tak uz je mam doma
je zajímavý jak se lidi bráněj mít v zimě na autě zimáky...nad antifreezem nikdo nepřemejšlí jestli ho tam dát nebo ne...
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
Tak ja konecne rozvasnil toho myho dravce, aou tam celkem slusny zimaky a na mokrym asfaltu teda nicmoc..za2 plnej do zatacky a utrhne se jako by se nechumelilo
teda neprselo
m10 rulezzz
m10 rulezzz
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
Nebo do auta 
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
Jirka325 píše:A jeste horsi to je, kdyz nekdo na ty zimaky ma, lepe receno uz je ma pripraveny a chce si furt hrat na machra a neco si dokazovat tim, ze je tam neobuje a jako drsnak nejvetsi bude jezdit na letnich...to uz je prinejmensim na pest
V tom pripade se podivej do zrcadla a dej si poradne pestiNight.chimera píše:jo takovy lidi taky nemam rad![]()
![]()
Spasitelny neni nic. To nikdo nerika. Ani ASC a vsechny ty kokotinky, co kecaj do rizeni. Proto taky najdes casto omotany novejsi modely takto vybaveny omotany kolem stromu - znameni, ze ridic prilis spolehal na systemy v aute kontrolujici trakci a myslel, ze jsou samospasitelny.Scimitar píše:Zimáky jsou sice dobrý ale nejsou samospasitelný...
Za dva plnej urves na mokru i trikolku. Taky zalezi na jakou sirku jsi sel - treba u me zimaky z letnich znamenaj z 205 na 185, takze je to znat.Iwan píše:slusny zimaky a na mokrym asfaltu teda nicmoc
Navic na mokru je lepsi letnak, ale jde o ty teploty. Zvlast starsi typy zimaku nemely treba odvodnovaci drazky, takovy ty klasicky drapaky.
Zkratka v zime se ma obouvat zimni pneu a zvolnovat tempo a neni o cem furt diskutovat.
Vse co ma ve svem nazvu "univerzalni" tak je na co ? No na hovno.Scimitar píše:Tenhle Sunny má na sobě univerzály v docela slušném stavu.
V lete to bude porad horsi nez letnak a v zime horsi nez zimak, protoze je to proste nejakej jakejsi kompromis.