OT : cd prehravac do auta
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
OT : cd prehravac do auta
Muzete mi rict, co je na tomhle autoradiu tak drahyho?
http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=422
Kdyz sem kupoval svoji E30, tak uz tam bylo. Byl sem rad, ze nebudu muset ze zacatku investovat do muziky, jenze to zonglovani s cdckama me uz fakt nebavi. Potrebuju mp3. Takze tohle asi strelim.
Furt ale netusim, proc tohle radio s cd prehravacem stoji tolik?
Diky za pripadny vysvetleni :o)
http://www.autohifi.cz/shop_goods.php3?g_id=422
Kdyz sem kupoval svoji E30, tak uz tam bylo. Byl sem rad, ze nebudu muset ze zacatku investovat do muziky, jenze to zonglovani s cdckama me uz fakt nebavi. Potrebuju mp3. Takze tohle asi strelim.
Furt ale netusim, proc tohle radio s cd prehravacem stoji tolik?
Diky za pripadny vysvetleni :o)
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
Ale za co? Dyt to umi jen CD/CDRW + radio. V dnesni dobe, kdyz mp3 uz sou skoro standard a pomalu se zacina davat do radii HDD a navigace...? Chapal bych jeste 2500, ale pres 5k?Pawka G. píše:Myslim že je to docela normální cena.... :roll:
Prochazel sem par autoradii - milionkrat hezci, s vice funkcema a treba i za 4500,-
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
No to máš asi trochu jedno néé?Max-Max píše:ja som kupoval pred rokom PIONEER DEH 8400 za nekrestanske penize a teraz si vlasy mozem tak trhat, takze asi tak.
Podle mě bude ideální kupovat rádia s mp3 tak v roce 2026, jako teď docela padaj Š105
Takže asi tak
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
-
athlon_137
Tak ja mam Pioneer KEH 1940 a cd prehravac, bo mp3, kerej pres kazetu strcim do radia a mam po problemu, kazety, cd, mp3, radio...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
Jednou jsem měl čest s timto zařízením pracovat ... hrůůůůůzaIwan píše:Tak ja mam Pioneer KEH 1940 a cd prehravac, bo mp3, kerej pres kazetu strcim do radia a mam po problemu, kazety, cd, mp3, radio...
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
No ono dost zalezi na tom, co od toho radia cekas - jestli funkce a vzhled, nebo treba taky zvuk
Proste kvalitni komponenty neco stojej, medion na MP3 taky hraje a stoji cca 3k s dani, mel jsem ho, hralo to, ale co si budem povidat, kvalita zvuku zas nejak zavratna neni, v pozadi to sumi... Proste neda se to srovnavat s radiem, ktery mam v aute ted (ale je na to taky potreba lepsi repro atd. - proste vic penez)
E39 535i sedan
Já jsem si přivezl ze zahraničí hezký rádio na CD, RW, Mp3 ale uz se mi půl roku válí na skříni, jestli ho někdo za 2 litry chcete není problém. Můžete si ho prohlédnout na netu http://www.walmart.com/catalog/product. ... id=2221827 vložte text stránky do adresy prohlížeče jináč to asi neotevřete. Zatím čao R.
320i
Joooo máš recht, protože je z USA ladí to jen lichý frequence jako 87,5 další je 87,7 atd. mně to ale nevadilo páč v autě jedině Mp3.Fx píše:No vypada to jako kopie designu Alpine, jinak proste radio typu Medion a spol. BTW ladi to i lichy frekvence?![]()
predpokladam, ze je to dovezeny z USA a tamejsi radia casto umej jenom sudy (nebo si to pletu a je to naopak, kazdopadne je tam takovejhle zadrhel)
320i
jo, to se mi taky parkrat stalo, ale casem to vychytas...asi vadnej vyrobek, zkusil sem jinou kazetu a bylo to ok...diskmen je v kasliku nebo zasprclej mezi sedackou a ruckou,zadny problemy s kablikama a hralo to i na kostkach v pohode...Fikux píše:Jednou jsem měl čest s timto zařízením pracovat ... hrůůůůůzaIwan píše:Tak ja mam Pioneer KEH 1940 a cd prehravac, bo mp3, kerej pres kazetu strcim do radia a mam po problemu, kazety, cd, mp3, radio...pořád se mi otáčel autoreverse, neustále mi lítal diskman po autě, a neustále se mi vytrhával ten jack z diskmana ... nehledě na to, že jsem tam měl ještě napájení toho diskamana ze zapalovače a v podstatě, když jsem si chtěl poslechnout v autě cdéčko, tak jsem strávil 5 minut zapojovánim a pak mi to pět minut hrálo než jsem vyjel na kostky nebo než jsem střhnul trochu více zatáčku ...
šílenej výrobek!
v dobe asi dva roky zpatky to bylo pro chudy studenty docela gut reseni..
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
- Ered_Mithrin
- Kontaktovat uživatele:
No, v podstate nejsem hudebni fajnsmejkr, takze posloucham sice rad hudbu pri jizde, nicmene se v kvalite nikterak nevyzivam. Nemusim mit v aute 8.1 bedny. Staci mi 4 a sem spokojenej, pokud hrajou normalne. Stejne posloucham hudbu za jizdy, kdy chci slyset i motor, takze to nemam moc nahlas. A kdyz jen tak sedim v aute a posloucham muziku, tak bud u toho neco delam, takze me nakej sum toliko nerozhazi, nebo si s nekym povidam, a proto mam hudbu potiseji (jen jako podkres).Fx píše:No ono dost zalezi na tom, co od toho radia cekas - jestli funkce a vzhled, nebo treba taky zvuk :roll: Proste kvalitni komponenty neco stojej, medion na MP3 taky hraje a stoji cca 3k s dani, mel jsem ho, hralo to, ale co si budem povidat, kvalita zvuku zas nejak zavratna neni, v pozadi to sumi... Proste neda se to srovnavat s radiem, ktery mam v aute ted (ale je na to taky potreba lepsi repro atd. - proste vic penez)
Jak rikam, chci mp3, protoze ta kupa cd uz me zacina stvat. Libi se mi taky, ze nez abych palil doma nakej vyber na hudebni cd, tak pro mp3 autoradio mi staci jen vzit rwcko a podle konkretni nalady si udelat mix, kterej mam za 10 minutek hotovej. Proste pohodicka...
BMW E30 - R35P3CT
Nezbavujete se nekdo pohodlne kozene sedacky (idealne ze sedmy)? Za rozumny peniz bych rad koupil...
Nezbavujete se nekdo pohodlne kozene sedacky (idealne ze sedmy)? Za rozumny peniz bych rad koupil...