Ty kola se museji hodně dobře nafukovat, když mají ventilek ze zadní stranyTony píše:No jistě. Narazil jsem na to taky, ani jsem to sem nedával. Jsou To BBS RC, zadní mají otočenej střed a všechny nějakou samodomorobo pokličku...

jj to byla komplet špica ze Z1 , jako vypadalo to zajímavě ... ale tadle jedno jatrová e30 vypada divněAlois píše:Tak to co myslíš, si pamatuji, dával to i na sedan, cabrio..atd.MattyX píše:no co sem nasel jednu chytrou knizku ala autokatalog z roku 1990cca tak nějak , tak tam byl jeden renomovaný úpravce , který předek na e30 kabrio pasoval... ale bohužel si nevzpomenu na jméno
Ale předek ze Z1.. Tohle je něco mezi Osmou a mlhovkama s pozičkama s Porsche 928..Nevím jestli to je origo úpravce, nebo Helmutův výplod za přebytečné marky...
Neříkej?aristoloser píše: osobně bych se z obou asi poblil....
Ale hovno, je to hustá kára a za husté kačky...Teddy píše:Neříkej?aristoloser píše: osobně bych se z obou asi poblil....![]()
Uploaded with ImageShack.us
Konkrétně tohodle bych bral radši,než e30 cabrio
pri pohledu na svý životní dílo....který z rodinných důvodů musí prodat....kouBaMW píše:se pri psani toho inzeratu snad musel
Tuhle hrůzu si pamatuju tak před 2lety když jsem jí viděl v Plzni u bývalý Normy se vůbec divym že tohle auto pořád žijeECKI píše:Hafo trafo "úprava MPacket"http://auto.bazos.cz/inzerat/6887891/BM ... 75-tis.php
Tendle rapid Cabrio ale nejni original, je to přestava od úpravce Gunsch. Dával se do toho motor o zdvihovym objemu 1500 ccm a bylo jich vyrobeno, že by se dali spočítat na prestech jedné ruky ...Teddy píše:Neříkej?aristoloser píše: osobně bych se z obou asi poblil....![]()
Uploaded with ImageShack.us
Konkrétně tohodle bych bral radši,než e30 cabrio
Tohle prodává SNAKE ...