delal jste to nekdo?
Mám to taky za sebou, uhlíky se přepájí, ložiska mi nalisoval tatík v práci, už nevím kolik to přišlo celkem ale bylo to pod pětikilo. Když koupíš jinej altík, tak můžeš mít za půl roku ten samej problém. A takhle máš jistotu, že na to min 100 000km nesáhneš. Jo taky jsem si nechal přesoustružit měděný kroužky na rotoru - ty jak po nich jezdí uhlíky. Ještě jak je to rozebraný tak to celý vyčistit - je tam všude prach z uhlíků jak se brousí o kroužky a tenhle vodivěj prach může způsobit zkrat a zničení alternátoru.
No ja to zjistil vcera a pres tejden mam skolu stylem od 7 rano do ctyr odpoledne, takze nejaky shaneni servisu nehrozi, ale pujdu s tim asi sem:vlada320 píše:hele budu to delat sam ale tedka shanim stahovak na ty loziska.novy loziska budu stopro kupovat u SKF.a ty uz jsi to nechaval menit?me se nejak nechce davat prachy za praci nekomu jinymu kdyz jsem sikovnej a zvladnu to sam.Fx píše:Jak jsi dopadl? Ja uz vim na 100%, že je to taky ložisko na altíku... Kde jsi to nechával/budeš nechávat dělat?vlada320 píše:dik za tu firmu skf tam je koupim ale nejdriv je necham vylisovat a rovnou si je vemu s sebou.![]()
http://www.dwservis.cz/
Doporučili mi to u Vašendů, a tam jsem byl s prací servisu vždy spokojen...
proc ne.jestli jsou tam spolehlivy.ja chci usetrit za praci takze to udelam sam.Fx píše:No ja to zjistil vcera a pres tejden mam skolu stylem od 7 rano do ctyr odpoledne, takze nejaky shaneni servisu nehrozi, ale pujdu s tim asi sem:vlada320 píše:hele budu to delat sam ale tedka shanim stahovak na ty loziska.novy loziska budu stopro kupovat u SKF.a ty uz jsi to nechaval menit?me se nejak nechce davat prachy za praci nekomu jinymu kdyz jsem sikovnej a zvladnu to sam.Fx píše: Jak jsi dopadl? Ja uz vim na 100%, že je to taky ložisko na altíku... Kde jsi to nechával/budeš nechávat dělat?![]()
http://www.dwservis.cz/
Doporučili mi to u Vašendů, a tam jsem byl s prací servisu vždy spokojen...

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 

tak FX ty loziska uy mam a staly 122kc jsou od SKF a kupoval jsem je na Kacerove je to kousek od metra v ulici Valtinovska.ta firma se menuje ADOZ.

no a ted odpoledne jedu nechat vymenit tyhle krouzky

a uhliky uz mam za sebou

takova mensi repase altiku

no a ted odpoledne jedu nechat vymenit tyhle krouzky

a uhliky uz mam za sebou

takova mensi repase altiku

Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2