Nabídky sem, nebo SZ.
Koupim 318i plasťáka nebo is
Koupim 318i plasťáka nebo is
Takže schánim plasťáka 318i, nebo is i když po pravdě bych měl spíš zájem o 4dvéř, ale klidně i combi to is jako poslední možnost(muselo by bejt moc moc pěkný) takže nabízejte jestli o něčem víte bez not ci to na přestavbu, ale když budou i noty nic se neděje, scháním pouze ve výborném stavu, neci žádnou vykotlanou konzervu. 
Nabídky sem, nebo SZ.
Nabídky sem, nebo SZ.
-
Amigo nepřihlášen
záleží
záleží na stavu a na druhu, za 318i 4dv, nebo coupe sem ochotnej dát bez not do 30ti
ze pěknýho combajna dohodou nabídněte o čem víte no.
Když to bude vážně pěkný tak strop je prostě tak 40 bez not(spíš u toho combajna) u sedana a coupatka tak těch 30 strop no.
Ale uvidíme třeba se nechám nějak přemluvit prachy nějaký mam tak uvidíme
ceny sou za auta bez notiček 
ze pěknýho combajna dohodou nabídněte o čem víte no.
Když to bude vážně pěkný tak strop je prostě tak 40 bez not(spíš u toho combajna) u sedana a coupatka tak těch 30 strop no.
Ale uvidíme třeba se nechám nějak přemluvit prachy nějaký mam tak uvidíme
etě upřesnění
Tak etě uořesňuji, jelikož se mi včera podařilo celkem za slušnou cenu sehnat papíry na 318i 4ddvéř, 91 rok, tak bych byl nejraděj za to 4dvéřko a rok 90 a vejš, ať to má trochu smysl no.
Díky za nabídky.
Díky za nabídky.
Re: etě upřesnění
Tak pamatuj na me a prijed se podivat:-))Amigo píše:Tak etě uořesňuji, jelikož se mi včera podařilo celkem za slušnou cenu sehnat papíry na 318i 4ddvéř, 91 rok, tak bych byl nejraděj za to 4dvéřko a rok 90 a vejš, ať to má trochu smysl no.
Díky za nabídky.
Je to 90, 4dver.
Fray
Fray
Sorry
Fray:
Sorry nestíhal jsem, jel jsem s kolegou a ten pospíchal.
Jinak poptávka se ztenčuje mám teď zájem jen o 4dvéř plastáka v čupr stavu nejlépe rok 90 a výše(ale není 100% podmínkou).
Také bych se nechal ukecat na Touringa.
Jinak poptávka se ztenčuje mám teď zájem jen o 4dvéř plastáka v čupr stavu nejlépe rok 90 a výše(ale není 100% podmínkou).
Re: Sorry
V pohode:-))Amigo píše:Fray:
Tak to ja mam to co chces, ale čupr stav to neni:-( a Touring taky ne e:-)
Fray