Schéma zapojení eurokonektoru (autorádio SONY)

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Jirka325

Příspěvek od Jirka325 » 09. 11. 2006 01:17

magiccc píše:A taky mi u SONYho zajížděla sama antena když jsem pustil CD a u JVC co mám teď je furt venku..
Nevíte někdo jestli se to dá nějak udělat? Docela se mi to líbilo... :D
Nebo je to jen v rádiu?
Me u sonykrapu zajizdela pri CD antena jen pokud byla vypnuta funkce TA....nebo jak se to jmenuje...proste to ze se prepina z CDcka na radio samo, kdyz jdou treba dopravni informace.

Fx

Příspěvek od Fx » 09. 11. 2006 06:47

magiccc píše:
Fx píše: Uvažuju, jestli se na to HF nevykašlu, stejně kdoví, jestli kdy budu mít Nokii 6310... Na druhou stranu je fajn mít to zapojený, když už se v tom rejpu...
Tohle jsem taky řešil, ale když už tam je... :twisted:

BTW: Nefunguje mi u toho HF automatický MUTE a u Sony radia fungovalo (akorát jsem vyndal ten mezikus a zapojil rádio jen na ISO a prohodil asi jeden drát aby se nemazala paměť)
A taky mi u SONYho zajížděla sama antena když jsem pustil CD a u JVC co mám teď je furt venku..
Nevíte někdo jestli se to dá nějak udělat? Docela se mi to líbilo... :D
Nebo je to jen v rádiu?
Jestli můžeš, vyndej rádio a mrkni se, jestli máš obsazený a spojený všechny pozice drátů na těch konektorech... Ale pokud máš redukci, tak snad jo :shock:
E39 535i sedan

sasima

Příspěvek od sasima » 25. 11. 2006 10:08

mám tu jeden problem se zapojenim,chci zapojit rádjo,v autě dřiv bylo kenwud se zesilovačem či co to je tak podle mého ten zesilovač vyhodim a vše zapojim na přimo do iso konektoru.Tak mě kdyštak opravte,nebo jestli máte nápady jak to nechat se zesilovačem budu rád :)
318i M10

Odpovědět