Jestli chces jezdit na prkne,tak se vykasli na hipickej werk jako je freestyle a jdi normalne do raceovyho prkna,s deskovym vazanim a tvrdyma botama(muzes si vzit i ty lyzaky, co jsi ted koupil). Jestli chces zazit fakt odvaz na normalni sjezdovce a ne ze se tam budes smrdolit jak na igelitovym pytly (jinak receno,ze budes umet po tydnu perfektne zatacet/nebo spis sklouzavat dolu

Naucit se to trva docela dyl,ale fakt to stoji za to-je to fakt brutalni hukot.Na freestylu/freeridu ma cenu akorat ta jizda mimo sjezdovky-rezanej oblouk na to nikdy poradne neudelas. Preju hodne uspechu a trpelivosti pri uceni-ale je to super.
Lyze-dobre si to rozmysli, jestli ma cenu si koupit za treba 3-4tisice nejaky horsi a jety lyze.Tedkon,kdyz clovek pohleda,tak najdes pujcovnu,kde si uplne novy lyze i s pojistenim najmes za 600,- Kc na tyden a jeste ti je seridi a nemusis je servisovat-ja uz si dalsi lyze kupovat nebudu-mam tak 4-5let stary Atomic ARC24,dneska uz jsou odjety a docela staly nejaky penize-na pujcovani bych usetril a mel porad novy lyze.