No sorry, ale aj ked sa nudim, toto nerobim, a najdem si nieco normalneho. Vonku je pekne, bez na vzduch, a nerob z fora webchat... mala rada pre teba, 14 rocnehoSlavisimo píše:aspon se nenudisSlimShady píše:Achjo... temata tohto typu su fakt libove...
názory
no rady si nechSlimShady píše:No sorry, ale aj ked sa nudim, toto nerobim, a najdem si nieco normalneho. Vonku je pekne, bez na vzduch, a nerob z fora webchat... mala rada pre teba, 14 rocnehoSlavisimo píše:aspon se nenudisSlimShady píše:Achjo... temata tohto typu su fakt libove...
Powered by iS...
-
athlon_137
Ještě něco. Myslim si že když už sem se sem přihlásil, do fora plnyho super lidí, tak si myslim že je lepší sem radši něco psát, podle vás asi moc píšu, dobře možná máte pravdu, asi bych to měl trochu omezit, než se sem přihlásit a půl roku nic nepsat a až po roce napsat jednu větu. já vás za váš názor neodsuzuju, naopak myslim si že jste fšichni moc fajn, ale byl bych rád kdyby ste mě taky neodzuzovali jenom kvůli tomu že moc píšu, což bych byl opravdu nerad, zajímali by mě vaše reakce.

I´m from Kindergang
Právě kvůli tomu nelezu do technikyAlbert píše:2 Kubin : Mne tady zatim nejak neprudis, akorat doufam ze takovejch jako je ty a slavisimo tady nebude vic, prece jen je to forum pro lidi ktery maj BMW a ne pro 14 lety kluky.. je fajn ze se o BMW zajimas, ale radsi si tady cti a uc se, nez to tady tapetovat vsim moznym
I´m from Kindergang
-
athlon_137
no to bys ale mel, tam se aspon necemu priucisKubin píše:Právě kvůli tomu nelezu do technikyAlbert píše:2 Kubin : Mne tady zatim nejak neprudis, akorat doufam ze takovejch jako je ty a slavisimo tady nebude vic, prece jen je to forum pro lidi ktery maj BMW a ne pro 14 lety kluky.. je fajn ze se o BMW zajimas, ale radsi si tady cti a uc se, nez to tady tapetovat vsim moznym
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Ide o to, ze kopec odbornikov sem uz nechodi prave kvoli zahlteniu fora stupidnymi temami a OT prispevkami (netvrdim ze aj mne obcas nepreskakuje a nepisem OT, to nie) ale skutocne otvorit chladnicku a odtial vyskoci dalsia "uzitocna" tema uz vela ludi nebavi, to je cele. Ako pisal Albert, je fajn ze mas taky uslachtily konicek ako je BMW ale treba obcas rozmyslat.
Ber to ako radu jedneho z tych, ktori tiez mali 14 a rovnako si mysleli ze je vsechno v pohode, ale zivot potom ukazal inak. Prilisnym zasieranim a tapetovanim mozes ziskat cenu maximalne tej istej kategorie ako ziskal kedysi Flery, AND, Masat, a pod.
A mozno to caka aj mna, ale dokazem to rozchodit
Ber to ako radu jedneho z tych, ktori tiez mali 14 a rovnako si mysleli ze je vsechno v pohode, ale zivot potom ukazal inak. Prilisnym zasieranim a tapetovanim mozes ziskat cenu maximalne tej istej kategorie ako ziskal kedysi Flery, AND, Masat, a pod.
A mozno to caka aj mna, ale dokazem to rozchodit
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Už dost. Nezlob se, ale přemýšlej trochu než něco napíšeš. Tohle už je třetí téma, ve kterém podáváš tyto nesmyslné otázky a já už to nemohu vydržet. Zave to myslel tak, že si z toho nemáš dělat hlavu, že třeba jemu tu vůbec nevadíš !!!Kubin píše:co je fpohoZave píše:Fpoho kamoKubin píše:Ty vole, ne já už držim hubu![]()
že vomezim psaní
Nic proti tobě nemám, ale vždy když napíšeš nějakou otázku, zamysli se nad tím, na co se ptáš, děkuji.
2 zave: tobě se omlouvám, ujely mi nervy, já měl fakt blbej den, pochopte, přišel sem domů zased k foru a tady si všichni ze mě " dělali prdku" v přeneseném slova smyslu a tu už sem fakt nezvlád, já mám výbušnou povahu, chytnu na první nastartování, takže se vám omlouvám
S těma tématama máte pravdu, tohle bylo téma bylo úplně na několik věcí, děkuju vám že ste mě v čas upozornily, teď už snad budu lepší
takže ještě jednou promiňte, snad se z toho, od vás, dostatečně poučim 
I´m from Kindergang
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
na psani je dostatek pokecu a chatu. tohle forum vzniklo za ucelem shromazdeni uzitecnych informaci o e30.
i kdyz treba 10x zvysis cetnost svych prispevku ale budou to informace ktere mene zkusenym uzivatelum e30, jako jsem ja, usnadni reseni tech.potizi s vozem, nikdo ani necekne ba naopak
co ty na to?
i kdyz treba 10x zvysis cetnost svych prispevku ale budou to informace ktere mene zkusenym uzivatelum e30, jako jsem ja, usnadni reseni tech.potizi s vozem, nikdo ani necekne ba naopak
co ty na to?