e30 chrom 4dv.-Prodáno
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
e30 chrom 4dv.-Prodáno
rok87,absolutně bez koroze-originál stav,stav zánovního vozu,neopravováno,neupravováno.Při nálezu korozi při případné koupi,slevím za každé místo 200kč.Dovoz itálie-český TP-čistopis.nová stk+me.
Naposledy upravil(a) tomik dne 24. 04. 2015 16:09, celkem upraveno 6 x.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
asi joo.Mirek E. píše:Mohu si na obhlidku prinest sroubovak? Po vlastnich zkusenostech s chromakem "bez koroze" dokazu s jistotou tvrdit, ze bez koroze urcite nebude.
až uvidíš veškerý orig.nátěry jak to vyjelo z továrny,tak se Ti do toho s tím šroubovákem chtít nebude.
pár e30tek jsem měl,tak vím o čem mluvím.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
To zrovna ani ne, jen neverim, ze 30. let stare auto bude bez koroze. Jak vetsina lidi u tehle starych aut tvrdi. Neverim ja a urcite x dalsich lidi. Taky jsem mel na sve trice originalni nater a rez se neviditelne ukryvala pod nim.ARMAN píše:maš hovno na praci co?Mirek E. píše:Mohu si na obhlidku prinest sroubovak? Po vlastnich zkusenostech s chromakem "bez koroze" dokazu s jistotou tvrdit, ze bez koroze urcite nebude.
-
Pardon, že do toho zasahuju, ale jak už bylo řečeno, koroze je s***ě a shcováva se. Majitel však jasně napsal, že za každou korozi, kterou najdeš dostaneš slevu, což je to fér.
Pokud si je tak "pevný v kramflecích" mohl by dát aspoň 500 slevu, ale to je každýho věc a i za 200 palec hore
Jinak je nádherná o tom žádná
Pokud si je tak "pevný v kramflecích" mohl by dát aspoň 500 slevu, ale to je každýho věc a i za 200 palec hore
Jinak je nádherná o tom žádná

Brzda, plyn.. to je to, oč tu běží...
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
To nikdo nechce absolutně netknutou e30ku.
Na brzdovém potrubí není za nehet koroze a to je puvodní...
Na brzdovém potrubí není za nehet koroze a to je puvodní...

E30...a sny se plní
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
ne,každý chce kupé a 6vál.
Jééé,to tady mám taky,cupé,chrom,eta bez šíbru,taky nádhernou,bez koroze,origo stav za 65 a taky nic...
Jééé,to tady mám taky,cupé,chrom,eta bez šíbru,taky nádhernou,bez koroze,origo stav za 65 a taky nic...
- tomik
- Kontaktovat uživatele:

Co si tim chtěl říct, předsedo?
Myslím, že je naprosto logický, že Tomík se soustředí při prodeji i na jiný lidi, než tady na fóru, tak nevidim důvod, proč sem nedát odkaz na inzerát.
Navíc pokud má někdo opravdu zájem, zvedne prdel a telefon, zavolá, zjistí si info a dojede se na auto podívat....
Navíc Tomík byl vždycky seriózní prodejce a auta od něj maj patřičnou kvalitu. Né jako když otevřu sekci PRODEJ tady na fóru a u každýho třetího inzerátu je napsáno slovo TOP a auto je total mrdka...

-
Předsedo, všiml sis že inzerát třikrát upravil ?Tumage píše:Co si tim chtěl říct, předsedo?
Myslím, že je naprosto logický, že Tomík se soustředí při prodeji i na jiný lidi, než tady na fóru, tak nevidim důvod, proč sem nedát odkaz na inzerát.
Navíc pokud má někdo opravdu zájem, zvedne prdel a telefon, zavolá, zjistí si info a dojede se na auto podívat....
Navíc Tomík byl vždycky seriózní prodejce a auta od něj maj patřičnou kvalitu. Né jako když otevřu sekci PRODEJ tady na fóru a u každýho třetího inzerátu je napsáno slovo TOP a auto je total mrdka...
Původně to byl jen odkaz...

Co třeba nějaká pravidla ?
Dát sem inzerát stylem odkazu je prostě blbost, poté to upravil a dopsal alespoň základní informace...
... nikdy jsem se s prodejcem nesetkal, ale slyšel jsem už dost různých zvěstí o jeho autech...
Pravdou je, že auta tu inzeruje od začátku co tu jsem a to je skoro 10 let... každopádně to je úplně jedno, moje reakce byla na původní inzerát, tvoje reakce už je po té době dost mimo (jen čtyři měsíce zpoždění)

E30 327i MK M Cabrio MTechII
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power
E36 kabrio ACS3
E36 Hartge H3 2.6 Touring
E36 ALPINA B6 2.8/2
E36 M3 3.2 Individual
E46 Clubsport kupé
E30 325i kupé MTechII
E36 318IS Motorsport International coupe
E36 323Ti Kompost power