Sex v autě
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Tedy to jsou temata ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Proc zakazovat, snad soudny clovek vi co se na ktere forum hodi a co nehodi. Celkove se zde objevuji cim dal vzdalenejsi temataDC píše:SODOMA, GOMORA radši to zakažteFrancis píše:Tedy to jsou temata ...
Neni to jen muj nazor: viewtopic.php?t=9754&start=21
28. 11. 2004 02:52 KuaJa píše:... Myslim,ze problem je v tom,ze se forum stalo (hlavne v sekci"Pokec")uz moc osobni a tim i emocionalni.Asi hodne plati,ze"mlceti zlato"-jsem docela dost laik a tak se na forum koukam hlavne jako na zdroj informaci pri peci o Brambora-potom me docela nastve,kdyz jsou v diskuzi cca 4 stranky textu vcetne nezanedbatelne velkych podpisu:) a pritom se fakta,ktera hledam od lidi,kteri opravdu vedi z praxe o mem problemu,skryvaji nekde na strance 2-3,ve dvou obsaznych a relevantnich prispevcich.
I ja si myslim,ze je rozdil mezi diskuznim forem a lamovinou typu Xchat, kde kazdy tlaci uplny shity,jen aby byl videt na obrazovce.
323ti stock condition
323ti stock condition
Myslim ze mas pravdu,ale na druhou stranu-je to forum pokec o vsem,alespon se to tedy domnivam.hloupe by bylo kdyby neco takoveho bylo v pokecu o BMW.Francis píše:Tedy to jsou temata ...
Ovsem to je jen muj nazor a v zadnem pripade ti ten tvuj nechci nijak vyvracet-uz jen treba protoze jsem tu oproti tobe,co se registrace tyce-jak se rikalo na vojne jen"mysak"
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
tel.-723667447
mě je to teda úplně šumák, to byla jen taková ironická hláška, ale většinou pokud nejni na foru (jakymkoliv) nějakej off-topic prostor, tak jdou do kopru všechny sekce;
pokud nejni pokec podle něčího gusta, necht tam nechodi
jsme v demokracii a většinou nejni problem se racionalne rozhodnout bud o tvorbe tematu, tak o naslednem navstevovani nekterych temat
apropo tady je zatim jeste celkem volnomyslenkarsky pristup - na jinych forech se to krute resi
jsme v demokracii a většinou nejni problem se racionalne rozhodnout bud o tvorbe tematu, tak o naslednem navstevovani nekterych temat
apropo tady je zatim jeste celkem volnomyslenkarsky pristup - na jinych forech se to krute resi
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Cece,ja to taky nebral az tak doslova,ale mel si pravdu,tady by to stejne nebylo tolik videt,tak uz jsem to napsal do Technika a upravyDC píše:mě je to teda úplně šumák, to byla jen taková ironická hláška, ale většinou pokud nejni na foru (jakymkoliv) nějakej off-topic prostor, tak jdou do kopru všechny sekce;
tel.-723667447
tel.-723667447
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Da se to i otocit: Pokud forum neni podle neciho gusta necht tam nepise. Tohle forum je o BMW (o autech) nebo o sexu?DC píše:... pokud nejni pokec podle něčího gusta, necht tam nechodi ...
323ti stock condition
323ti stock condition
taky tak a vo,vo,vo tom to jeFrancis píše:Da se to i otocit: Pokud forum neni podle neciho gusta necht tam nepise. Tohle forum je o BMW (o autech) nebo o sexu?DC píše:... pokud nejni pokec podle něčího gusta, necht tam nechodi ...
Tak takDC píše:taky tak a vo,vo,vo tom to jeFrancis píše:Da se to i otocit: Pokud forum neni podle neciho gusta necht tam nepise. Tohle forum je o BMW (o autech) nebo o sexu?DC píše:... pokud nejni pokec podle něčího gusta, necht tam nechodi ...
tel.-723667447
tel.-723667447
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ja mel na mysli CELE FORUM ne jen jedno temaDC píše:taky tak a vo,vo,vo tom to jeFrancis píše:Da se to i otocit: Pokud forum neni podle neciho gusta necht tam nepise. Tohle forum je o BMW (o autech) nebo o sexu?DC píše:... pokud nejni pokec podle něčího gusta, necht tam nechodi ...
323ti stock condition
323ti stock condition
neboj porozumeno - mam zapnutou dalkovou telepatickou ctecku myslenekFrancis píše:Ja mel na mysli CELE FORUM ne jen jedno temaDC píše:taky tak a vo,vo,vo tom to jeFrancis píše: Da se to i otocit: Pokud forum neni podle neciho gusta necht tam nepise. Tohle forum je o BMW (o autech) nebo o sexu?
Jeee,to bych chtel taky umet-tu telepatii,to me musis naucitDC píše:neboj porozumeno - mam zapnutou dalkovou telepatickou ctecku myslenekFrancis píše:Ja mel na mysli CELE FORUM ne jen jedno temaDC píše: taky tak a vo,vo,vo tom to jea taky umim cist
tel.-723667447
tel.-723667447
Achjo, pripada mi, ze nekteri uz opravdu snad uplne docista ztratili smysl pro humor.. Myslim ze o BMW tu mame 7 for, vcetne pokecu o BMW, takze pokec uz by o BMW bejt nemusel, spis o prdeli.. nebo se mejlim?
A pokud nekdo vzal tohle hlasovani vazne, tak je to jeho vec, uz byste si ale meli zvyknout ze vetsina veci co tu pisu je ze srandy..
nebo myslite ze tohle hlasovani sem myslel vazne viewtopic.php?t=7690&highlight=%9Eiv%EDte
To Francis: Zas tak osobni mi to neprijde.. nechci po nikom aby tu psal, jak to dela se svoji starou nebo svoje miry (jako dix v jinym prispevku), ale jen svuj naor a vztah k sexu v aute
A pokud nekdo vzal tohle hlasovani vazne, tak je to jeho vec, uz byste si ale meli zvyknout ze vetsina veci co tu pisu je ze srandy..
nebo myslite ze tohle hlasovani sem myslel vazne viewtopic.php?t=7690&highlight=%9Eiv%EDte
To Francis: Zas tak osobni mi to neprijde.. nechci po nikom aby tu psal, jak to dela se svoji starou nebo svoje miry (jako dix v jinym prispevku), ale jen svuj naor a vztah k sexu v aute
Poslední dobou mi přijde, že v pokecu je čim dál tim víc věcí, který ani nestojí za přečtení, natož za příspěvekFru Fru píše:Myslim ze mas pravdu,ale na druhou stranu-je to forum pokec o vsem,alespon se to tedy domnivam.hloupe by bylo kdyby neco takoveho bylo v pokecu o BMW.Francis píše:Tedy to jsou temata ...
Ovsem to je jen muj nazor a v zadnem pripade ti ten tvuj nechci nijak vyvracet-uz jen treba protoze jsem tu oproti tobe,co se registrace tyce-jak se rikalo na vojne jen"mysak"
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"