Za flašku třeba Myslivce ,Fernetu, nebo tak něco. Hlavně né Vodku

Uploaded at Picoodle.com
Uploaded at Picoodle.com 
  Uploaded at Picoodle.com
Uploaded at Picoodle.comTak co? Psal jsem ti SZ, na mail i sem, a nic!emery píše:Nazdar, pokud by byla možná pošta nebo nějak vyřešit dopravu, beru oboje.
 je mi jedno kterou barvu pujde to precalounit ale at neni polamana ta drevotriska nebo z ceho to je. prijedu si pro ne, flasku si vyber
 je mi jedno kterou barvu pujde to precalounit ale at neni polamana ta drevotriska nebo z ceho to je. prijedu si pro ne, flasku si vyber   

Stav se na to podívat a uvidíš jak to vypadá. Při nejhorším to vytěpu do kontejneru. Hlavně se stav pokud možno "čím dřív tím líp" jelikož se budu stěhovat a nemám místo.BobbySD píše:pinki vzal bych predni, do kabraje mi jedno kterou barvu pujde to precalounit ale at neni polamana ta drevotriska nebo z ceho to je. prijedu si pro ne, flasku si vyber

jo pises ze komplet... ok vemu to cele

pro ostatni, klidne vam to pak rozeslu za symboliku at se slozime na tu flasku

okej patek neni problemPinki píše:Je to ulice Radova (né řadová) 3/476 Ostrava-Bartovice. Dneska a zítra mám odpol. Jedině pátek mám volno celý den.
 delam do 4 takze nekdy pak
 delam do 4 takze nekdy pak vskutku, jeden par prednich si chci nechat, je mi celkem jedno jakou barvu pro moje ucely splnuji podminky obe sady. Zbytek je k dispozici. Jestli je teda nekdo chcete (podle poctu sz asi jo) tak se zkuste nejak domluvit mezi sebou kdo je chce. Je mi blbe to prodavat za prachy kdyz jsem za to nic nedal a ani za ne nic nechci, ale pokud se jinak nedomluvite tak si klidne udelejte aukci. At to neni svinarna tak pripadnou vyslednou castku rozdelim a pulku dam Pinkimu
 vskutku, jeden par prednich si chci nechat, je mi celkem jedno jakou barvu pro moje ucely splnuji podminky obe sady. Zbytek je k dispozici. Jestli je teda nekdo chcete (podle poctu sz asi jo) tak se zkuste nejak domluvit mezi sebou kdo je chce. Je mi blbe to prodavat za prachy kdyz jsem za to nic nedal a ani za ne nic nechci, ale pokud se jinak nedomluvite tak si klidne udelejte aukci. At to neni svinarna tak pripadnou vyslednou castku rozdelim a pulku dam Pinkimu