du zpytovat svědomí - do restaurace na dobré
Sraz u CČM s žigulikářema
-
Rendis
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Abych viděl alespoň víc jak tři nadšence jako jsem já,pro to bych si ten benzín klidně koupil.Ale kdysi sem někdo napsal,že ARO,které mělo najeto 8000km s vadným termostatem bylo na generálku.Proto bych já s vadným termostatem nikam daleko nejezdil,nejdřív musim dát auto do pucu.Reno... píše:No a proč nepřijedešdo prahy? Protože je to daleko a sežralo tě to? Neco na tom je...
Starý ale krásný
Žere ale super svezení!
zigi
me to nevadilo ze tam byli,ale jak rikate prijet,zhasnout motor a hezky pokecat,to da cloveku vic nez si dokazovat ze mu to hrabe.spis me sere ze az tam zase prijedem tak tam budou benga a bude po prdelkach.at jedou treba priznivci trabantu,ale at jsou ukazneni. 
Re: zigi
Hehe, a kdopak nam tam prezentoval taky mimo jine, ze Zizka Car si hrabne na povrchu garazi ?Milan4*4 píše:prijet,zhasnout motor a hezky pokecat,to da cloveku vic nez si dokazovat ze mu to hrabe
Taky jsem zaznamenal nejaky zvuk rozdrazdeneho sestivalce a piskot gum, otocim se a ona to byla Zizkakara...tak abysme nepichali jen do zigulu, musime taky hrabnout do vlastnich rad
to bych nehrotil. tak kup termostat za 500Kč a maš klid.Tweety píše:Abych viděl alespoň víc jak tři nadšence jako jsem já,pro to bych si ten benzín klidně koupil.Ale kdysi sem někdo napsal,že ARO,které mělo najeto 8000km s vadným termostatem bylo na generálku.Proto bych já s vadným termostatem nikam daleko nejezdil,nejdřív musim dát auto do pucu.Reno... píše:No a proč nepřijedešdo prahy? Protože je to daleko a sežralo tě to? Neco na tom je...
Starý ale krásný
Žere ale super svezení!
ja jezdil pul roku s nefunkčnim termostatem. Akorat to dlouho ohříváš, jinak v tom neni zadnej zadrhel.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
proč mysliš??? nepocitoval sem, že by to tomu motoru uškodilo, jelikož pochybuju, že motor ma najeto min jak 300tis.DAN píše:Ta poslední věta je uplná pičovína.Lukas-e21 píše:
to bych nehrotil. tak kup termostat za 500Kč a maš klid.
ja jezdil pul roku s nefunkčnim termostatem. Akorat to dlouho ohříváš, jinak v tom neni zadnej zadrhel.
v lete nebyl problem, ted v zime to trvalo dlouho nez se oghral, ale jinak nic.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Jezdit s nefunkčím termostatem je pěkná prasárnaLukas-e21 píše:proč mysliš??? nepocitoval sem, že by to tomu motoru uškodilo, jelikož pochybuju, že motor ma najeto min jak 300tis.DAN píše:Ta poslední věta je uplná pičovína.Lukas-e21 píše:
to bych nehrotil. tak kup termostat za 500Kč a maš klid.
v lete nebyl problem, ted v zime to trvalo dlouho nez se oghral, ale jinak nic.
akorát se to dlouho ohřívá jinak v tom není žádnej zádrhel
Zádrhelů je tam spousta - jen co mě - laika napadá:
- dlouho jede motor v režimu "studenej"
-"podchlazenej" motor - optimální teplota začíná na 80 stupních - olej je dělanej, aby měl optimální vlastnosti právě při svý optimální teplotě, ne při, třeba, 60 stupních -- hůř to maže - už z druhýho důvodu
-pak mě napadaj takový pičičurinky jako, že to dýl začne topit,... - je furt otevřenej velkej okruh - to je prostě na hovno
Mít nefunkční termostat znamená ničit motor !!!
To je můj názor - proto sem tak reagoval - řikat, že se nic neděje je podle mě pičovína
BMW The Ultimate Driving Machine
Re: zigi
Jirka325 píše:Hehe, a kdopak nam tam prezentoval taky mimo jine, ze Zizka Car si hrabne na povrchu garazi ?Milan4*4 píše:prijet,zhasnout motor a hezky pokecat,to da cloveku vic nez si dokazovat ze mu to hrabe
Taky jsem zaznamenal nejaky zvuk rozdrazdeneho sestivalce a piskot gum, otocim se a ona to byla Zizkakara...tak abysme nepichali jen do zigulu, musime taky hrabnout do vlastnich rad![]()