polohovač dveří
polohovač dveří
zdravím,chtěl bych se zeptat jestli jde zaměnit polohovač z levých dveří na dveře pravé a naopak?
Ahojte , hladal som ale nie som nenasiel tak sa opytam tu.
Polohovac, omedzovac alebo brzda (neviem ako sa to spravne vola) dveri mi pri otvarani dost puka.
Mal som to aj rozobrate, vnutro vo dverach je ok je aj namazane, to chodi v poriadku ale ta cast co je v prednom stlpiku do coho je to uchyte je akoby to bole cele uvolnene, nie je vidiet ze by bolo nieco odvarene alebo zlomene ale proste sa to v stlpiku hybe a pri otvarani vydava strasne zvuky.
Je tam dost zly pristup, nemal niekto podobny problem?
Polohovac, omedzovac alebo brzda (neviem ako sa to spravne vola) dveri mi pri otvarani dost puka.
Mal som to aj rozobrate, vnutro vo dverach je ok je aj namazane, to chodi v poriadku ale ta cast co je v prednom stlpiku do coho je to uchyte je akoby to bole cele uvolnene, nie je vidiet ze by bolo nieco odvarene alebo zlomene ale proste sa to v stlpiku hybe a pri otvarani vydava strasne zvuky.
Je tam dost zly pristup, nemal niekto podobny problem?
Praveze v stlpiku neboli ziadne skrutky ani diery, je to na vodicovej strane ked odsrobujes reproduktor dolu pri nohach tak nad tym.
Vedel som sa tam dostat len cez reproduktorovu dieru a pristup uplne zly, nieco som skusal nahmatat s prstami a pozeral som tam zo zrkadielkom ale ziadna skrutka ani diera na skrutku tam nebola.
Odkial by som s mal dostat k tym skrurkam alebo kde presne su?
Dakujem za kazdu info
Vedel som sa tam dostat len cez reproduktorovu dieru a pristup uplne zly, nieco som skusal nahmatat s prstami a pozeral som tam zo zrkadielkom ale ziadna skrutka ani diera na skrutku tam nebola.
Odkial by som s mal dostat k tym skrurkam alebo kde presne su?
Dakujem za kazdu info
To o cem jsi psal jako prvni je omezovac na dverich... ten cvaka pokud je to nekde uvolneny.. jednak to muzou bejt sroubky co ho drzi ve dverich (cislo 5) nebo to muze delat tak kolicek (cislo8) co to zajistuje ve sloupku no a podle toho co ty pises v druhym to vypada ze mas utrzenej ten kus co je ve sloupku a jde do nej o ocko zajisteny tim steftem (cislo8). pokud mylis tohle tak to je privarene do sloupku a neni to na sroubkach. Prekontroluj ty sroubky a kolicek a stahni tu gumicku a uvidis kde to ma vule.
bavime se o tom kousku co ma cislo 4?
http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/C ... oor_brake/
bavime se o tom kousku co ma cislo 4?
http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/C ... oor_brake/
Manželka homosexuála s pláčem vypráví:
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
Tohle je tam nabodovane uvnitr sloupku... nevim presne jak to pod tim vypada ale autogenu nebo CO se nevyhnes. Bud udelat vrtackou dirku a pribodovat nebo vyriznout zvenku plech toho sloupku a pribodovat (coz bych nedelal). Jeste by to slo mozna privarit zvenku jen to ocko ke sloupku. Zalezi jestli mas lestenku a nebo auto z bodu A do bodu B a nezalezi ti jak vypada. Jinak osobne bych resil variatu navrtani z venkovni strany od toho ocka a privarit.
Zevnitr to asi nepujde pokud to v tom miste nerozriznes. Sloupky jako takove jsou vetsinou s vnitrnima vyztuhama kvuli tuhosti a pevnosti karoserie. ale urcite to bude videt min nez zvenku. Mozna by mohlo bejt lepsi to udelat z venku ale z podbehu -vnitrku blatniku. Tam co mas to ocko za nim je dalsi plech co ho drzi podle me aby nevypadnul.