2 Paca: No,s limitem 90000,- na Farose a podobny motorky budes mit podle myho nazoru docela problem,aby to bylo trochu stavovy-je fakt,ze GSX-R 750 sezenes tak z 1996 za ty penize, ale bude to asi docela pojezdena motorka. Ale urcite neco sezenes-ale myslim,ze to jako dobrou bouracku nebo dovoz nesezenes-to uz bude moc stary. Jinak Kawa ZX-7R se mi libi moc
2 all: Mustang ani Kyvacka nejsou motorky-mozna to muze byt nazdobena rarita,ale nepocitam to sem.
Trial-verim,ze to musi byt senzace-tam staci podstatne min koniku

-ja jsem ten limit myslel spis na silnice-je jasny,ze v terenu se to projevuje jinak.Taky bych chtel koupit nejakou Suzu DR-400 bez papiru-jen tak na blbnuti-to musi byt adrenalin
Ja jsem se po dlouhych vahanich rozhodl,ze vlastni motorku chci 600ccm-na cesky silnice je to azaz a z myho pohledu je s tim vetsi prca,ja i docela rad radim a do 160kmh neni velkej rozdil mezi 600ccm a vyssim obsahem (tak se to zda aspon me)-clovek to ma sanci ukontrolovat na docela zivotne realny urovni
Jinak se hrozne tesim na jaro-az zase clovek uvidi nejaky ty floutky v Baworacich

a podobnych lestenkach,jak se moc snazi a ono to stejne nakonec proste nestaci

-kvuli tomu pocitu proste miluju motorku-auto, ktery ma 0-100kmh za 3.2 vteriny si asi jeste delsi dobu nekoupim
Jinak moje volba je ted Kawa ZX-6R 1998 za 80000,- kc nelakovana,ale v kompletu - je to lehka ramovka a jsou ruzne barevny plasty -jinak naglovec jako hromec