Odpoledne to uz ale roztalo a bylo po tom hovinko...
jo e jeste chci podotknout ze sem prisel o 10min do skoly, protoze sem pri tom kraveni uplne zapomel na cas...
Máš aspoň ve předu pořádné lízátko, abys to případně mohl prorazit?Zave píše:u nas dnes rano byl uplne slabej poprasek, asi 20vlocek na 1m ctverecniale zda se mi ze do rana se bude neco dit, protoze je uplne cervena obloha, takze by mohlo sypat, nebo aspon to poradne namrznout aby cesta do akoly byla gut..
ale odpoledne jedu do Prahy tak doufam ze me nezaskoci nejaka snehova kalamita...
![]()
![]()
![]()

jedu filckou...Dix píše:Máš aspoň ve předu pořádné lízátko, abys to případně mohl prorazit?Zave píše:u nas dnes rano byl uplne slabej poprasek, asi 20vlocek na 1m ctverecniale zda se mi ze do rana se bude neco dit, protoze je uplne cervena obloha, takze by mohlo sypat, nebo aspon to poradne namrznout aby cesta do akoly byla gut..
ale odpoledne jedu do Prahy tak doufam ze me nezaskoci nejaka snehova kalamita...
![]()
![]()
![]()
A jakpak ses z toho vymluvil?Zave píše: jo a jeste chci podotknout ze sem prisel o 10min do skoly, protoze sem pri tom kraveni uplne zapomel na cas...![]()
Mno ja jednou odbehl patnactistovku o telaku bavemReno... píše:A jakpak ses z toho vymluvil?Zave píše: jo a jeste chci podotknout ze sem prisel o 10min do skoly, protoze sem pri tom kraveni uplne zapomel na cas...![]()
"no víte, já jsem tak jel a ono to tak pěkně klouzalo a mě se to tak líbilo, že jsem úplně zapomněl na čas"