výměna e30 za e24 633-635 csi
- THC
- Kontaktovat uživatele:
výměna e30 za e24 633-635 csi
Vyměním BMW E30 316i 4dveř s papírama po STK a ME zachovalí stav,15" Alpiny,výfuk,sportovní sedačky. Za BMW E24 633-635csi rok výroby 81-82,pojízdné, zachovalé,plně fukční, klidne i bez papírů... Díky za nabídky.Tel 602/366267
pocitej s tim, ze ta e30 ma tretinovou cenu oproti ty e24 
asi budeš muset současný auto prodat a pak si něco připlatit

asi budeš muset současný auto prodat a pak si něco připlatit
Naposledy upravil(a) DC dne 29. 12. 2004 18:38, celkem upraveno 1 x.
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
je to sice vic ale tohle jsme jen tak nak naselTHC píše:S doplatkem počítám.Chtěl bych právě 81-82 kvuli veteránským SPZ protože jinak bych asi 3,5l neuživil. A tenhle ročník se myslím dá kolem 50-60kpeněz sehnat...
http://www.tipcar.cz/default.asp?id=19121
E+5 

o týhle jsem taky přemejšlel, ale naštěstí už mam krásnou e30, tak na to kašlubiker píše:je to sice vic ale tohle jsme jen tak nak naselTHC píše:S doplatkem počítám.Chtěl bych právě 81-82 kvuli veteránským SPZ protože jinak bych asi 3,5l neuživil. A tenhle ročník se myslím dá kolem 50-60kpeněz sehnat...
kdokoliv kdo si chce koupit e24, tak by neměl mít hluboko do kapsy
na to auto je cokoliv dost drahý a hůř sehnatelný, takže se rozhodně vyplatí si připlatit zezačátku, než opravovat postupně

- THC
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá celkem hodně zachovale. Hlavně to na těch fotkách v pozadí je fůra dalších. Co to je za bazar vy to někdo znáte? Já znám hlavně cenový relace na e28 je e 24 o hodně dražší v dílech?DC píše:o týhle jsem taky přemejšlel, ale naštěstí už mam krásnou e30, tak na to kašlubiker píše:je to sice vic ale tohle jsme jen tak nak naselTHC píše:S doplatkem počítám.Chtěl bych právě 81-82 kvuli veteránským SPZ protože jinak bych asi 3,5l neuživil. A tenhle ročník se myslím dá kolem 50-60kpeněz sehnat...
na to auto je cokoliv dost drahý a hůř sehnatelný, takže se rozhodně vyplatí si připlatit zezačátku, než opravovat postupně
no dlasi je za 109 a pa knejak 150 bo kolik ne neznam je narazl jsme na to kdyz jsme si spletl adresu tipcars a tipcarTHC píše:To vypadá celkem hodně zachovale. Hlavně to na těch fotkách v pozadí je fůra dalších. Co to je za bazar vy to někdo znáte? Já znám hlavně cenový relace na e28 je e 24 o hodně dražší v dílech?DC píše:o týhle jsem taky přemejšlel, ale naštěstí už mam krásnou e30, tak na to kašlubiker píše: je to sice vic ale tohle jsme jen tak nak nasel
E+5 

mechanické díly budou podobný jako u tý E28 (2. verze E24 z ní vychází), ale karosařina dost velkej problémTHC píše: To vypadá celkem hodně zachovale. Hlavně to na těch fotkách v pozadí je fůra dalších. Co to je za bazar vy to někdo znáte? Já znám hlavně cenový relace na e28 je e 24 o hodně dražší v dílech?
jak něco začne reznout, tak trabl pokud nemáš někoho, kdo to umí zalevno a dobře zapravit
jo a vzhledem ke stáří musíš bejt připravenej, že tam těch věcí může odejít víc...
no prostě takový auto chce vatu a neprovozovat v zimě
- Fido
- Velký bratr ..... Hartge
- Kontaktovat uživatele:
To je bazar v Brně u nemocnice a podle mojí zběžné rekognoskace ani jedna nestojí za moc. Nevybavený, relativně dost opotřebovaný. Ta třetí je podle všeho bazarníkova, jedna z posledních ročníků, vybavená, ale tu si dával dohromady pro sebe, teda alespoň ještě před půl rokem.
Tady v Čechách jsou 2 druhy 6tek, první za "pár" korun, ale obvykle v hrozným stavu, no a pak ty od fandů, ale za odpovídající peníz (od 100k vejš).
Za rozumný ceny je schopen je dovézt Patrik Eliáš z CH, ale všichni víme, že to není jenom o pořizovací ceně, ale taky o provozních nákladech a co si budeme povídat, u každýho starýho auta je potřeba měnit x věcí, který prostě odejdou stářím, a taky samozřejmě záleží na stylu používání
Nicméně je to super kára a já už se nemůžu dočkat jara!
Tady v Čechách jsou 2 druhy 6tek, první za "pár" korun, ale obvykle v hrozným stavu, no a pak ty od fandů, ale za odpovídající peníz (od 100k vejš).
Za rozumný ceny je schopen je dovézt Patrik Eliáš z CH, ale všichni víme, že to není jenom o pořizovací ceně, ale taky o provozních nákladech a co si budeme povídat, u každýho starýho auta je potřeba měnit x věcí, který prostě odejdou stářím, a taky samozřejmě záleží na stylu používání

Nicméně je to super kára a já už se nemůžu dočkat jara!

sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li