- pěkný kryt pod palubovku - pod volant
- 2x zadní kapotu diamantschwarcz a alpinweiss (lak nemusí být dokonalý, jde mi o spodní část v laku) - bez koroze s prolisem pro zadní znak (odstín není nutný - jen kdyby náhodou)
- plastovou záslepku do spodního přeního čela (střední) - 325i plasťák s otvorem na olejový chladič
- 3x plastovou otěrovou lištu do nárazníku - plasťák pouze hezký stav v původním stavu bez laku
- přední kapotu, spodní čelo plasťák, chladičovou stěnu...
- čalounění do kufru (nejlépe 325i) - Stačí už jen záda, ideálně pro vak, hezký čisťounký koberec nad rezervu, sehnal jsem zatím jen zprasený, boky a kryt na vnitřní stranu zadního čela už mám..
- kryt baterky v kufru - 325i
- tapecy kupé s el.okny, nějaké černé, nejlépe celokoženkové. Možná i záslepky pro el okna bych užil (černé)
- plus tapec spolujezdec - celokoženkový cabrio - ale myslím že je stejný s coupe
- zadní tapec (nepoškozený) za spolujezdcem - cabrio
- malý BC - pouze computer s nevyteklým displejem, nebo pouze samotný displej (VYŘEŠENO)
- hezké ledvinky (klidně 2x)
- hezké plastové mříky plasťák L+P
- přední blatníky plasťák bez větší koroze (pouze povrchovka)
- 1x anatom v neroztrhaném stavu (řidič nebo spolujezdec - je to šumák) - pouze v této látce:

Zadní sedák - pouze sedák bez zad, pokud by to někdo chtěl prodat pouze komplet, koupím kompletní zadní sedačku - pouze v této látce:

- sadu slušných 15 BBS pavučin:

Další díly budu přidávat....