Co si myslíte o Landovi?
-
- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ten způsob byl zvolen záměrně ,aby vzbuzoval kontroverze a mluvilo se o něm,negativní reklama je něco tak ůčinného....navíc v tv!proč toho nevyužít,v podstatě jde jen o reklamu na nějaký příští produkt.a zásah byl dokonalý,mluví se o tom všude,což dokládá i případ tohoto fora,být to podáno jinou ,klasictější "reklamní formou,dnes bychom neplýtvali drahoceným místem na tomto pro nás posvátném prostoru zasvěcenému modrobílé vrtuli-JE TO JEN REKLAMA NA BUDOUCÍ PRODUKT! a bohužel,i zde jí má díky tomuto topicu ZADARA...thinksonix píše:přesně jak píšeš armane - obsah je zřejmý, ale způsob podání toho obsahu mě dost zarazilo.
A vůbec nechápu, co Landu vedlo k takové pitomosti na tom slavíkovi.
e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,
To má.aristoloser píše:... a bohužel,i zde jí má díky tomuto topicu ZADARA...
Svým způsobem jsem ale rád, že se tady o něj můžu trochu otřít (byť mu to prakticky neublíží).
Ten člověk mi nesedí svým zjevem, projevem ani "dílem".
Nesedí mi ani jasná většina jeho zažraných příznivců.
Nejspíš umí dobře do někoho fyzicky bouchat, ale ta jeho tvorba nemá hloubku.
Veřejným zpíváním písniček Karla Kryla mi připadá, jak kdyby mu skákal po hrobě.

- aristoloser
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
mám totožný názor,prostě jeden z členů zdejší pop music se snaží prodat nový výrobek,a používá k tomu různé formy a kanály.EVA A VAŠEK maj svuj teleshoping,MICHAL DAVID to cpe přes muzikály a diskotéku,RYTMUS má svuj způsob směřování produktu,a PAN LANDA svým zákazníkům sehraje rádoby hustou scénku v tv .nezapomenme,že je to vzděláním herec 

e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
-
Beztak landovi nabídli větší prachy v jiné branži (asi film - aneb kejkle, což souvisí s tím horolezectvím jak mluvil na slavíkovi), tak seknul s muzikou. Režisérové z něj budou chtít udělat českýho Vína a Diesela
Landovi písničky mi nevaděj. některý songy si pustím i rád, ale že bych na tom ujížděl? To fakt ne
Na jeho muzice se mi líbí podtext, ale to je tak celé.
a ještě něco: http://praha.idnes.cz/landa-usporadal-r ... domaci_brm

Landovi písničky mi nevaděj. některý songy si pustím i rád, ale že bych na tom ujížděl? To fakt ne

a ještě něco: http://praha.idnes.cz/landa-usporadal-r ... domaci_brm
Souhlasím s názorem, že přezpívat písně Karla Kryla se může každý leda tak pokusit. Výsledek už nebude nikdy takový....Venca píše:Kryl byl skutečný umělec. Jeho hlas + kytaru lze těžko napodobit, aby výsledek byl tak čistý a působivý, jak originál.PÁREK píše:...Orlik je des, kryla preziva kazdej lip, ....
.
-
- člen E30.cz
A toto je argument??? Kluci,je mi vás úpřimně líto,tak mladí a už tak staří,někdo nazval věci pravým jménem a jste z toho těžce KONSTERNOVANÍ,nevím jestli se smát nebo...se smát Zvonokosy hadrFilip23 píše:Souhlasím s názorem, že přezpívat písně Karla Kryla se může každý leda tak pokusit. Výsledek už nebude nikdy takový....Venca píše:Kryl byl skutečný umělec. Jeho hlas + kytaru lze těžko napodobit, aby výsledek byl tak čistý a působivý, jak originál.PÁREK píše:...Orlik je des, kryla preziva kazdej lip, ....
.
ex E 30 318i,E 30 320i ex,E 30 316i A Blue Angel ex, E 30 325 Silver Lady, chromáčik,ex E36 325i kupé,now e36 kupé 2.5 White homeless
a) Ja nerikam, ze Kryl nebyl umelec, jeho texty, pisne jsou dokonale a malo kdo se jim vyrovna, to urcite. Mluvim o jeho hudebnim projevu, kterej dle meho nazoru uz tak kvalitni neni. Tot muj nazor. Beru to ciste hudebne.
b) Co se Landy tyce, rekl co rekl, jak jsem jiz psal, se spoustou veci souhlasim. to ze je to jeho dalsi tah, je druha vec, jakym stylem vedl projev je vec treti, k tomu bylo napsano uz hafo veci.
c) Oldman: nevim na jaky argument narazis.
b) Co se Landy tyce, rekl co rekl, jak jsem jiz psal, se spoustou veci souhlasim. to ze je to jeho dalsi tah, je druha vec, jakym stylem vedl projev je vec treti, k tomu bylo napsano uz hafo veci.
c) Oldman: nevim na jaky argument narazis.
Venco jestli myslíš podstatu jeho textů, tak si dovolím nesouhlasit. Zamyslel ses někdy nad něma? Téměr ve všech jeho textech je cítít jeho vlastenectví, tedy to stejné o co šlo Krylovi. K tomu jestli byly písně lepší v podání Kryla, nebo Landův cover nebudu komentovat, na to názor nemám, někomu se líbí víc originál, někomu remake. Důležitý ale je to, že v podstatě šlo oboum o to stejný.Venca píše:ta jeho tvorba nemá hloubku.
Spousta lidí ho nesnáší jen kvůli tomu že byl hlavní figurka v Orlíku a byl (tak trochu asi pořád je) nácek a ať udělá cokoliv, tak ho prostě už maj zaškatulkovanýho.
K jeho výstupu- veřejně se přiznám, že Landu mám rád, ale taky jsem z toho měl smíšené pocity. + za to že se nebojí vyjádřit nespokojenost s tím bordelem co tu je ale - za to podání, přišlo mi jak kdyby byl ožralej

Doufám že jeho oznámení o ukončení působení na hudební scéně je jen nějakej chvilkovej rozmar
A teď do mě, že jsem landův fanoušek, (černá ovce fóra, dejte mi BAN

-
- člen E30.cz
Kajoyouwee píše:Venco jestli myslíš podstatu jeho textů, tak si dovolím nesouhlasit. Zamyslel ses někdy nad něma? Téměr ve všech jeho textech je cítít jeho vlastenectví, tedy to stejné o co šlo Krylovi. K tomu jestli byly písně lepší v podání Kryla, nebo Landův cover nebudu komentovat, na to názor nemám, někomu se líbí víc originál, někomu remake. Důležitý ale je to, že v podstatě šlo oboum o to stejný.Venca píše:ta jeho tvorba nemá hloubku.
Spousta lidí ho nesnáší jen kvůli tomu že byl hlavní figurka v Orlíku a byl (tak trochu asi pořád je) nácek a ať udělá cokoliv, tak ho prostě už maj zaškatulkovanýho.
K jeho výstupu- veřejně se přiznám, že Landu mám rád, ale taky jsem z toho měl smíšené pocity. + za to že se nebojí vyjádřit nespokojenost s tím bordelem co tu je ale - za to podání, přišlo mi jak kdyby byl ožralejA co se vlastně vyklube z toho žita, na to jsem dost zvědavej, ale zatím to na mě působí spíš negativně...
Doufám že jeho oznámení o ukončení působení na hudební scéně je jen nějakej chvilkovej rozmar
A teď do mě, že jsem landův fanoušek, (černá ovce fóra, dejte mi BAN)

ex E 30 318i,E 30 320i ex,E 30 316i A Blue Angel ex, E 30 325 Silver Lady, chromáčik,ex E36 325i kupé,now e36 kupé 2.5 White homeless
Jo jo jo....youwee píše:... jestli myslíš podstatu jeho textů, tak si dovolím nesouhlasit. Zamyslel ses někdy nad něma? Téměr ve všech jeho textech je cítít jeho vlastenectví, ....
"Nad Afghánistánem
bývá nebe jasnější..."

Jasně, že jsem se zamýšlel - už když je slyším, tak hledám, co v nich je.
A skoro nic.
Taková spotřební hudba, něco, co vyhoví jistýmu segmentu konzumentů...

- Tom911turbo
Já takyyouwee píše:
A teď do mě, že jsem landův fanoušek, (černá ovce fóra, dejte mi BAN)
do hospody i do roboty, všude se hoděj těžký boty
akorát do tříci ne, tam šlapu na 2 pedály zároveň...
E10 1502/1602/1802/2002/2002 Turbo - z každyho kousek
E30 coupé 320 (325i) => 327i?
E30 318i M40 POLÍZEJ LPG
E30 Touring IS
E30 coupé 320 (325i) => 327i?
E30 318i M40 POLÍZEJ LPG
E30 Touring IS