tak uz je mam doma
Skoc o 20 let dopredu.No, napsat, ze jsi jezdil v Trabantu na sirokych gumach je asi taky hodne silny slovo,ne? Trabanta jsem mel na dve zimy na letnacich a mas pravdu,ze se s tim i dalo jezdit-asi i s ohledem na to,ze ma 600kg. Napisu ti tady ale znova, ze clovek, kterej s takovym autem vleze na silnici je mamlas,kterej zdrzuje a ohrozuje vic normalni lidi a mel by dostat flastr jak bejk-kdyz nemas na povinny ruceni=nejezdis, kdyz nemas na zimaky=jezdi busama a ne*er se na silnici-kvuli temhle pakum,kdyz pak jedes nekam na cas,tak nestihas,ses za nim v kolone a predjizdi je spousta lidi a vznikaji vyhroceny situace,ktery by vubec nemusely byt.Do Rakouska te bez zimaku nepusteji->situace je tam lepsi.Auto,ktery se nekde plizi 40kmh a pak nevyjede kopec nema co delat na silnici-jedno jestli kvuli gumam nebo motoru nebo ridici.Rotten píše: ... no aby ste se neposr... Za komančů žádný zimní gumy nebyly, jezdilo se na celoročních a taky se to neposralo. Sám když jsem měl ještě Trabanta tak jsem v zimě jezdil na širokejch gumách (samo že ne zimních) bez jakýhokoliv vzorku, z těch gum už lezly dráty. No a stalo se prd. Prostě se s tím musí počítat a jet pomalu. Prostě když nejsou prachy, tak co naděláš...
Trochu se v reakcich uklidni-nemyslim,ze ti chci neco nakecavat. Je fakt,ze jsem to psal v euforii a hodnoceni ponekud prehnal-ja mel obavu,ze Bawo bude na snehu uplne nepojizdny a mile me prekvapilo,ze to proste jelo a dalo se s tim jet normalne.Je fakt,ze v pulce cesty jsem si do kufru pujcil v hospode asi 40kg zavazi na slunecniky a hodne se to zlepsiloRotten píše: tak tohle si nakecávej někomu jinýmu. BMW je v zimě úplně nahovno. Vyzkoušel jsem si to na vlastní kůži, samosvor, nové zimní gumy, za volantem nejsem nováček a proti Fóbii to nemělo šanci. A s tou vyzpytetalností - nevím co tím myslíš, asi to že nesmíš přidat plyn bez podvědomýho strachu že to ustřelí (zvlášť v zatáčce) a ty sestřelíš auta kolem?
V utery jsem nedojel vcas do Brna -bylo to kvuli lamam, ktery stali na storc silnici,valeli s v prikopech nebo nevyjeli kopec-na 10cm neprohrnutyho snehu-to je jenom o gumach a je jedno,jaky mas auto,kdyz to nekam nenaperes vlastni chybou.
- Night.chimera
- Night.chimera
- Night.chimera
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
ale presne viem, o co ti ide. Minulu zimu som este prevadzkoval chromaka 2.0 a veeeelmi som sa vysantil u nas na letisku a na nasej hornatej dedine, to som siel dverami napred este aj do garazeNight.chimera píše:no jo ,ale to pak nebudu jezdit rozevlatym stylem jako tommi Mäkinnen
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
A bude klidHanis píše:Až bude Chimerovo auto vypadat takhle tak pak bude brečet
A asi to bude brzoNight chimera píše:no jo ,ale to pak nebudu jezdit rozevlatym stylem jako tommi Mäkinnen
Mozna by neskodilo napsat, jaky rozmer byl puvodnich gum a jaky rozmer maji zimaky.Gerox píše:kvalitni zimaky se pri jejich "idealni" teplote se utrhavali tak o 30 az 40 Km/h drive nez ty total sjety letnaky za stejnych poveternostnich podminkach
Mozna by taky nebylo od veci mit vsechny gumy stejny.
Taky je dost diskutabilni, jestli dostavaly stejnej coud oboje
Dalsi moznosti je, ze ty tvy letnaky byly prakticky slicky, tudiz oproti gume se vzorkem mely v podstate vetsi stycnou plochu s vozovkou, nez guma se vzorkem
nebo s plnou nádrží...Max-Max píše:bawo na zimnych gumach so zavazim v kufri
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
To KuaJa: hele v poho, taky jsem se trochu rozvášnil. Úplně nahovno E30 na sněhu zas nejní, ale čekal jsem víc. Až napadne sníh tak zajeď na Strahovský parkoviště, tam furt někdo jezdí no a můžeš srovnávat. K těm zimním gumám - já dobře vím, co to s autem udělá, ale když někdo prostě nemá prachy, tak se dá jezdit i bez nich. Ono když máš třeba škoduli za 5tis tak asi těžko budeš za dalších 5tis kupovat gumy na zimu. Prostě někdo má a někdo nemá. Ale že bych třískal po kebuli ti co nemaj - to zrovna ne
.
To GeRoX: souhlasím, jak psal Jirka, když je sucho tak široký nízkoprofilový gumy klidně můžou držet víc jak nějaký zimní měkký másla. U mě to je stejně. Jenže na mokru už to je přesně obráceně.
To GeRoX: souhlasím, jak psal Jirka, když je sucho tak široký nízkoprofilový gumy klidně můžou držet víc jak nějaký zimní měkký másla. U mě to je stejně. Jenže na mokru už to je přesně obráceně.
-
athlon_137
Nejde o to, rvat na nekoho za to, ze nema penize na zimaky.Rotten píše:Prostě někdo má a někdo nemá. Ale že bych třískal po kebuli ti co nemaj - to zrovna ne![]()
Jde o to, ze takovej clovek ohrozuje ostatni v provozu. Jaky to asi je, kdyz si vymazlis auto a pak te nejakej inteligent na letnakach v zime sejme, jenom proto, ze proste on nemel na zimaky. A treba te zabije.
Nebo ti v lepsim pripade proste "jenom" zrusi karu.
A jeste horsi to je, kdyz nekdo na ty zimaky ma, lepe receno uz je ma pripraveny a chce si furt hrat na machra a neco si dokazovat tim, ze je tam neobuje a jako drsnak nejvetsi bude jezdit na letnich...to uz je prinejmensim na pest
- Night.chimera
Jirka325 píše:Nejde o to, rvat na nekoho za to, ze nema penize na zimaky.Rotten píše:Prostě někdo má a někdo nemá. Ale že bych třískal po kebuli ti co nemaj - to zrovna ne![]()
Jde o to, ze takovej clovek ohrozuje ostatni v provozu. Jaky to asi je, kdyz si vymazlis auto a pak te nejakej inteligent na letnakach v zime sejme, jenom proto, ze proste on nemel na zimaky. A treba te zabije.
Nebo ti v lepsim pripade proste "jenom" zrusi karu.![]()
A jeste horsi to je, kdyz nekdo na ty zimaky ma, lepe receno uz je ma pripraveny a chce si furt hrat na machra a neco si dokazovat tim, ze je tam neobuje a jako drsnak nejvetsi bude jezdit na letnich...to uz je prinejmensim na pest
jo takovy lidi taky nemam rad
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
a to je zase co ??Scimitar píše:Zimáky jsou sice dobrý ale nejsou samospasitelný...
máš potřebu debatovat ??
tady nejde o to jestli jsou samospasitelný nebo ne, ale prostě máš mít v zimě zimáky a TEČKA.
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
a