Kurvahošigutentág, ne?Fx píše:Ceho?![]()
tak kdo jede na strahov??
-
Návštěvník
- Night.chimera
aneb viewtopic.php?t=8975Night.chimera píše:no ja asi prijedu s tou svoji jeste uvidim,ale ona chce videt vic magoru jako jsem ja pohromade
- Night.chimera
chiméru jsem tam neviděl 
naštěstí ještě nebyla extra kosa, dalo se to přežít
jenom jsme tam tunerům pustil do ovzduší trošku poctivejch metrickej Michelinek, tak něco mektali
ale dobře jim tak, když tam člověk poslouchá samý tuc, duc, buc, taxem se jim trošku pomstil, jelikož ten mrak dýmu šel náhodou přímo na ně
naštěstí ještě nebyla extra kosa, dalo se to přežít
jenom jsme tam tunerům pustil do ovzduší trošku poctivejch metrickej Michelinek, tak něco mektali
ale dobře jim tak, když tam člověk poslouchá samý tuc, duc, buc, taxem se jim trošku pomstil, jelikož ten mrak dýmu šel náhodou přímo na ně
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Ty jo, tam musela bejt sranda na tuzerskym duc duc srazu.DC píše:myslíš tu, se kterou sem se tam procházel ve chvíli, když si přišel a taktně se zeptal: "Kde máš tu mrdku?"Fx píše:NojoA co to bylo za slecnu?
DC tam horel, balil tuzerky a Fx delal ostudu a snazil se mu prekazit lov, no teda
Tak proc jezdis na autohifituzing srazy, kdyz se ti nelibi poslouchat tuc duc ?DC píše:ale dobře jim tak, když tam člověk poslouchá samý tuc, duc, buc, taxem se jim trošku pomstil
Napad me genialne uchylnej napad...musim prekecat nekoho, kdo ma audio, ktere na to ma, aby to bylo slyset a ozvucit to tam misto tuc duc necim lepsim...treba brum brum
Aha, panacek se snazil preprogramovat slecne softwareDC píše:to je sibyla z tuning-fora - snažim se jí převést na pravou víru...BMW
Tak takhle to tedy je, to bylo kecu ze s cernym nebudes nikdy horet, abys ho nekurvil a bla bla bla a pak panacek hori jak divej a snazi se tim oslnit koroptve
Ja bych se asi taky bavil, byt tam, nicmene jsem mel dulezitejsi veci na praci a nejak jsem si jako obvykle na ten uzasny tuzing sraz ani nevzpomnelFx píše:No sranda byla jak pro koho, ja se docela bavil
Nejdriv musim vymyslet koho...nekoho s vhodnym hlasitym audiem, brum neni o basech, ale o tom, aby byly slyset ty hlaskyFx píše:BRUM!!! Koukej ho prekecat