Problém s jedním členem při prodeji - dražbě

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 21. 12. 2005 09:21

no ono je proti tomu dost lidi a to je skoda mam taky pocit ze lehke placeni by nikoho nezabilo ale nesmi to bejt treba 1000 za rok to by zase bylo dost i pro mnoho uzitecnych clenu..mam dojem ze 200 by každej rocne skous blizi se konec roku hned od 1.1.2006 bych to zpoplatnil 8)
Tel : 773 622 822

Zubata

Příspěvek od Zubata » 21. 12. 2005 11:51

Flery píše:no ono je proti tomu dost lidi a to je skoda mam taky pocit ze lehke placeni by nikoho nezabilo ale nesmi to bejt treba 1000 za rok to by zase bylo dost i pro mnoho uzitecnych clenu..mam dojem ze 200 by každej rocne skous blizi se konec roku hned od 1.1.2006 bych to zpoplatnil 8)
A toto je třeba věc kerou já nesnáším zpoplatněné fórum to člověka znechutí, třeba před časem sem náhodou zavítal na tuning club brno a ty podmínky co jsou pro přijetí + poplatky jsou votřesny ne že bych se tam chcel logovat ale já sem byl tím dost znechucenej a poplatnit toto fórum, hmm no skus o tom nechat hlasovat ale já si osobně mysím že tím akorát odradíš lidi a ne že je napravíš ty co dělaj problémy (neříkám že su ANDĚL) problémy dělat budou dál a ti co sem chodí pro radu na pokec ..... jednou za čas tak se na to vyserou a půjdou jina. To je můj názor klydně semnou nemusíte souhlasit ale hlasovat by se o tom mohlo, já bych rači tu karmu aby čověk věděl ským má tu čest. (Umi to resit karmu, tj. kazdej, kdo si neco precte, ohodnoti kvalitu toho prispevku, pokud k tomu ma co rict, a podle toho roste nebo klesa karma...) :wink:

ales.

Příspěvek od ales. » 21. 12. 2005 14:09

Zubata píše:
Flery píše:no ono je proti tomu dost lidi a to je skoda mam taky pocit ze lehke placeni by nikoho nezabilo ale nesmi to bejt treba 1000 za rok to by zase bylo dost i pro mnoho uzitecnych clenu..mam dojem ze 200 by každej rocne skous blizi se konec roku hned od 1.1.2006 bych to zpoplatnil 8)
A toto je třeba věc kerou já nesnáším zpoplatněné fórum to člověka znechutí, třeba před časem sem náhodou zavítal na tuning club brno a ty podmínky co jsou pro přijetí + poplatky jsou votřesny ne že bych se tam chcel logovat ale já sem byl tím dost znechucenej a poplatnit toto fórum, hmm no skus o tom nechat hlasovat ale já si osobně mysím že tím akorát odradíš lidi a ne že je napravíš ty co dělaj problémy (neříkám že su ANDĚL) problémy dělat budou dál a ti co sem chodí pro radu na pokec ..... jednou za čas tak se na to vyserou a půjdou jina. To je můj názor klydně semnou nemusíte souhlasit ale hlasovat by se o tom mohlo, já bych rači tu karmu aby čověk věděl ským má tu čest. (Umi to resit karmu, tj. kazdej, kdo si neco precte, ohodnoti kvalitu toho prispevku, pokud k tomu ma co rict, a podle toho roste nebo klesa karma...) :wink:
já sem to nemyslel tak, že když nezaplatíš tak sem nemužeš. pouze by to o tobě něco vypovídalo.....protože kdyby měl hodnotit karmu takovej tampa, tak potěš koště......
a ty peníze co se vyberou se pak mužou použít na pronajem třeba okruhu na soukromej zavod(příklad)

BMW 318iS

Příspěvek od BMW 318iS » 21. 12. 2005 17:15

Jakoze vidim ze si tu lidi o me udelali moc peknej obrazek, no nevadi. Zdrahy ten difec vzal az po zkousce kdy ho KARR proveril a vse bylo ok, takze mi to pak totalne vytocilo a urcite nejenom me kdyby se to stalo nekomu jinemu. Ja ho nikomu nenutil, chctel jsme si ho nechat, jen si Zdrahy vzpomen ze si me furt psal a nabizel vic. Proste se stalo to co nikdo necekal, to uz nikdo neovlivni. A duvod proc jsme se nestavil byl ten ze je zbytecny si jezdil pro difec ktery je v po*i a davat kvuli tomu jeste 5 kil na benzin. Takze asi tak.

To co se mi ted stalo s Martinem (blumen) me opravdui hodne mrzi, uz jsmem mu to nekolikrat psal. Jeden z hlavnich duvodu je ten ze jsem mel mensi nehodu s autem na dalnici zhruba pred mesicem (mozna 3 tydny) lizo na aute nebylo !!! (nevim proc bych ho tam mel, kdyz jsem se ho snazil skopirovat). Veskere prislusenstvi k fotaku jsem uz poslal, takze prodeji nic nebrani. Me bohuzel v oprave porad brani financni situace.

Pokud je tu aspon jedna dobra duse a bude chtit pomoci tak budu nesmirne rad. Schanim oba predni blatniky, predni naraznik vcetne vyztuhy, a predni celo s nabehem leveho podbehu.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 21. 12. 2005 23:26

Zdrahy píše:318is ?? :D :D :D

Vzpomínáte si na aféru rozjebaného diferáku ?? Mno abych to tu připomněl, koupil jsem od něj diferák, 100 % pri prodeji v poradku, na druhy den pri dovozu se mi hryzl v zatacce takovým stylem že jsem mel co delat abych to ukočíroval... Až po sléze jsem se dozvěděl že byl v nějakým vlhkým sklepě něco přes rok :-)))) nakonec jsem byl já viníkem, potom Karr který tam dával olej atd... Asi nepochopil ze ja ten difec kupoval kvuli tomu aby slouzil a ne proto abych ho vracel a proto tam podle nej nekdo nalil slunecnicovej olej.... Mno nemám slov !!!

Mno měl jsem ho dovézt urychleně zpět do Brna abychom to shodnotili, tak jsem ho dovalil Karrovi (Karel) do dílny a 318iS si tam pro něj do dneška nepřijel, tak skončil na smetišti.
Co to kecas za pi*oviny? Jaky slunecnicovy olej? Jaky vlhky sklep. Vsechno jsme ti rkl vcas, to ze byl skladovany v panelaku ve sklepe asi rok si dopredu vedel, zadna vlhkost tam nebyla. Karr za nic nemuze zas si k tom uneproidavaj co se ti hodi abys me tady shodil. A nechctel mi tvrdit ze muzu za to co se ti stalo. To nemohl tusit nikdo, navic Karr potvrdil ze difec byl v poradku tak tohle ted na me nezkousej !!!!!

Ja jsme tadz na E30 foru ykoncil s obchodovanim pac jsme tadz narayil jen na problemy. yajimavz je ye na autohifi foru kde jsem jiy hodne dlouhou dobu a prodam a nakoupil jsme jiy nekolik desitek veci jsem nemel jedinej sebemensi problem. Od Martina (Blumen) jsem koupil auto a problemem s lizatkem jsem si to ted akorat pekne posral a prodelal nmekolik tisic pac jsem dal do zastavy fotak kterej stal minulej rok pres 5 litru, Ivo mi jeste da za provdu ze jsem ferovej clovek ale bohuzel jsem se ted dostal do hodne prekerni situace ze ktere se snad hodne rychle vyhrabu.

Nicim jinym se hajit nebudu, at si to kazdej prebere jak chce, ja se tu s nikym zbytecne hadat nebudu. Jak jsem rekl, tady nikomu nic prodavat radsi nebudu, nemam zapotrebi aby se pak o me mluvilo takovymhle zpusobem.

Zdrahy

Příspěvek od Zdrahy » 22. 12. 2005 00:56

No comment ! To že se na padrt vysypal je jedna věc ! To že z něj vypadl ten nálitek na poloosu je druhá věc ! Ten difec byl po smrti, bohuzel jsem nebyl u predani ani u zadneho testovani, jel jsem domu na spotrebu, dojel jsem, na druhy den jsem bral benzin a zacal normalne jezdit.

Jen ti chci pripomnet to, ze vim jak se prodava a kupuje a ze se tohle muze stat, už jsem tady z fora koupil x starých věcí, ale ty jsi mi garantoval ze difec do te doby jezdil uplne v pohode, pritom pravda byla takova ze lezel ve sklepe bez oleje.

Jen se mi nelibila tva garance suprovýho difu za 5000 Kč, pritom jsi o nem vedel starou bellu, coz jsem se posleze dozvedel !
...
Obrázek

Záchvat

Příspěvek od Záchvat » 22. 12. 2005 09:47

Kdy si posílal to příslušenství k tomu foťáku? Už na něj čekám :wink:
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 22. 12. 2005 10:46

Zdrahy: Hele vidim ze se me tady snazis jen pomlouvat, vubec me neznas tak se uklidni a nevymyslej si tu takovy blbosti !!!

jasne jsem ti psal ze difec byl na aute pak se sundal a lezel v suchem sklepe v poloze takove ze zadny olej nevytekl !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kdybys ho prodaval ty a jme se tohle stalo tak bych te tu pomluvil asi stejne ale ted uz to vazne prehanis.

Takze dicel byl funkcni, normalne se snim jezdilo, vydelal se a po roce dobreho skladovani jsme ho vytahl a chtel jsem si ho nechat, bohuzel mi ale lidi zacali psat ze ho koupi za docela dobrou cenu. Tak jsem ho rozdelal, vylil olej ,vycistil (nafotil ze je ok, nikde zadny opotrebeni) Pak jsem ho odvezl Karrovi aby ho otestoval a kdyby byl v poradku tak bych dostal prachy. Otestoval ho a rikal ze zadny problem nemel, svornost dobra. No a tbe se pak kousnul na ute kdyz si jel normalne domu. At si lidi veri cemu chteji. Ja vim ze Karr je clovek kteremu se da verit a ze kdyby byl v haji tak by ti to rekl a me taky. Takze jsem nedostal ani prachy a difec byl nasracku. Nasranej by byl kazdej, nezlob se na me ale je to tak.

Jinak prislusenstvi k fotaku je odeslano a prijit by to melo v utery. Martinovi se jeste jednou omlouvam a verim ze fotak proda za mnohem vic nez za ty 2 litry co chtel za lizo. At to prodas za jakoukoliv cenu tak si vsechny prachy nechej, byla to moje vida ze jsem se zpozdil, rucil jsem fotakem a tak ted musim nest nasledky.

Radek_750iA

Příspěvek od Radek_750iA » 22. 12. 2005 10:50

Nejaka cerna listina mi prijde k nicemu. Protoze vetsinou jen prodejce a kupujici vi, jak to skutecne bylo. Pekny priklad je Zdrahy x BMW 318is. Kazdy ma svoji pravdu, a nejspis se na tom, jak to bylo neshodnou... A myslim si, ze 99% zdejsich clenu nema proste narok ani sanci objektivne posoudit kdo ma pravdu a jestli tedy BMW 318is na tu cernou listinu skutecne patri...
205GTi, 318i, 323i, 325i, 730iA, 750iA, 325iC, R5 ALPINE, 324td, 520i,320i/2,5, 520i, 735iAl, & 750iA, 318i,525iAT,525TDS e39,528iT e39,535iA e39,735iA e38 FL,335iC M-Tech II,735i e65,M5 e34 91,e30 325i M-Tech I,T4VR6,A6 3.0TDi --> 850Ci & 535d

Záchvat

Příspěvek od Záchvat » 22. 12. 2005 10:54

Foťák je prodanej, teď už čekám jen na to příslušenství. Čím si to posílal, že to půjde tak dlouho?
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520

euromen

Příspěvek od euromen » 22. 12. 2005 11:06

ales. píše:a ty peníze co se vyberou se pak mužou použít na pronajem třeba okruhu na soukromej zavod(příklad)
no nevim, zrovna závod, třeba mě závody fakt těžce neberou a v podstatě sponzorovat tady někomu závody proto abych si mohl něco přečíst, sorry to ne, to si raději budu dělat na svim autě a budu hold bez toho že si přečtu nějakej příspěvek

to spíš třeba na provoz webu, na zaplacení domény, nebo na to aby se webu něco našlo, ne jen na foru, fotostory na opravy pro lamy ne z němeskech webů (kterejm nerozumim, protože sem měl anglinu) ale v rodnym jazyce a podobný aktivity
dočasný konec BMW :-(

ales.

Příspěvek od ales. » 22. 12. 2005 11:12

euromen píše:
ales. píše:a ty peníze co se vyberou se pak mužou použít na pronajem třeba okruhu na soukromej zavod(příklad)
no nevim, zrovna závod, třeba mě závody fakt těžce neberou a v podstatě sponzorovat tady někomu závody proto abych si mohl něco přečíst, sorry to ne, to si raději budu dělat na svim autě a budu hold bez toho že si přečtu nějakej příspěvek

to spíš třeba na provoz webu, na zaplacení domény, nebo na to aby se webu něco našlo, ne jen na foru, fotostory na opravy pro lamy ne z němeskech webů (kterejm nerozumim, protože sem měl anglinu) ale v rodnym jazyce a podobný aktivity
byl to jen navrh muže to být na cokoliv. ale myslím že ani tak nejde o to na co to bude(ikdyby si to mezi sebou měli rozdělit jen adminove tak mi to vadit nebude), ale spíš aby to bylo......a ikdyž platit nebudeš tak číst budeš moct stejně všechno.
PS:řešit naco ty peníze pujdou nemá smyl, každej bude chtít něco jinýho tak hold se pak někdo bude muset přizpusobit většině. ten poplatek sem myslel, tak at se jen oddělí zrno od plev a jak bylo řečeno tak třeba dvě kila nikoho nezabijou nebo ste na tom tak špatně?

Blumen_071
member of yacht club Monaco

Příspěvek od Blumen_071 » 22. 12. 2005 13:59

Anonymous píše:....
Jinak prislusenstvi k fotaku je odeslano a prijit by to melo v utery. Martinovi se jeste jednou omlouvam a verim ze fotak proda za mnohem vic nez za ty 2 litry co chtel za lizo. At to prodas za jakoukoliv cenu tak si vsechny prachy nechej, byla to moje vida ze jsem se zpozdil, rucil jsem fotakem a tak ted musim nest nasledky.
jen bych si dovolil zde doplnit info o nasi dohode aby to nevypadalo ze jsem na tom pohodlne vydelal.
lizo jsem chtel prodat za 2tis

dohoda s Honzou:
pujcim lizo pro udelani kopyta na vyrobu kopii a za to dostanu
* zpet sve lizo
* jednu kopii (v hodnote cca 1tis)
* 300,-kc

aparat jsem prodal za 2500,- a onech 300,- jsem ponechal Fidovi jako manipulacni poplatek a projev diku za prevozni sluzby

Honzo mrzi me co se ti prihodilo i to jak cely nas obchod dopadl. tesi me ze ses k tomu postavil celem ac to chvili trvalo.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 22. 12. 2005 15:05

Martine: Jsem rad ze to dopadlo aspon takhle. Nekdy az se treba potkame nekde na srazu tak jeste neco vymyslim at nejsem na me zbytecne nastvanej :wink:

Posilal jsme to pres ceskou postu, tak vubec nevim jak ted pred vanocema budou stihat. Treba to zitre prijde. Tak vesele vanoce.

Jedinej kdo dokaze posoudit jak je to mezi mnou a Zdrahym bylo je Karr, kterej to cely zprostredkoval. Proste asi jak rekl DC to byla asi unava materialu (a tu nepozna nikdo nikdy dopredu!!!]. Asi to byla unava meterialu ci co, ale to uz ja resit nebudu. Spalil jsem se a tim to pro me konci.

Forreet

Příspěvek od Forreet » 22. 12. 2005 15:21

Podle me si mel chtit po nem 2000kc...A srat na dohodu,kdyz se to tak skomplikovalo :roll: :roll: Lebo jinac podle tvych vypoctu ti jeste dluzi..
0042191777565

Nakej TD curak... prepisuje a maze inzeraty
http://img301.imageshack.us/img301/1209 ... hjhod2.png

CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CharlitoCZ » 23. 12. 2005 17:47

s tim zpoplatněnim souhlasim a taky mě napadla možnost že by se pak něco za ty peníze udělalo, částku bych nechal někde níž (jde hlavně o princip) - tak kilo/dvě, co udělat hlasování - zpoplatnit/nezpoplatnit. Registrovaní budou jen ti s poplatkem, ti bez poplatku zůstanou neregistrovaní - podle toho už by pak záleželo na každym zvlášť jak by se zachoval k inzerátům...
dál si myslim že je výhoda v tom že neregistrovaní uviděj že se tu dají dozvědět nové věci a pokecat a časem se třeba taky zaregistrujou...

- funguje to tachle podobně i na jinejch fórech a většinou to vede jen k výhodám...

pokud ne, tak mě nekamenujte, je to jen návrh :wink:
BMW 320i Saloon 110kW/5900 190Nm/4700
http://charlitocz.wz.cz/

Odpovědět