smrad:-((( a je po nem (snad)
smrad:-((( a je po nem (snad)
nevim jestli se to uz nekomu tady prihodilo, ale je tomu mesic zpatky co jsem zacal pri nastoupeni do auta po delsi dobe (den a vice) pocitovat nespecifikovatelnej zapach, trva to par minut nez se toho clovek zbavi. prolezl jsem cely auto, nikde zadna chcipla krysa nebo tak neco, v kufru nic, vevnitr nic, zadny vonafky do auta tam nemam a uz fakt nevim. Muze to bejt neco z motoru?? fakt netusim jak to popsat - nejakej zatuchlej 100letej parfem nebo tak neco
Naposledy upravil(a) darkeye dne 06. 11. 2004 09:42, celkem upraveno 1 x.
když musíš, tak ..... BMW
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Zalezi jakej je to smrad
nesjpis ti tece do auta a smrdi ti koberec odspoda (pod kobercem je jeste asi 5cm molitan) stuchlina je previt
ale ten smrad by byl takovej starej proste zatuchlej
Vyhod sedacky, koberec a pekne ho vyper nech poradne peroschnout a uvidis
nebo ti neco chciplo v topeni taky moznost nebo u motoru steracu je dalsi moznost a jde ti to do auta a ten smrad by byl jako zkazeny schnili maso
nesjpis ti tece do auta a smrdi ti koberec odspoda (pod kobercem je jeste asi 5cm molitan) stuchlina je previt
Vyhod sedacky, koberec a pekne ho vyper nech poradne peroschnout a uvidis
nebo ti neco chciplo v topeni taky moznost nebo u motoru steracu je dalsi moznost a jde ti to do auta a ten smrad by byl jako zkazeny schnili maso
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Nenalial ti nejaky dobrak mlieko do vetrania? taka mala pomsta.darkeye píše:mrknu na ty koberce (pokud by bylo spatny topeni tak by nefungovalo ne? a to funguje)
ale ze to nebylo nikdy predtim, zatuchlina by se treba stupnovala cim dal tim vic ne a ne ze dne na den
ty koberce jsou tam nejak napevno nebo proste polozeny? (jeste jsem je nemel venku)
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
mam taky blby pocit, ze z vetrania to dostanes len komplet rozborkou topenia. Skus k vetracke privonat pri nebeziacom aute a vypnutom ventilatore. Alebo pozri ci sa niekde na podvozku nezachytil nejaky zvysok nejakeho mrtveho zvera z cesty. Ja som napriklad mal pri baterke mrtvu a mumifikovanu mysdarkeye píše:kdybych ho chytil bych mu ruce urazil![]()
no muzu tam zkusit nalejt trochu ceho??? jestli to treba nejni ono, ale vetsinou mam auto doma v garazi a tam to nehrozi (snad)
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
to mi pripomina jak sme hledali venku u chalupy co nam smrdi...nakonec to byla zdechlina kralika na strome 
http://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
Lithophane a noční světla
Lithophane a noční světla
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
A neprselo tem opicim pri prcaniAlbert píše:A neprcaly ti tam vopice..![]()
(Francisuv vyraz)
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
takze vazeni prisedici, az budete mit dojem ze vam v aute usnula krysa a uz se neprobrala, nebo vam tam jebali vopice (a pritom na ne prselo), nebo mate proch...y koberce, tak to taky klidne muze bejt tim, ze mate, stejne jako ja, prorezlou diru, ve velikosti mexickeho dolaru, na zadnim podbehu (pod tim plastovim) a malymy davkami se vam do vanicky za zadnim kolem dostava voda. Ja ji tam mel asi tak 3 dcl, a v tom lekarnicku, lano, par blbosti a hlavne nejaky hadry, takze si udelejte obrazek jak muze "vonet" mokrej hadr v nevetranym prostoru po dvou mesicich
ted bude chvili trvat nez to vyvetram ale aspon sem to nasel, diru dam vyvarit a bude klid.
když musíš, tak ..... BMW
No ja sem mel v aute nastehovanou mys. Ta SVINE TAM BYLA ZALEZLA V TOPENI nebyl sem stavu ji nejak vystehovat .pouzil sem naprosto krute prostredky - radio nahlas pres noc , topeni na plny kule ,pasticky po celym aute ...... Nasr...sem byl jak cert , v aute smrad , navic po jednom vlezu do auta 4 rany pasti do prstu
Nakonec se po te diskosou mrcha vystehovala
- ani se ji nedivym ty valy se nedaly poslouchat ...... 
Nakonec se po te diskosou mrcha vystehovala
ex 325i Touring
320i
my phone 732/866610
320i
my phone 732/866610
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
No ja mel s hlodavcem taky peknou prihodu
Davam auto do garaze a jeden cas kdyz jsem nekam jel tak pokazdy kdyz jsem vyjizdel z garaze zdalo se mi ze auto nejak hur startuje pak uz i hur jelo kazdym dnem se to stupnovalo az to doslo tak daleko ze jsem mel problem vyjet z garaze do mirneho kopecka, udelala me kdejaka Octavka 1,6, Fabka atd (mam 2.5) a po dalnici jsem jel nejakej 4500ot/min vic ani hovnajs
Ta zasrana hlodavci picuna si kazdou noc delala bejvak v boxu sani pod vzduchovim filtrem
tahala tam papiry, igelit, vetvicky atd takze kdyz jsem rozdelal filtr malem sem sel pod kytky takhle zasranej filtr jsem v zivote nevidel tim jak jsem jezdil cecky ty sracky se lepily na filtr takze auto nemelo zadnej vzduch
Jen nechapu kdyz jsem tam ty mysi delal tornada ze ji to neodradilo a nesla hledat bejvak jinam
No holt teplicko zadarmo a neplaceni najmu ji asi hodne pomohlo v rozhodovani

Davam auto do garaze a jeden cas kdyz jsem nekam jel tak pokazdy kdyz jsem vyjizdel z garaze zdalo se mi ze auto nejak hur startuje pak uz i hur jelo kazdym dnem se to stupnovalo az to doslo tak daleko ze jsem mel problem vyjet z garaze do mirneho kopecka, udelala me kdejaka Octavka 1,6, Fabka atd (mam 2.5) a po dalnici jsem jel nejakej 4500ot/min vic ani hovnajs
Jen nechapu kdyz jsem tam ty mysi delal tornada ze ji to neodradilo a nesla hledat bejvak jinam
No fotrikovi tedka na chate tedka ty svine rozkousaly kabely ke svickam a mozna i privod benzinu u mergla .... co jim na tom sakra tak chutna?
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...