Zdravím všechny, s nedostatku parkovacích míst pod střechou prodám Alpinu B10 V8 (základ v modelu E39 540i), motor 4,6l, výkon 250Kw, Switch-tronic, najeto 112tis!!! r.v. 98, auto je dle mého názoru v maximální možné výbavě co šlo v daném roce! Raritní 3dílná kola s leštěnými límci Alpina(včetně rezervy), zakázkový modrý interiér....atdatd....auto je na českých dokladech a až na drobnosti(světla fl, navigace 16:9) v originál stavu, není žádný problém tyto věci za 5minut přehodit zpátky(bohužel bývalý majitel je po výměně prodal za pár korun-tudíž je nemám a ani sem to nepovažoval za důležité to řešit!) Na autě je snad úplně vše upravené od Alpiny(na všem jsou štítky Alpina) spojlery, výfuky, diferenciál, dokonce i převodovka! Je to pořadové číslo Alpiny 370. Znám od auta téměř kompletní historii a mám úplně všechny doklady a knížečky a papíry. Auto jsem koupil s vadou motoru(těsnění pod hlavou) a dělal sem kompletní GO motoru, mám všechny faktury od dílů a kompletní fotodokumentaci o opravě, na motor dám záruku!!! Samozřejmostí je výměna všech náplní, olejů. Teď je v naprosto perfektním stavu, pač sem si ho dělal pro sebe. Jakýkoliv dotaz rád zodpovím, pokud budu vědět a více foto mohu poslat na email, jen prosím pouze vážné zájemce, co opravdu vědí co chtějí. Není to auto na každodení ježdění na Lpg a podobné nesmysly!!! Ceny v Německu dobře znám a vím kolik podobný stav a výbava stojí, proto si troufnu říct, že dávám za polovic 180tis-pro fandy na klubu sem ochotný něco slevit, ale prosím nabídky tipu 100apod nee. Děkuji. T16t@seznam.cz, 777576950
foto: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=134886