325i extremni kolisani otacek

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
voTon

Příspěvek od voTon » 21. 07. 2003 18:07

Melisek_076 píše:No tak to je super, včera mi to začlo dělat to samé!!!!! po vteřině nakotlí, ubere, nakotlí.... a když nepřidám, občas zdechne.
to je blby, dys sme u toho chcipani nekdy mi to taky zajizdy chcipne dys amm vysokej kvalt a maly otacky a ono se to sekne a nekdy se i stane zajizdy ze se to uplne zahlti motor jenom bruci ale netahne a musim to cipnout sam.

je to asi sranda me pozorovat pri jizde po meste, na krizovatce se mi to samo turuje ze si pripadam jak nakej streetfighter pak to musim nakotlit aby mi to necukalo a dys treba zrovna predjizdim jak fraja tak mi to zacne cukat nebo mi to chcipne pripadam si pak jako trouba. zvlastni je ze nekdy ujedu treba 20km bez nejmensich potizi
DIAGNOSTIKA, DILY, SERVIS v Ceskych Budejovicich
HTTP://WWW.VOTON.CZ
e36 323Ti

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 21. 07. 2003 18:29

MADmaniac píše:
SlimShady píše:Tak pri najbližšom návale lóve mi neostáva nič iné, len si kúpiť:
1.) hadicu sania (tú kúpim radšej novú v AuTecu)
2.) voľnobežný ventil (nový je kurva drahý :oops: )
3.) zohnať to teplotné čidlo
4.) možno podtlakový ventil... BTW: kde ho nájdem?

Vďaka,

Slim
hele cece estli mas etu tak krom ty hadice k sani mam vsechno a za nakej mrzkej peniz ti to strelim, fse z funkcnich motoru tak se dystak ozvi. 605 21 32 21
Cece, ozvem sa, ale musi to pockat az budu peniazky 8) teraz pojdem na 2-3 tyzdne domov, takze ked to budes este mat neskor, urcite sa ti ozvem :wink:
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

DaWe

Příspěvek od DaWe » 22. 07. 2003 10:03

Chlape už jsi zkusil ten rozdělovač? Kabely, cívka? Nedělá ti to bordel i při startování? Zkus si od někoho půjčit díly viz výše a prubni to, já měl problém tam, když jsme jel přes sídliště, tak to střílelo a skákalo jak klokan, pak chvíli dobrý a nakonec jsem kličkoval mezi květináčema, jak jsem byl oblýbený (musel jsem to držet v otáčkách...vždycky)
EX VAZ 2101
EX 320i M20
EX G2 1,6 GTD + G2 1,6 D
EX 318i, M40, turisťák
OI 1,9 TDI, 103 kW

voTon

Příspěvek od voTon » 22. 07. 2003 19:40

DaWe píše:Chlape už jsi zkusil ten rozdělovač? Kabely, cívka? Nedělá ti to bordel i při startování? Zkus si od někoho půjčit díly viz výše a prubni to, já měl problém tam, když jsme jel přes sídliště, tak to střílelo a skákalo jak klokan, pak chvíli dobrý a nakonec jsem kličkoval mezi květináčema, jak jsem byl oblýbený (musel jsem to držet v otáčkách...vždycky)
estli to bylo na me tak elektriku mam v rychtiku, je to urcite privodem paliva, rozdelovac mam jak novej stejne jako kabely a svicky, civka bude asi taky v cajku.
DIAGNOSTIKA, DILY, SERVIS v Ceskych Budejovicich
HTTP://WWW.VOTON.CZ
e36 323Ti

Odpovědět