a vstupil sem bez decek??? nejak mne to nedochazi...Dix píše:Jistěé:
A vstupil jsem bez děcek...
Hudebni nastroj
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
Si nevidě dědictví aneb k.h.g.tag?Kubajz von Odry píše:a vstupil sem bez decek??? nejak mne to nedochazi...Dix píše:Jistěé:
A vstupil jsem bez děcek...
Jak tam byl ten komunista
Mazec dneska jsem se na to díval a nějak mě to teď zasvědělo v hlavě> a navíc jak se tady jedná o té politice...
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Já se amatérsky věnuji Dj_ingu, ale pomaly s tím končím, prodávám moje CD přehrávače, (abych měl na auto) a nejlíp se vytváří hudba na PC, ale musíte si archivovat data, já to neudělal a statil jsem tím víc než roční práciZave píše:nezalozime kapelu?nekdo bude hral na vejfuck od remusu apod...
Chybama se člověk učí!
HOTENTOT 

-
athlon_137
Tos na te kolede delal rok, jo?Dix píše:Já se amatérsky věnuji Dj_ingu, ale pomaly s tím končím, prodávám moje CD přehrávače, (abych měl na auto) a nejlíp se vytváří hudba na PC, ale musíte si archivovat data, já to neudělal a statil jsem tím víc než roční práciZave píše:nezalozime kapelu?nekdo bude hral na vejfuck od remusu apod...
![]()
Chybama se člověk učí!
Né, ta koleda není odemněathlon_137 píše:Tos na te kolede delal rok, jo?Dix píše:Já se amatérsky věnuji Dj_ingu, ale pomaly s tím končím, prodávám moje CD přehrávače, (abych měl na auto) a nejlíp se vytváří hudba na PC, ale musíte si archivovat data, já to neudělal a statil jsem tím víc než roční práciZave píše:nezalozime kapelu?nekdo bude hral na vejfuck od remusu apod...
![]()
Chybama se člověk učí!
HOTENTOT