Totalka

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Angel-bmw

Příspěvek od Angel-bmw » 28. 07. 2005 22:09

fotky nafotim.Ale zatim porad nemam nato jit ven a podivat se poradne na milacka jak tam stoji uplne smutne.Kdzy jsem se vratil vecer domu tak jsem ho pohladil po znaku a dal mu dobrou noc.Ted akorat kouknu na zmuchlanej predek a mam chut bagristu nakopat pod predni chladic mojeho Bmw
E46 328CI & Octavia 1.9Tdi

Jarda318i

Příspěvek od Jarda318i » 29. 07. 2005 09:32

Angel-bmw píše:fotky nafotim.Ale zatim porad nemam nato jit ven a podivat se poradne na milacka jak tam stoji uplne smutne.Kdzy jsem se vratil vecer domu tak jsem ho pohladil po znaku a dal mu dobrou noc.Ted akorat kouknu na zmuchlanej predek a mam chut bagristu nakopat pod predni chladic mojeho Bmw
Vím jak ti musí bejt, ja si v neděli zrušil předek (sice jen plasty, narazník světla a zamačkly ledvinky) máš to sice o mega horší ale prožívam stejny trapení jak ty. No a nejhlavnější je to že sou všichni zdraví !
Naposledy upravil(a) Jarda318i dne 01. 08. 2005 07:49, celkem upraveno 1 x.

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 29. 07. 2005 11:19

auta je mi lito rodinych prislusniku taky snad budou zdravy jen nechapu jak se stala ta nehoda :cry:
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

hasi

Příspěvek od hasi » 30. 07. 2005 00:19

tomik píše:takže dali vinu tobě???
kdyby jsi jel rozumně,podle zákona by za to mohl ten bagr.
Podle zákona rozumně nic neznamená. povinnost řidiče, který je odbočuje doprava je podívat se do zpětného zrcátka, zda není předjížděn a poté po dání přednosti případnému protijedoucímu vozidlu odbočit. Pokud jsi nepředjížděl v místě, kde je předjíždění zakázáno, tak si mohl jet kolik jsi chtěl a není to tvá vina. Samozřejmě dostaneš pokutu za rychlost, ale vinu nese bagrista.
Stalo se mi něco podobnýho, když jsem měl týden řidičák a frajer z džípem mi udělal to samý. Měl jsem půjčené tátovo auto (půl roku staré) a byla na něm škoda 200tisíc. Zážitek na hovno, naštěstí byl táta schovívavý a říkal, že pokud dostanu pokutu za rychlost, tak si ji zaplatím. Dopadlo to tak, že to chtěli hodit na mě, protože jsem byl mladý a on měl dlouhé prsty. Několikrát jsem se proti rozhodnutí odvolal a pak se někam ztratil spis a dopadlo to tak, že se nehoda nestala.

Je dobře, že jste to přežili a aut si můžeš za život koupit desítky, takže nesmutni a hlavu vzhůru :wink: Hlavně musíš překousnout tu obavu z řízení a začít zase jezdit...
hasi

Roman 013
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman 013 » 30. 07. 2005 20:24

Ten pocit moc dobře znám,je to smutné,ale hlavně že jste všichni na žuvu !!!!!!!!!

POKUD NEJDE O ŽIVOT TAK JDE O H..........

Peťas

Příspěvek od Peťas » 31. 07. 2005 12:39

hasi píše:Samozřejmě dostaneš pokutu za rychlost
Samozřejmost to v žádném případě není. Záleží jenom na policajtech, jestli se tou rychlostí budou zabývat. Předloni mi protijedoucí, v levo odbočující auto nedalo přednost. Úplně jsem se mu nevyhnul, tak mi nabral bok. Bylo to ve městě a před nárazem (než jsem začal brzdit) jsem jel cca 90-100. Policajti změřili mou brzdnou dráhu (takže to museli poznat), říkal jim to i ten co do mě vrazil a přiznal jsem i já sám. Odpověď policajtů, na to, že jsem jel rychle, byla jednoznačná: Není důležité, jak rychle jsem jel. Podstatné je to, že ten kdo mi nedal přednost hrubě porušil předpisy.

Jinak samozřejmě škoda každého BaWa. Ale jak bylo už několikrát napsané, hlavní je to, že se nikomu nic vážného nestalo.

[CZ]Airwolf[OC]

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] » 31. 07. 2005 17:38

skoda bawka, ale hlavne ze zijete...

jinak u Hostivare u tramvajove smycky je uz nejmene pul tydne odstavene v trave stribne bawko, bourane na predek - asi lehce...nevite o tom nekdo neco ?
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno :)

Fx

Příspěvek od Fx » 31. 07. 2005 21:57

[CZ]Airwolf[OC] píše:skoda bawka, ale hlavne ze zijete...

jinak u Hostivare u tramvajove smycky je uz nejmene pul tydne odstavene v trave stribne bawko, bourane na predek - asi lehce...nevite o tom nekdo neco ?
Taky jsem na nej koukal, ale pripadlo mi spis ze je jen sundany predni naraznik nez ze by bylo bouchle... Videl jsem to tam v utery nekdy kolem pul jedny rano...
E39 535i sedan

Kubajz von Odry
člen E30.cz

Příspěvek od Kubajz von Odry » 01. 08. 2005 22:42

ja se jen pridam vcera vnoci sme zrusili nasi octavii - branili sme tomu aby opilec vesel do cesty pod auto ktere jelo primo na nej a tak to odneslo auto - auto vcelku totalka...
Obrázek

Odpovědět