jasně, máš pravdu, stejně nejspíš hlasy nebudou o prsa...DC píše:no viděl bych to tak, že rozhodující slovo v mezních situacích by měl mít autor, tedy Bawor
Klubáckej kalendář 2009?
- swaczynad
- Kontaktovat uživatele:

drobné kódování NCS Expert, denní svícení US DRL pro:
3er: E46, E9x
5er: E39, E6x
6er: E63
7er: E38
Z4: E85
X3: E83
X5: E53
ceny symbolické

další požadavky na dotaz
Ohledně konkrétních fotek pokud bude u jednoho auta polovina hlasů pro jednu fotku není co řešit a pokud to bude vyrovnaný tak nakonec se udělá takovej rychlej rozstřel třeba na den hlasovaná která fotka onoho auta bude mít nejvíc hlasů tak bude v kalendáři. Snažím se to řešit tímhle způsobem, aby mě nemohl nikdo říct, že si to dělám jenom podle sebe.
- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jezisi chalani pome, chcem to mat pod stromkom
Bawor, napis tu ,,ciernu listinu" nech mozme potom podakovat...
Na Slovensko pojde minimalne 15ks , zoberiem to vsetko na moju adresu, a dalej rozposlem. Este zistim presny pocet.
A k tomu rozliseniu 0,7Mpix - Kupte si lepsi mobil

Bawor, napis tu ,,ciernu listinu" nech mozme potom podakovat...
Na Slovensko pojde minimalne 15ks , zoberiem to vsetko na moju adresu, a dalej rozposlem. Este zistim presny pocet.
A k tomu rozliseniu 0,7Mpix - Kupte si lepsi mobil

E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
Nejde,a proč?Protože pár troubům se náhodou podařilo vyfotit auto mobilem tak ho přihlásili a teď nějak nemůžou najít fotku v origo velikosti nebo ji vůbec nemají,takže pod stromkem budeme mít velký kulový.Hanzz píše:no jako bylo by to dobry do vanoc, to nejste schopny poslat fotky...no ze se divime tady no...taj nejde nikdy nic
Netýká se to pár zodpovědných jedinců kteří fotky dávno zaslali.
sice jsem nevyhrál ale byl jsem několikrát nominován a fota mám v super kvalite neco okolo 2500X1800 minimalne, a měl bych zde foto pro zimní období http://www.felix.stiborek.info/photos/dave_bmw3/24.jpg taky bych chtěl kalendář k vánocům.....nevyhrál jsem hlasování ale fotek se zdá, že bude málo snazím se vymyslet alternativu....doufam ze nevadi 

BMW 530dAt M-paket - Dailycar
BMW 544iAt - 400m 15,51 - Plný auto lidí a plnej kufr

BMW 320i - Showcar, funcar, oldcar etc.
Myslím že bylo z čeho vybíral, bylo spoustu fotek, keré by kalendář rozhhodně nezkazily. To že několik vítězů z hlasování neposlalo fotky je jejich chyba a hned, z fleku, a bez jakýhokoliv dohadování a hlasování bych do kalendáře vybral neméně kvalitní fotky jiných adeptů, aby se neztrácel drahocený čas dohadováním. A i kdyby tam někdo měl 2 fotky, třeba Méďa, Twety atd., vůbec by mi to nevadilo, protože jejich auta a hlavně ty fotky za to stojej...
Jen osobní názor 

E36 Saloon - M43B18 -> E46 Touring - M52TUB28