Prodám 325iA cab. PLZEN 77.000,- platí do 31.12 spěchá FOTO
Myslim, ze spis se to vztahuje k autu nez k sedackam, ale jinak - vzdyt tu jsou ty fotky, tak proc to resisM3maniac píše:No ,píše... krémová kůže-zachovalá !Fx píše:Aspon ti nerekne, ze 1A stav, aby ses na to nejel podivat zbytecne.poklad píše:tie sedacky su hrozneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeona ti připadá zachovalá ?????????????????????????????????????????????
E39 535i sedan
sorry,ale i kdyby to patřilo k autu,tak mi ani omylem nepřipadá zachole...Fx píše:Myslim, ze spis se to vztahuje k autu nez k sedackam, ale jinak - vzdyt tu jsou ty fotky, tak proc to resisM3maniac píše:No ,píše... krémová kůže-zachovalá !Fx píše: Aspon ti nerekne, ze 1A stav, aby ses na to nejel podivat zbytecne.ona ti připadá zachovalá ?????????????????????????????????????????????
M3 (e46) Hartge 

Lucky325i píše:DOUFAM ze se zdrzi komentare vsichni co nemaji zajem!!!
Je mi jasny, kam tim miris, ale proc to tady zasirat... to radsi napis SZ luckymu, at si zmeni inzerat...weNTyll - Informace o slusnem pouzivani E30 fora píše:V bazaru v sekci Prodej pokud nechci v danem tematu od dotycneho koupit, tak zbytecne nezasiram diskusi.

E39 535i sedan
to není zasírání,to je názor k věci... já mám bmw rád a docela si cením zachovalých starších kousků...Fx píše:Lucky325i píše:DOUFAM ze se zdrzi komentare vsichni co nemaji zajem!!!Je mi jasny, kam tim miris, ale proc to tady zasirat... to radsi napis SZ luckymu, at si zmeni inzerat...weNTyll - Informace o slusnem pouzivani E30 fora píše:V bazaru v sekci Prodej pokud nechci v danem tematu od dotycneho koupit, tak zbytecne nezasiram diskusi.
http://www.mobile.de/SIDEWDno1Z7.b3DOF2 ... 1150774478&
třeba k tomuto by se dalo napsat zachovale...
M3 (e46) Hartge 

No vidim ze se po pridani fotek aspon o tom zacalo mluvit.. Beru to tak ze na 17 let starem aute, natoze je to origo stav to nevypada jeste tak zle... To jen k ten sedackam.. videl jsem tady uz horsi a auto bylo mladsi..
jinak MOBILE je MOBILE a tohle je jak se psalo uz na CZ TP. to je asi vse.
Nechci tady psat ze je to vescho OK. Proto sem dal fotky co a jak vypada... Pokud by byl zajem o dalsi konktretni neni problem. 

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
kdyby to nebyl automat už je doma a sakra za ty prachy ze to stoji za to YXOmen na co čekáš? di do toho!!!!!!!!! máš i spoustu dílů včetně manuálu!!!!!!levnejs ho v raichu nekoupis! a este pak ty starosti.YXOman píše:Já mam teda jasno! Už mi s**e to shánění v NěmeckuJestli brzo něco nenajdu tam, tak se naštvu a koupim tohle. To budu mít bez pánů ouřadů a vim že je v pohodě...
Tel : 773 622 822
Já vim, ale já ci plasťáčka. Ale jak řikam tenhle chromák je alternativa, a ještě zbudou prachy na ty sedačky.. Začínam o tom uvažovat. Automat mi nevadí místo na řadičce, můžu mít ruku na spolujezdkyniFlery píše:kdyby to nebyl automat už je doma a sakra za ty prachy ze to stoji za to YXOmen na co čekáš? di do toho!!!!!!!!! máš i spoustu dílů včetně manuálu!!!!!!levnejs ho v raichu nekoupis! a este pak ty starosti.YXOman píše:Já mam teda jasno! Už mi s**e to shánění v NěmeckuJestli brzo něco nenajdu tam, tak se naštvu a koupim tohle. To budu mít bez pánů ouřadů a vim že je v pohodě...

eee delaly se i origo plast - ted abych nekecal od konce 90 myslimLukashe píše:co já vím, tak kabria se dělaly jen v chromu. Plastová nárazníky a čočky na to kdyžtak už doděláš.YXOman píše:Já vim, ale já ci plasťáčka.
Mě by se teda něco podobnýho moc líbilo, na léto super. A automat je taky v poho, na to se dá rychle zvyknout
viz. treba

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry