Důležité !!! ukradené auto !!!
Důležité !!! ukradené auto !!!
Ahojky kluci, problém a ne malý. 24.11.2004 okolo 02.00 byla ukradena HONDA CRX 1.6i (ne VTEC), černé barvy, na zimákách, zadní 3 okna zrcadlové folie, na zadním skle nápis CRX RULEZ, hodně nízká a hlučná. Auto se možná pohybovalo den po té v okolí Chomutova. Později sem dodám i fotku. Kdybyste cokoliv někde viděli, prosím o help. Buď celé auto, nebo třeba díly.
P.S. Prosím jen k věci, hlášky typu useknout to či ono, mi nepomůže, sám bych ho taky zabil.
P.P.S. To Admin - prosím potřebuji zůstat v tomto případě pod tímto nickem, abych zůstal v částěčné mimo.
P.S. Prosím jen k věci, hlášky typu useknout to či ono, mi nepomůže, sám bych ho taky zabil.
P.P.S. To Admin - prosím potřebuji zůstat v tomto případě pod tímto nickem, abych zůstal v částěčné mimo.
-
Návštěvník
Kdyby mi nahodou,nedej boze stipli bavo,tak se na tebe obratim.Jako detektiv ukradenejch autaku-klobou dolu.Policie CR by se mela co doucovat,ty nenajdou nikdy nic.Anonymous píše:taky ho to stalo 10L aby vedel kdo to ma, mno a pak se stacilo motat na dobrych mistech a dnes v noci se nahodou to auto naslo nekde v lete cca 15 km od mista kradeze
skoda ze zmizeli jeste 2 CRX,
Podle me to asi byli naky hajzlove ze vzdalenyho vrakace a doslo jim zbozi na rozprodavani.ve stredoceskem kraji,nebudu jmenovat mesto,je jich dost,takovech vrakovist.Smejdi zlodejsky.
"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
tel.-723667447
No a co myslis ze mam,proto se taky dost boji.Nechci si tu sve auto nijak vychvalovat,ale kdyz stoji v lete nekde na parkovisti,tak mezi ostatnimi sviti a vynika jak pest na oko,taky se bojim.CRX-RULEZ píše:jeste tak mimo reci, mezi e30 jsou atraktivni na kradeze, tak 318iS, M3, 325 a pak nejake rarity jako alpina a spol, ale i tak jak tomu seobecne zabranit, to nevim, nebo spis to nelze. jedine parkovat auto v pokoji a spat vedle nej
K tem zlodejickum,chomutov to neni-stredni cechy,ale opravdu nenapisu kde,mam tu svou adresu a telefon a kdyby to nahodou nekdo cetl,nechci s nimi mit problemy,nezlob se.
tel.-723667447
tel.-723667447
ježiš, v pohodě, ja se jen tak ptám, tam je to totiž stejné jak jsi ty říkal, to CRX dokonce bylo na navštěvě v chomutově, ale skoda mluvit,
chce to udělat hodně dobře tajný vypínač, aby to neodjelo jinak než na laně a nebo na plaťáku, to raděj ať tam něco vezmou a nebo rozbijou, ale auto zustane, občas
chce to udělat hodně dobře tajný vypínač, aby to neodjelo jinak než na laně a nebo na plaťáku, to raděj ať tam něco vezmou a nebo rozbijou, ale auto zustane, občas
No, aspon ze se auto naslo... snad v lepsim stavu nez nase... darmo mluvit...
http://test.foxik.net/Auto
http://test.foxik.net/Auto
E39 535i sedan
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
No to je jasny,vis kolik je tam zlodeju v tech boxech?Albert píše:Ty vole tak proto...Daniel Honska píše:Ja to nemyslel zle.Nejlepsi je vyndavat volant-jako mr.BEAN,pokud si to videl
![]()
![]()
Ja sem vzdycky premejslel proc von si kazdej jezdec formule 1 vynda volant kdyz se vyseka a pak z toho leze.. a vono je to kvuli tomu, aby mu tu formuli necornuli![]()
tel.-723667447
tel.-723667447