No je jich jak šafránu, ale i takové se najdou. Když to máš třeba podložený serviskouRadim 046 píše:No možná kdybys věděl skutečný km tak bys soutěžit mohl...už vidim E30 která má najeto 100tisíc km...to asi ztuha![]()
souěž-kdo má nejvíc na poč.km
Re: km
E34 ruullleeeeezzzzzz
já bohužel servisku nemam, ale je to spíš podložený stavemRadim 046 píše:No myslet si to můžeMazety píše:a DC má coRadim 046 píše:No možná kdybys věděl skutečný km tak bys soutěžit mohl...už vidim E30 která má najeto 100tisíc km...to asi ztuha![]()
i kdyby to bylo přetočený, tak víc než +-150 tam nebude, jelikož většina věcí je tam originální, nikdy neměněná
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Spooky-0987
damy a pánové, tak já to mám podložený serviskou, když jsem to z d dovezl tak tam, bylo 80520 a 2 roky pred dovozem to melo cca 65 po servisu a pak jeste jezdilo cca rok a pak stal kvuli kleklemu automatu, mno a tech 28 uz jsem za rok nalital jaRadim 046 píše:No možná kdybys věděl skutečný km tak bys soutěžit mohl...už vidim E30 která má najeto 100tisíc km...to asi ztuha![]()
e30/320i rv 88
- Spooky-0987
Anonymous píše:2Bruno - tak ikona je tva e30? Vypada celkem nice
Prodam - viewtopic.php?p=135772#135772
- Spooky-0987
-
Návštěvník
to si delate srandu ze mate temer vsichni tolik najeto?!
to kdyz budu shanet ISko pres net a bude mit 160 000 znamena to ze maji ve vetsine pretocenej tachac????vzdyt i na tipcars.com nejde vetsinou zadne pred 200.000km, takze je to vse pretocene???sakra..
ale taky sem jednou cetl myslenku, ze je vyhodnejsi koupit bawo ktere ma najeto 180.000, protoze u auta 130.000 budou v nejblizsi dobe nutne drahe vymeny a u toho prvniho auta uz byli nejspis provedeny..i kdyz je to jen takova sablona, ktera asi tolik neplati v realite
to kdyz budu shanet ISko pres net a bude mit 160 000 znamena to ze maji ve vetsine pretocenej tachac????vzdyt i na tipcars.com nejde vetsinou zadne pred 200.000km, takze je to vse pretocene???sakra..
ale taky sem jednou cetl myslenku, ze je vyhodnejsi koupit bawo ktere ma najeto 180.000, protoze u auta 130.000 budou v nejblizsi dobe nutne drahe vymeny a u toho prvniho auta uz byli nejspis provedeny..i kdyz je to jen takova sablona, ktera asi tolik neplati v realite
Dík. Je to 324TD touring r.92 v téměř plné parádě.
Bohužel se mi vysypal motor tak ho ted skládám.Je to docela pakárna a leze to nehorázně do peněz ale hoby je hoby ne? Až bude jezdit tak te přijedu navštívyt.
Bohužel se mi vysypal motor tak ho ted skládám.Je to docela pakárna a leze to nehorázně do peněz ale hoby je hoby ne? Až bude jezdit tak te přijedu navštívyt.
Prodam - viewtopic.php?p=135772#135772
Airwolfe u těchto aut nezáleží na počtu kilometrů, ale na konkrétním stavuAnonymous píše:to si delate srandu ze mate temer vsichni tolik najeto?!
Docent Chocholoušek BMW světa...