S tou Felicií kterou ho určitě honili to spíš byl zázrak, že se ho udrželi nahoru do toho kopce[CZ]Airwolf[OC] píše:btw: to ho nebyli schopni zastavit celou dobu ? ti policajti jsou fakt na ho*no pri honickach...
Dnes jsem se znova narodil.
No co já jsem viděl z policejních vozů přijelo tak dvě oktávky 1-2 feldy a zbytek fábieFikux píše:S tou Felicií kterou ho určitě honili to spíš byl zázrak, že se ho udrželi nahoru do toho kopce[CZ]Airwolf[OC] píše:btw: to ho nebyli schopni zastavit celou dobu ? ti policajti jsou fakt na ho*no pri honickach...
Ale jestli to rozšupajdil po tý rovince z ládví tak se nedivím, že tu zatáčku po skoku přes koleje neustál.
Ondra ex.M-Fahrer
Jo, musim přitakat s těma zvukovejma efektama, Na Mimoni jsem vyřazoval z oběhu radiátor, protože mi rupnul při gumování, a za mnou nějaký ducnutí, ani jsem se neotáčel, myslel jsem že spadla plastová popelnice, asi po 3 min se tam seběhnul hlouček lidí, tak jsem se teda otočil, a vyvaleně jsem koukal, 5m odemě, na 2 totalky, byli rádi že přežili.
Jinak na Mimoň už snad ani nepojedu, je to prostě o hubu, prasata zas*aný.
Jedinej kdo se tam snad choval spořádaně byli zase e30tkáři
Jinak na Mimoň už snad ani nepojedu, je to prostě o hubu, prasata zas*aný.
Jedinej kdo se tam snad choval spořádaně byli zase e30tkáři
325e e30; 325i e30; 325i e30 baur; 318is e30; 530d e39; 330ci e46; 730d e65; 325i e36; 325i e30; 325i e30 cabrio.