A diť víš že to jsou idioti, kteří umí akorát buzerovat a odposlouchávat cizí hovory občanuReno... píše:Tak k těm mlhovkám, normálně s nima taky nesvítim, ale tohle bylo večer, na parkovišti, kde nikde nikdo nebyl, až na ty dva orgány![]()
zkoušel jsem jak svítěj
Hypersupertuzing koncovka vejfucku
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Jakej pan, takovej pes.. myslim to uprimneDix píše:A diť víš že to jsou idioti, kteří umí akorát buzerovat a odposlouchávat cizí hovory občanuReno... píše:Tak k těm mlhovkám, normálně s nima taky nesvítim, ale tohle bylo večer, na parkovišti, kde nikde nikdo nebyl, až na ty dva orgány![]()
zkoušel jsem jak svítěj
Usama bin ladin to taky myslel upřímě, a co dokázalAlbert píše:Jakej pan, takovej pes.. myslim to uprimneDix píše:A diť víš že to jsou idioti, kteří umí akorát buzerovat a odposlouchávat cizí hovory občanuReno... píše:Tak k těm mlhovkám, normálně s nima taky nesvítim, ale tohle bylo večer, na parkovišti, kde nikde nikdo nebyl, až na ty dva orgány![]()
zkoušel jsem jak svítěj
HOTENTOT 

No protoze si dokazujou, ze maj na aute nejakou priplatkovou vybavu...prave ty mlhovky, kdyz uz jim je v lete horko a potej se v aute, tak si holt musej dokazat, ze maj aspon mlhovky, tak zhasnou normalni svetla, aby to bylo lip videtAnd píše:nechapu proc nekteri ridici sviti prednima mlhovkama i mimo mlhu a nekdy k tomu jeste vypnou normalni svetla.
A když se změní režim tak bude částečně i mojeReno... píše:Práce má jedinou výhodu: mám garáž zadarmo!Dix píše:Cítím s tebou, čest práci!Reno... píše:Ano, jsem sociální demokrat
Máš to dobrý, já nemám ani auto(ale do června si nějaký musím sehnat-nějakou 316-318. okolo 60tis.)
Tak zd@rec
HOTENTOT 

- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Reno... píše:Tak k těm mlhovkám, normálně s nima taky nesvítim, ale tohle bylo večer, na parkovišti, kde nikde nikdo nebyl, až na ty dva orgány![]()
zkoušel jsem jak svítěj
Reno... píše:To vím, už mě kvůli nim stavěli dvakrát. Poprví jsem to ukecal že mám nový auto a pak jsem platil kiloDix píše:Měl si jim nabídnout flašku, nebo haš, oni potom jedou jak Alík po uzeným!A měl bys klid.
Mlhnofky jsou sfinstfo, dej si na ně bacha
Reno... píše:no já s nima mám skvělý zkušenosti, namontoval jsem AE, ujel asi 500m a už mě měli!Dix píše:Co by prudily, oni taky budou mít. A je tady přece korupce, dáš jim koštnout cukroví a vaječný likér a dají ti pokojReno... píše: No, ty světýlka už jsem plánoval! Kámoš má kabrio, stáhneme střechu omotáme a jdeme na to!
Na štědrej den by fízlové nemuseli prudit
Hold mít zapnutý mlhovky se nevyplácí
Jestli to chápu dobře, tak jsi během roku dvakrát zapnul mlhovky na 500 m dlouhým parkovišti v jednu v noci, abys je vyzkoušel a vždycky tě chytli ....
Tak tomu říkám pech
Uvedu to napravou míru
1. jel jsem zabílého dne, parkovačky+mlhovky, jedu si vesele 50km/h (na místě kde měřej) a najednou modrý majáčky, tak si říkam kam asi jedou. No jenomže ty mrchy vjely přede mě a stavěli mě!
-auto jsem neměl ani týden - hold moje blbost
2. právě jsem namontoval AE, celej natěšenej že je vyzkoušim, rozjedu se, udělám jedno kolečko a co se nestane? Zase benga!!!
-zase moje blbost
Už to chápu-
parkovačky - autostojí na parkovišti
potkávačky - auto je v pohybu (svítim celej rok)
mlhovky - je hustá mlha a není vidět na krok
dálkový - mimo město, tma jako v p*****
No chybama se člověk učí a já už se poučil
1. jel jsem zabílého dne, parkovačky+mlhovky, jedu si vesele 50km/h (na místě kde měřej) a najednou modrý majáčky, tak si říkam kam asi jedou. No jenomže ty mrchy vjely přede mě a stavěli mě!
-auto jsem neměl ani týden - hold moje blbost
2. právě jsem namontoval AE, celej natěšenej že je vyzkoušim, rozjedu se, udělám jedno kolečko a co se nestane? Zase benga!!!
-zase moje blbost
Už to chápu-
parkovačky - autostojí na parkovišti
potkávačky - auto je v pohybu (svítim celej rok)
mlhovky - je hustá mlha a není vidět na krok
dálkový - mimo město, tma jako v p*****
No chybama se člověk učí a já už se poučil