Při normálním provozu, nebo občasným odpichu atd. je to v poho.
Zdá se mi, že mi ta viskospojka docela hučí jak náklaďák.
Jak se dá opravdu zjistit jestli fachá tak jak má?
třeba je všechno v klidu a chyba je někde jinde nebo nikde

Taky bych to tak videl. Ale prekvapuje me zase, ze se mu to nehreje v kolonach. Kdyz je zarostlej chladic, nemelo by to stihat chladit furt. I kdyz pravda ze pri vyssich rychlostech to zase chce rychlejs cirkulovat a samozrejme neni-li kudy, je to problem.ondra_m píše:Robert: Máš zarostlej chladič.
Ve 180ti je vrtule na nic, vzhledem k náporu vzduchu, při takové rychlosti.
spíná, nebo aspoň by měla protože jak čidlo tak odpor mám asi měsíc starý(nový)Jirka325 píše: Mirek: spina ti vrtule ke klime i kdyz bys mel klimu vypnutou ? Udajne by mela spinat i ta, kdyz visco nestiha i kdyz mas vyplou klimu, pac my mame chladic zakrytej dalsim - kondenzatorem klimy.
Ja mam Wahler (v AuTecu myslim dostanes ten samy) a da se sehnat kolem 600 KcMirek píše:... tak koupím origo (1021,-) a doufám že budu mít klid...
Ocet poradil jeden můj kámoš jinýmu mojemu kámošovi, ten to nalil do Scháde a dodnes (cca .2 roky) mu z toho teče rezavá vodaStepan píše:Zanesenej zvenku: VapkouDAN píše:Dá se nějak zanešenej chladič "profouknout" ???
Zanesenej zevnitř: Pokavaď ty kanálky nejsou úplně ucpaný, přilej do vody tak litr dva octa a chvíli s tim jezdi.![]()