e34 525i ,520iM50 ,525TDS ,524td VÝPRODEJ 1000KČ
- 
				konyyy
Re: FOTO e34 525TDS ,525iM5O(nivo),524td ,520i a 525iM20

VŠECHNY DÍLY AKTUALNÍ: http://konyyy.rajce.idnes.cz/
						- 
				konyyy
Re: e34 525iM5O ,525TDS ,524td ,520i a 525iM20 VEŠKÉRÉ DÍLY...

ahoj , shanim alternator 140A na m50,nemas nahodou? diky

- 
				konyyy
Mám.SZ. 

dřus draku,
tu bévalé zedmen 318is e30. 

včera sem četl,že bys taky rád e39.mám jednu dovezenů od maniaca m3 z reichu po 1.majiteli 525i 01 černá celá v mtechu 2,kola 17"135-40+17"155-40 individual,černé kožené interiér se sportsicy s haluzz hliník lištů,bussiness rádio)vysypané displej,ale to je závada všech rádií)+cd.pravda,chtěl šperk a tak to i s penězi pro maniaca stálo 2x víc než chceš ty,ale mám stény kiláky co bys rád 238t km.ted 239.
....no...káru měli staří lidi a poslední serviska okolo 190tkm...jízda gut,ale kdo jako já přešel z iSa tak fáro je spíše pro naboby ,ale člověk si zvykne
 ,ale člověk si zvykne  .nehorší věc je motor!!!!a to,že pokad se to nepodchytne dřív než velice rychle tak ti to dýmí i do intecu-kabiny či ti to dělá za jízdy aerodynamický dým.a teče odevšad pokad se skoro nevytáhne a neudělá sa ventildekl+oil vana či oil kostka či co.výměna oil měniče(vypadá jako ufo talíře vzájemně spojené) je porod+pročistit jejich hadice,jestli nejsů ucpané..ty si mechoš tak budeš vědět jak psali v bmw-clubu,že určité věci su zakryté jako posil,brzd apod.když nevíš tak si v p-d-li.
 .nehorší věc je motor!!!!a to,že pokad se to nepodchytne dřív než velice rychle tak ti to dýmí i do intecu-kabiny či ti to dělá za jízdy aerodynamický dým.a teče odevšad pokad se skoro nevytáhne a neudělá sa ventildekl+oil vana či oil kostka či co.výměna oil měniče(vypadá jako ufo talíře vzájemně spojené) je porod+pročistit jejich hadice,jestli nejsů ucpané..ty si mechoš tak budeš vědět jak psali v bmw-clubu,že určité věci su zakryté jako posil,brzd apod.když nevíš tak si v p-d-li.
s tů dysklapků sem tam pravdy pokad mechoš nák do nepraští,ale jinak nák fachčí,ale pravda,že výměna neuškodí než plastklapka nahaklila paseku ve ventilech+okolí motoru.
a klad šestihrnku je pokad to předtím nehonil někdo jak splašenů kozu náké k-k-t tak vážně ševelí skoro jako rolls-royce po nastartování!
pak se kazí termostat=měl sem na něm taků veliků kamennů gulu.pak sme s borci zjistili přes kompl,že nemaká dvouokruh ventilačka-po delší době,že kvůli kamennýmu t-statu byla odpojená u sahary a pak u předního nárazníku.
pak na léto udělat sbíhavost a vyměnit pár dílů na nápravach a dat letní individualy místo zimních čín.wintery mám na hlinikáčích,které vypadaj jak plechy 16".ty byly u maniaca za přípaltek 5tkč sada.hučí jak na ladě nivě ,ale jiank na "čajny" drží i když mi tam něco bliká a "háže" gongy při "kapku" rychlé jízdě.
 ,ale jiank na "čajny" drží i když mi tam něco bliká a "háže" gongy při "kapku" rychlé jízdě.
jako úpravy bych chtěl vyměnit mtech volant "třírameno" za volant mtech s tlačítky(na taký volant sem si zvykl minulé rok z kemova superbu),pak sehnat alpiny dynamic 18"ky a dát je načerno,zadní černý světla a zprovoznit nák inec telefon,sehnat jiný mtech přední nárazník s ostřiky+příslušenství a dát si xenony a sehnat 6ti kvalt.
chtěl sem nadrzo e12 v tehdejší plné výbavě,ale byl sem ukecané na e39 jak mám rád se šíbrem.
špatná věc je,že skoro každá oprava je porod,třeba něco v okoli vevntř sahary ,tak vytáhnout saharu+vzájemně společně vymontovat vrtulu.hakl pro laurela a hardyho nebo výměna ložiska ted si název nevzpomenu,ale spojuje to kvalty s diffem.napřed sundat celý lauf.
chápu auto měli staří lidi a jak babce umřel starej tak jezdila jeho žena(rok 1948 jak mám mutra než umřela z dialýzy) asi do kostela či na nákupy bo za babkama na kafe tak na to nikdo nešáhl,ale vzhledově doslova až na prkotinky je vůz jako přímo z výroby:intec,kola i wintry i lak,kapku použité jízdů jen přední sklo a přední světla,ale jinak ze žurnálu...
už nebudu prudit a měj se draku!
  a měj se draku!

tu bévalé zedmen 318is e30.

včera sem četl,že bys taky rád e39.mám jednu dovezenů od maniaca m3 z reichu po 1.majiteli 525i 01 černá celá v mtechu 2,kola 17"135-40+17"155-40 individual,černé kožené interiér se sportsicy s haluzz hliník lištů,bussiness rádio)vysypané displej,ale to je závada všech rádií)+cd.pravda,chtěl šperk a tak to i s penězi pro maniaca stálo 2x víc než chceš ty,ale mám stény kiláky co bys rád 238t km.ted 239.
....no...káru měli staří lidi a poslední serviska okolo 190tkm...jízda gut,ale kdo jako já přešel z iSa tak fáro je spíše pro naboby
 ,ale člověk si zvykne
 ,ale člověk si zvykne  .nehorší věc je motor!!!!a to,že pokad se to nepodchytne dřív než velice rychle tak ti to dýmí i do intecu-kabiny či ti to dělá za jízdy aerodynamický dým.a teče odevšad pokad se skoro nevytáhne a neudělá sa ventildekl+oil vana či oil kostka či co.výměna oil měniče(vypadá jako ufo talíře vzájemně spojené) je porod+pročistit jejich hadice,jestli nejsů ucpané..ty si mechoš tak budeš vědět jak psali v bmw-clubu,že určité věci su zakryté jako posil,brzd apod.když nevíš tak si v p-d-li.
 .nehorší věc je motor!!!!a to,že pokad se to nepodchytne dřív než velice rychle tak ti to dýmí i do intecu-kabiny či ti to dělá za jízdy aerodynamický dým.a teče odevšad pokad se skoro nevytáhne a neudělá sa ventildekl+oil vana či oil kostka či co.výměna oil měniče(vypadá jako ufo talíře vzájemně spojené) je porod+pročistit jejich hadice,jestli nejsů ucpané..ty si mechoš tak budeš vědět jak psali v bmw-clubu,že určité věci su zakryté jako posil,brzd apod.když nevíš tak si v p-d-li.s tů dysklapků sem tam pravdy pokad mechoš nák do nepraští,ale jinak nák fachčí,ale pravda,že výměna neuškodí než plastklapka nahaklila paseku ve ventilech+okolí motoru.
a klad šestihrnku je pokad to předtím nehonil někdo jak splašenů kozu náké k-k-t tak vážně ševelí skoro jako rolls-royce po nastartování!
pak se kazí termostat=měl sem na něm taků veliků kamennů gulu.pak sme s borci zjistili přes kompl,že nemaká dvouokruh ventilačka-po delší době,že kvůli kamennýmu t-statu byla odpojená u sahary a pak u předního nárazníku.
pak na léto udělat sbíhavost a vyměnit pár dílů na nápravach a dat letní individualy místo zimních čín.wintery mám na hlinikáčích,které vypadaj jak plechy 16".ty byly u maniaca za přípaltek 5tkč sada.hučí jak na ladě nivě
 ,ale jiank na "čajny" drží i když mi tam něco bliká a "háže" gongy při "kapku" rychlé jízdě.
 ,ale jiank na "čajny" drží i když mi tam něco bliká a "háže" gongy při "kapku" rychlé jízdě.jako úpravy bych chtěl vyměnit mtech volant "třírameno" za volant mtech s tlačítky(na taký volant sem si zvykl minulé rok z kemova superbu),pak sehnat alpiny dynamic 18"ky a dát je načerno,zadní černý světla a zprovoznit nák inec telefon,sehnat jiný mtech přední nárazník s ostřiky+příslušenství a dát si xenony a sehnat 6ti kvalt.
chtěl sem nadrzo e12 v tehdejší plné výbavě,ale byl sem ukecané na e39 jak mám rád se šíbrem.
špatná věc je,že skoro každá oprava je porod,třeba něco v okoli vevntř sahary ,tak vytáhnout saharu+vzájemně společně vymontovat vrtulu.hakl pro laurela a hardyho nebo výměna ložiska ted si název nevzpomenu,ale spojuje to kvalty s diffem.napřed sundat celý lauf.
chápu auto měli staří lidi a jak babce umřel starej tak jezdila jeho žena(rok 1948 jak mám mutra než umřela z dialýzy) asi do kostela či na nákupy bo za babkama na kafe tak na to nikdo nešáhl,ale vzhledově doslova až na prkotinky je vůz jako přímo z výroby:intec,kola i wintry i lak,kapku použité jízdů jen přední sklo a přední světla,ale jinak ze žurnálu...
už nebudu prudit
 a měj se draku!
  a měj se draku!po mnoha fordech sem neodolal a koupil(zadlužil-jak jinak-nemám rodinu tak co,že?) si e30 318is s motorem z 36 318 is.rád bych spojler přední jako bmw alpina+litáky a hlavně el.okna
						- 
				konyyy
SZ 

Re: e34 520iM5O MOTOR,525TDS ,524td ,525iM50 ,520iM20 VEŠKÉRÉ DÍLY...
Zdravím,
Chtěl bych se zeptat na motor m50b25 jaká je cena a zda je i s elektrikou a řj ? Příp.kolik má najeto ?
Děkuji.

Chtěl bych se zeptat na motor m50b25 jaká je cena a zda je i s elektrikou a řj ? Příp.kolik má najeto ?
Děkuji.
- 
				konyyy
Re: e34 520iM5O MOTOR,525TDS ,524td ,525iM50 ,520iM20 VEŠKÉRÉ DÍLY...
Zdravim,momenálně mám jen M50B20..

- 
				konyyy
Re: e34 520i ,525TDS ,524td ,525iM50 ,VEŠKÉRÉ DÍLY...

- 
				konyyy
Re: e34 520i ,525TDS ,524td ,525iM50 ,VEŠKÉRÉ DÍLY...

- 
				konyyy
Re: NOVĚ e34 525iM50 MOTOR,520i ,525TDS ,524td ,VEŠKÉRÉ DÍLY...

- 
				konyyy
Re: e34 525iM50 ,520i ,525TDS ,524td ,VEŠKÉRÉ DÍLY...