Psí nožkou myslíš tu řadičku

Myslel jsem, že existují 2 varianty podsvícených řadiček,
celokožená i s manžetou a pak ta "moje" varianta - pouze hlavice
j myšleno jako jednodílná tj manžeta i hlavice togetherMacho E3O píše: celokožená i s manžetou
Tak jsem se po čase dostal taky k demontáži emblemu ze řadičky, kvůli jejímu přešití (je to ta od tebe MachoLádínek píše:No nedalo mi to, vzal sem řadičku co sem loni koupil a zkusil toFakt to jde, je lepená jen po okraji. Jen já v ní nemam papír, ale bílej plast kterej světlo z diod rozptýlí. Zajimalo by mně jestli když koupim novej emblém, tak jestli z něj pujde sundat ta oboustranka, přeci jenom lepí pořádně! Jestli by se jí povedlo sundat, tak by se asi dal použít
já na to právě neměl nervy to řešit, tak jsem si řekl, že raději koupím novouTumage píše:Tak jsem se po čase dostal taky k demontáži emblemu ze řadičky, kvůli jejímu přešití (je to ta od tebe MachoLádínek píše:No nedalo mi to, vzal sem řadičku co sem loni koupil a zkusil toFakt to jde, je lepená jen po okraji. Jen já v ní nemam papír, ale bílej plast kterej světlo z diod rozptýlí. Zajimalo by mně jestli když koupim novej emblém, tak jestli z něj pujde sundat ta oboustranka, přeci jenom lepí pořádně! Jestli by se jí povedlo sundat, tak by se asi dal použít
), no porod, ale je to úspešně dole.
Ládínku, pátral si po tom jinym emblemu, kde je ta bílá fólie zespoda - respektive zkoušel si ti bílou fólii sundat?
Já jen jestli mam shánět obyč emblem a sundam fólii nebo kupovat emblem co je určenej k podsvícení?
Díky za info
Honza
A přišel ti rovnou podlepenej a nebo byla oboustranka extraZavarenec píše:sháněl jsem podsvětlený emblém, objednal dle ETK a stejně přišel obyč...takže nevim jestli jde vůbec ještě sehnat origo
přišel mi černej jak noc a číslice chromované tj. ani by nemělo co svítit...Ládínek píše:A přišel ti rovnou podlepenej a nebo byla oboustranka extraZavarenec píše:sháněl jsem podsvětlený emblém, objednal dle ETK a stejně přišel obyč...takže nevim jestli jde vůbec ještě sehnat origo