mel posilat mojemu kamosovi tak pry taky,, jsi jeden velky KEC KAMO.. PROMIN DALIO!!!!!!!!!!!!Damian píše:špéry mám doma dvě,ale ani jedna není naprodej,obě dvě jsem sehnal v anonci,za jeden svor jsem dával 1500,- a za ten druhý jen 500,- ,Někdo tady psal že svor je nedostatkový zboží a je to pravda.Ale taky tam ještě psal že spousta lidí je na autě má a ani o tom neví.A to je pravda ještě větší.Prostě najdi si v anonci izerát kdo prodává rozstřelounou e30 na N.D. a na svor narazíš.Někteří lidi co mají e30 nevědí ani jestli mají M10 nebo M20 či M40 natož aby věděli co to je samosvor.
Já se dokážu rychle zahojit asi na rozdíl od někoho.Ty woe prober se,samosvor si odemě chtěl v létě,teď už je konec roku.
omlouvam se ti DAMIO NECAHL JSEM SE UNEST VANOCNI )) atmosferou

HEZKE VANOCE PREJI VSEM
Roomin325 píše:Damian píše:no co si myslíš je mi úplně jedno,každopádně my jsme spolu mluvili v létě ohledně samosvoru a to že mi vybrakovali garáž v době kdy jsem se stěhoval je pravda.Jsi zvláštní člověk,co máš źa názor? Na všechno se vykašlat když by ti někdo něco vykrad ?Roomin325 píše: no to me poser..... DAMIAN nic proti tobe nemam ale picoviny co pises me dost vytocily!!!!!!!!! kdyz jsi mi mel prodavat nejaky ten difer tak sis zahral celkem na feros typos,,, hovno kravske!!! jsi LHAR ,, rikals ze ti kompet vykradli garaz a tyhle veci ti odcizili..tudiz i ten samosfor,, a kola co jsi nahou mel posilat mojemu kamosovi tak pry taky,, jsi jeden velky KEC KAMO.. PROMIN DALIO!!!!!!!!!!!!
omlouvam se ti DAMIO NECAHL JSEM SE UNEST VANOCNI )) atmosferoua v lete bylo zas moc teplo tak mi to vypadlo ze to byl samosfor cos mi nabizel))))
HEZKE VANOCE PREJI VSEM
v pohodě