BMW vs. Nissan-odhlasujte si
BMW vs. Nissan-odhlasujte si
Pořád se s Flerym hádáme jestli na Plešnicích 2005 pozvat i Nissan klub a udělat společný sraz
Flery je zásadně pro!
Já zásadně proti!!!
Flery je zásadně pro!
Já zásadně proti!!!
Citroen Xm 2,1td 780 500km
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
e34 525tds touring 258 500km
e30 325tds rekonstruktion-new motor pripraven
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
No hlavně že Zahy chce vzít i Citróna CX
2,5Turbo
Kluci s Nissan klubu sou v pohodě a týká se to i našich členů Scimitara a Geroxe. Jednalo by se tak přibižně o max 20 aut.
A nezapomente pri hlasovani ze segra má Nissana a já taky.
Takže hlasujte a já vám děkuji za podporu že ste pro
BMW to nejlepší z německa
Nissan to nejlepší z japonska
takže sraz nejlepších
pokud to někoho zajímá forum Nissan je http://www.nismo.cz/forum/
Kluci s Nissan klubu sou v pohodě a týká se to i našich členů Scimitara a Geroxe. Jednalo by se tak přibižně o max 20 aut.
A nezapomente pri hlasovani ze segra má Nissana a já taky.
Takže hlasujte a já vám děkuji za podporu že ste pro
BMW to nejlepší z německa
Nissan to nejlepší z japonska
takže sraz nejlepších
pokud to někoho zajímá forum Nissan je http://www.nismo.cz/forum/
Tel : 773 622 822
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
JJ, sem zatim slyšel jen samou chválu na Primeru a Almeru, ale jen benzín.Flery píše:PS:stojim si za tim že Nissan je nejlepší z Made in Japan
Je to prej japonskej bavůrek - maj nejvíc propracovaný podvozky narozdíl od Mazd,...
O Evu a Impreze nemá cenu snad diskutovat - to je jasný
BMW The Ultimate Driving Machine
- Night.chimera
Tak tos asi ještě nejel Mazdou 6 - zoom zoomDAN píše:JJ, sem zatim slyšel jen samou chválu na Primeru a Almeru, ale jen benzín.Flery píše:PS:stojim si za tim že Nissan je nejlepší z Made in Japan
Je to prej japonskej bavůrek - maj nejvíc propracovaný podvozky narozdíl od Mazd,...
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
no jo já uplně zapomněl na ty nový košťataJohan píše:Tak tos asi ještě nejel Mazdou 6 - zoom zoomDAN píše:JJ, sem zatim slyšel jen samou chválu na Primeru a Almeru, ale jen benzín.Flery píše:PS:stojim si za tim že Nissan je nejlepší z Made in Japan
Mazda rulezDAN píše:no jo já uplně zapomněl na ty nový košťataJohan píše:Tak tos asi ještě nejel Mazdou 6 - zoom zoomDAN píše: JJ, sem zatim slyšel jen samou chválu na Primeru a Almeru, ale jen benzín.
O Evu a Impreze nemá cenu snad diskutovat - to je jasný![]()
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
to teda jo, jsem viděl novou 3 v akci naletišti -- FURT PO 3 KOLECH -- hroznýJohan píše:Mazda rulezDAN píše:no jo já uplně zapomněl na ty nový košťataJohan píše: Tak tos asi ještě nejel Mazdou 6 - zoom zoom![]()
Viš jak, zas to nemůžeš srovnávat s BMWDAN píše:to teda jo, jsem viděl novou 3 v akci naletišti -- FURT PO 3 KOLECH -- hroznýJohan píše:Mazda rulezDAN píše: no jo já uplně zapomněl na ty nový košťata![]()
- po rovný silnici asi dobrý jízdní vlastnosti, ale nesmí se s ní moc zatáčet ve vyšších rychlostech - to pak začne šetřit pneumatiky - dycky min jedno kolo de do vzduchu -- zlatá e30, e28,...
![]()
Flery píše:sou to kluci v pohode a vzhledem k poctu aut by svuj sraz nikdy neudelali aby nejak vypadal.
Já doufam že do doby než bude sraz už bude zase Bmw ale uz kvuli segre![]()
PS:stojim si za tim že Nissan je nejlepší z Made in Japan
no tak jestli kvuli segře tak to klidně udělaj s nisanama aspon tam bude víc aut...