Night Chimera je kde?
- Night.chimera
panove dekuji ze se o me bojite takze za 1.nic se mi nestalo 2. mam stale letni 3. pocitac fingoval 4. kara byla v servisu kvuli hucici pumpe cekalo se tejden nez ji dodali pak se namontovala a odesel cip v ridici jednotce tak se to dalo elektrikarum takze dalsi tyden v haji odesel nejaky cip musel se objednat a namontovat takze celkem tri tejdny nepojizdny auto myslel jsem ze zesilim
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

a pan nechodi na forum kdyz auto nejede?Night.chimera píše:panove dekuji ze se o me bojite takze za 1.nic se mi nestalo 2. mam stale letni 3. pocitac fingoval 4. kara byla v servisu kvuli hucici pumpe cekalo se tejden nez ji dodali pak se namontovala a odesel cip v ridici jednotce tak se to dalo elektrikarum takze dalsi tyden v haji odesel nejaky cip musel se objednat a namontovat takze celkem tri tejdny nepojizdny auto myslel jsem ze zesilim
E+5 
Huraaaa-welkome to the morow!Night.chimera píše:panove dekuji ze se o me bojite takze za 1.nic se mi nestalo 2. mam stale letni 3. pocitac fingoval 4. kara byla v servisu kvuli hucici pumpe cekalo se tejden nez ji dodali pak se namontovala a odesel cip v ridici jednotce tak se to dalo elektrikarum takze dalsi tyden v haji odesel nejaky cip musel se objednat a namontovat takze celkem tri tejdny nepojizdny auto myslel jsem ze zesilim
Pokud je v te anglictine chyba,tak ji omluvte prosim
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
- Night.chimera
- Night.chimera
pracoval mel blbou naladu a modlil seDix píše:A tak co jsi teda dělal?Night.chimera píše:nechodim protoze jsem se snazil na bmw myslet co nejmene a stejne to bylo hodne tezky a nepodarilo se
zimaky tam jeste nejsou neumis cist PS:co se leje do chladice proti mrazu muzu tam dat nemrzku do ostrikovacu????
520i E34 M50 pekne auto

kup si od Jirky antifreeze - ma fakt libozni za slusny prachyNight.chimera píše:pracoval mel blbou naladu a modlil seDix píše:A tak co jsi teda dělal?Night.chimera píše:nechodim protoze jsem se snazil na bmw myslet co nejmene a stejne to bylo hodne tezky a nepodarilo se
zimaky tam jeste nejsou neumis cist PS:co se leje do chladice proti mrazu muzu tam dat nemrzku do ostrikovacu????
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Mrkni na tohle, spešl pro tebe!!!Night.chimera píše: zimaky tam jeste nejsou neumis cist
Zimáky ano, či ne???
- Night.chimera
no jo dyt je sucho tak vo co jdeReno... píše:Mrkni na tohle, spešl pro tebe!!!Night.chimera píše: zimaky tam jeste nejsou neumis cist
Zimáky ano, či ne???
520i E34 M50 pekne auto

-
MI 16 (ministerst.vnitra)
Nazdar trapiči koček....asi to emá nic společnýho s timhle forem,ale proč si říkáš dodavatel N.D. ??? to nabízíš ty šmejdy z APM???Jirka325 píše:Tak to se vyplati, asi v pri tech rozvodech zapomneli na kladkyFx píše:No odesel, ale odesly zdroje vsem v baraku, asi dostaly peknou slupku, v patek se tu hrabali v rozvodech...![]()
![]()