http://www.nechcipokutu.cz/
Pojištění proti pokutám
Re: Pojištění proti pokutám
Co lze takto vyřešit, to si vyřeším sám.
Naposled jsem udělal nějakýho pana podpraporčíka, co chtěl vidět, zda mi svítí brzdový světlo na Pionýru a před tím pana nadstrážmistra, co neví, kdy a jak se dává pokyn k zastavení vozidla.
- honzabiker1
- člen E30.cz
http://zpravy.idnes.cz/pojisteni-proti- ... domaci_klm
Tak takovou vylhanou propagandistickou s*acku uz jsem hodne dlouho necet..
E30 320i Saloon 89' Diamantschwarz
E36 328i Coupe 95' Moreagrun
E36 328i Touring 95' Dunkelblau
E39 520i Touring 01' Cosmosschwarz
E36 328i Coupe 95' Moreagrun
E36 328i Touring 95' Dunkelblau
E39 520i Touring 01' Cosmosschwarz
Podstatný z celýho článku je jen tohle:honzabiker1 píše:http://zpravy.idnes.cz/pojisteni-proti- ... domaci_klm
"..pokládáme za neetické. Z hlediska dopravních předpisů o porušení zákona nicméně nejde," řekl mluvčí ministerstva Zdeněk Neusar."
* * *
Při jednání s úřady na etiku nutno srát.
Zákon neporušen.
---------------------------------------------------------------------------------
Sám jsem se už vyjádřil - tuhle službu (nebo "službu"...?) nepotřebuju.
.
Presne, na spravni rizeni staci "poverit" resenim veci za vas napr. Ulanbatara McIntoshe z Tadzikistanu ktereho vetsinou Urad nedokaze do 12ti mesicu na urad dostat nebo s nim jakokoliv komunikovat. Samozrejme je to zjednodusene receno 
PS: kazdopadne je potreba (a bohuzel zatim maji ovcane zafixovano - ze urad ma vzdycky pravdu) Uradu delat pakarnu a trapit je na legalni bazi jak se jen da. Dovolim si ted nepatrne "pokriveny" pohled na vec:
Urednik je neco jako sluha/sluzka nebo abychom nepopudili tak sluzebny/sluzebna nas vetsiny - tudiz lidu. "Provadi" pro nas - lid nejakou sluzbu a za to ho my - lid prostrednictvim dani (v idealnim slova smyslu) platime. Dulezite je, si vzdy uvedomit ZE MY SI HO PLATIME (jakou vysi on konkretne dostane mne nezajima - my jako lid platime dost). Takze v pripade pokuty/postihu je to stejne jako kdyz mate doma sluzebneho/sluzebnou, platite ji plat za sluzbu kterou u vas vykonava a jeste vas zcela cilene obcasne okrada prostrednictvim postihu za to ci ono. Navic se to slouhovi/slouze nezda ani trochu nemoralni a v podstate jim to pripada V PORADKU, protoze to tak "Unie slouhu" - stat chce.
Takze je naprosto na miste jim delat pakarnu, hledat na nich sebemensi chybu proti predpisum a zneprijemnovat jim zivot jen co to jde. Kupodivu, ale i pres tento obecny marast lze jeste nalezt pri obcasne "srazce" s Uradem i lidsky pristup. Ale je to cim dal vetsi rarita.
note: samozrejme jsou i situace a poruseni kdy se porad asi vyplati udelat smutnou ovci a byt vdecny za to, ze slouha ma snahu nalezt prijatelne reseni pro ovci. Ale i tak se ovce musi mit na pozoru - CIM DAL VIC...
PS: kazdopadne je potreba (a bohuzel zatim maji ovcane zafixovano - ze urad ma vzdycky pravdu) Uradu delat pakarnu a trapit je na legalni bazi jak se jen da. Dovolim si ted nepatrne "pokriveny" pohled na vec:
Urednik je neco jako sluha/sluzka nebo abychom nepopudili tak sluzebny/sluzebna nas vetsiny - tudiz lidu. "Provadi" pro nas - lid nejakou sluzbu a za to ho my - lid prostrednictvim dani (v idealnim slova smyslu) platime. Dulezite je, si vzdy uvedomit ZE MY SI HO PLATIME (jakou vysi on konkretne dostane mne nezajima - my jako lid platime dost). Takze v pripade pokuty/postihu je to stejne jako kdyz mate doma sluzebneho/sluzebnou, platite ji plat za sluzbu kterou u vas vykonava a jeste vas zcela cilene obcasne okrada prostrednictvim postihu za to ci ono. Navic se to slouhovi/slouze nezda ani trochu nemoralni a v podstate jim to pripada V PORADKU, protoze to tak "Unie slouhu" - stat chce.
Takze je naprosto na miste jim delat pakarnu, hledat na nich sebemensi chybu proti predpisum a zneprijemnovat jim zivot jen co to jde. Kupodivu, ale i pres tento obecny marast lze jeste nalezt pri obcasne "srazce" s Uradem i lidsky pristup. Ale je to cim dal vetsi rarita.
note: samozrejme jsou i situace a poruseni kdy se porad asi vyplati udelat smutnou ovci a byt vdecny za to, ze slouha ma snahu nalezt prijatelne reseni pro ovci. Ale i tak se ovce musi mit na pozoru - CIM DAL VIC...
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Bohužel to tak je...Vasa píše:....je naprosto na miste jim delat pakarnu, hledat na nich sebemensi chybu proti predpisum a zneprijemnovat jim zivot jen co to jde. ....
---
Příklady z posledních týdnů:
Příslušník PČR dává znamení k zastavení, přičemž stojí rovně ZA křižovatkou, kam se blížím s úmyslem odbočit vlevo (a dávám znamení směrovými světly) Následně na mě pořádá hon s majákem. Údajným důvodem je prý silniční kontrola (navíc nemá na sobě číslo, primitiv...).
Úředník na evidenci vozidel magistrátu Pivovarov mi chce odebrat originální tovární součást vozidla (tabulka SPZ Jawa 50/23) a zkouší na mě nějaké paragrafy.
Příslušník MP Lízalov mě zkouší buzerovat za jízdu v protisměru na kole v jednosměrné ulici, kde je ovšem současně v celém jejím úseku obytná zóna.