Jak zkazit Japonce Silvestra
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně Japonská slečna byla naprosto LUXUSNÍ. Žádnej z těch blbů by ji nikdy nemohl mít, ani náhodou !! Stejně si myslím, že min. půlka z nich se doma honila a myslela na ni
Jenže v kolektivu jsou drsňáci. Jednou jsem si půjčil od jednoho z nich péčko a větší negrovky jsem v životě neviděl
Idioti 
No samozrejme, ze je luxusni
Ale teda bala se solidne, pak uz tam sedela zarazena jak hrebik do zdi... skoro jak ja, kdyz jsem posledni pulhodinu uz nekomunikoval, jak jsi mi prozradil
Ale stejne to jsou blbove, chudak holka ted za jednu noc v jedny hospode videla to, co jeste nikdy v zivote
Ale stejne to jsou blbove, chudak holka ted za jednu noc v jedny hospode videla to, co jeste nikdy v zivote
E39 535i sedan
Nevim jestli je to takhle každý rok, ale musim potvrdit, že letos byla Praha plná dementů --- měl jsem tu čest cestovat kolem devátý metrem a to co se tam dělo byla hrůůůza
každej wožralej na plech a akorát všude bordel a hnus. A půlnoční cesta skrz Prahu taky stála za to ... nejlepší je dle mého názoru vypadnout někam pryč z Prahy
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Příští Silvestr na Pek už Náckové vpuštěni nebudou
Ale jestli jo, tak už ten telefon jednou prostě zvednu, nenechám se usurpovat v hospodě, kde jsem 5 let dělal a patří mým známým a kamarádům, mám to blízko a všechny tam znám. Kvůli takovýmle myším... Ach jo.. Ale jinak Mr. FX ke konci jen tak seděl, jako slunícko, sem tam se zasmál, ale vlastní asociace už trošku drhly
Pak se zatvářil vážně a s ledovým klidem mi oznámil, že odchází a vše nej a tak. Vypil tolik piv jako ostřílený dělňas
Já vypil půlku, co on a měl jsem toho plný brejle.. 
treba na hory ne?Fikux píše:Nevim jestli je to takhle každý rok, ale musim potvrdit, že letos byla Praha plná dementů --- měl jsem tu čest cestovat kolem devátý metrem a to co se tam dělo byla hrůůůzakaždej wožralej na plech a akorát všude bordel a hnus. A půlnoční cesta skrz Prahu taky stála za to ... nejlepší je dle mého názoru vypadnout někam pryč z Prahy
- cornhollio
no bejt tam s roztomilou japonkou tak bych to asi nevydržel a kluci nackovský by mely kapanek problem podle neni nic lehciho než zavovat nekomu a konec mely by asio horsiho silvestra než ta japonka,jinak mi nackove nevadej hodne jich znam ale ani jeden by nebyl asi tak slabomyslnej co to je kurva takle si vyskakovat hold komplex malýho péra a mozku

live in hell,drink in heaven
D.O.D. crew,
rs13
- cornhollio