Zdraží nám růčo...
- Spooky-0987
muj nazor je ze by pov.ruco melo byt podle veku a vykonu, a ne podle toho jestli jsem z nejakeho prdelakova (jako ja) a nebo prazak. Jsem sic z mini mesta o 25t obyvatel, ale kdyz jedu do prahy tak jezdim mozna jeste hur nez prazaci, za to co jsem videl prazaky na venkove taxem zjistil ze jsou 2 zivocisne druhy. 1) jezdi furt stejne jako dobytek, ale neprekazi a jede 2) vystrasenej blb co prekazi a nema tuseni kde je. mno nic to sem nepatri. holt chtelo by to nejakym zazrakem presvedcit ty blumy aby to predelali. idela by bylo jeste pojisteni na dobu urcutou treba jedno auto od 04-10 a druhe od 10-04, proste letni a zimni auto, ale to se tu nestane.
wow to jsem ale napsal kecu, mno nic,
wow to jsem ale napsal kecu, mno nic,
e30/320i rv 88
- Night.chimera
nesmis jezdit dokolaFx píše:Pul hodky je jeste poho, jednou jsem takhle bloudil 3 hodiny a at jsem odbocil, kam jsem odbocil, nakonec jsem skoncil na zacatku cesty
jinak mozna by bylo lepsi kdyby bylo nejdrazsi povinny ruceni u nejvice pouzivanych objemu
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
ha, je mi pres 21 a bydlim v prdeli 
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
Lithophane a noční světla
moje reakce je asi dost pozdni, pac jsem v pokecu dlouho nebyl, ale s tvym tvrzenim, Dane, nemuzu souhlasit. Nerikam, ze vsichni prazaci jsou spatni ridici, to chranbuh ne, ale vetsina jich je drzejch az hruza. Kdyz jsem tam jel posledne, tak jsem mel malem nehodu hned asi 3x nebo 4x, kdyz mi nejaci frajirci hodili mysku tesne pred autem, bez blikani prejizdeli do pruhu, z5na zrcatka jim asi taky moc nerikala... Kdybych nemel auti a brzdy v pohode, uz jsem mohl mit auto v servisu. Ale jak pisu - nechcu vsechny hazet do jednoho pytle. Nekdo jezdi slusne porad, jinej zase ne. HowghDan td píše:S tím věkem by se dalo souhlasit. Ale regiony? Řádově desítky procent nehod v Praze jsou zaviněny mimopražskými řidiči. Proč mám platit víc jen zato, že mám trvalý bydliště v Praze ? Přestože tam už pět let nebydlím ?
Tak to v Anglii je povinny ruceni vypocitavany dle druhu auta, motoru (dle statistik nehodovosti) dle ridice (stari, mnozstvi nehod, zaznamy v ridicaku - kdyz nekdo prekroci dvakrat v blizke dobe rychlost, plati temer dvojnasobek) a mnozstvi najetych mil. Oproti CR je pojisteni na prumerny podauto kurevsky drahy
Nicmene za drahy pojisteni muzem podekovat automobilkam, ze delaji cim dal slozitejsi a drazsi auta...nekdo to pri tech nehodach musi zaplatit
Nicmene za drahy pojisteni muzem podekovat automobilkam, ze delaji cim dal slozitejsi a drazsi auta...nekdo to pri tech nehodach musi zaplatit
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
Noo ono je to těžký pro obě strany...
Doporučuju zakoupit nebo se mrknout na idnes na dnešní MF. Je tam příloha o povinném ručení a přehled 8 největších pojišťoven v ČR + jejich sazby.
Rozdílné sazby podle regionu má zatím jen Allianz a ČSOB, přičemž třeba Allianz je jedna z nejdražších pojišťoven u nás. Dejme tomu i za ty sazby které má, tak nemá nejvyšší max limit při plnění, ale toho snad není nikdy a snad nebude nikdy potřeba, aby toho člověk využil...
Jestli člověk vybírá pojišťovnu, tak nejenom podle sazby, ale podle služeb, její rychlosti apod.
A k tomu dělení podle kW - to je taky jedna z cest, nad kterou se do budoucna u nás v ČR uvažuje, ale bůhví, co bude...
Doporučuju zakoupit nebo se mrknout na idnes na dnešní MF. Je tam příloha o povinném ručení a přehled 8 největších pojišťoven v ČR + jejich sazby.
Rozdílné sazby podle regionu má zatím jen Allianz a ČSOB, přičemž třeba Allianz je jedna z nejdražších pojišťoven u nás. Dejme tomu i za ty sazby které má, tak nemá nejvyšší max limit při plnění, ale toho snad není nikdy a snad nebude nikdy potřeba, aby toho člověk využil...
Jestli člověk vybírá pojišťovnu, tak nejenom podle sazby, ale podle služeb, její rychlosti apod.
A k tomu dělení podle kW - to je taky jedna z cest, nad kterou se do budoucna u nás v ČR uvažuje, ale bůhví, co bude...
...seru na to, že mě to sere...
...já prostě chci, teda bych rád, teda vlastně prosím...
...já prostě chci, teda bych rád, teda vlastně prosím...