Kotouce a brzdice
Kotouce a brzdice
Zdar. Dneska jsem vymenil zadni kotouce za Zimmermanny a dal jsem i repasovany brzdice, pac jsem je sehnal v cerveny barve. Puvodne jsem chtel prebarvit ty co jsem mel, ale je to voser, takze jsem vyuzil moznosti a koupil je uz nabarveny. ZJistil jsem ze i ty kotouce jsou naproste v pohode a dokonce jsou v brzdicich i z 98%novy desticky, ty brzdice jsou taky super.
* zadni kotouce - 1000,-(stav 95%)
* zadni brzdice ATE - 800,-(vcetne oblozeni)
Budu prehazovat i predek
* predni brzdice - 600,-(tam nevim jake bude oblozeni ale rekl bych ze take dobre)
Ceny smluvni.
F.
ps: mam i zadni leve rameno(ABS) ...
ps2: jako bonus pridam komplet dalsi zadni brzdice, je treba je projet kartacem, zbyli mi ze zadni napravy co jsem koupil kuli naprave a pravemu ramenu...
* zadni kotouce - 1000,-(stav 95%)
* zadni brzdice ATE - 800,-(vcetne oblozeni)
Budu prehazovat i predek
* predni brzdice - 600,-(tam nevim jake bude oblozeni ale rekl bych ze take dobre)
Ceny smluvni.
F.
ps: mam i zadni leve rameno(ABS) ...
ps2: jako bonus pridam komplet dalsi zadni brzdice, je treba je projet kartacem, zbyli mi ze zadni napravy co jsem koupil kuli naprave a pravemu ramenu...
Naposledy upravil(a) Feryt dne 02. 11. 2004 10:10, celkem upraveno 1 x.
BMW 318i -> 318iS -> Mercedes E250D -> BMW E46 330xD
Ja bych rekl ze jen kotouce a brzdice. Nejsem si jistej jestli i ramena. Protoze brzdix je k ramenu pridelany dvema sroubama, tak se koukni jeslti na ramenu zezadu mas dve diry na srouby, je to pri pohledu na leve zadni kolo v pravo. Pokud by bylo potreba i ramena, tak mam leve a je ABSkove, ale senzor nema(da se sehnat za cca 250). Pak asi uz nic, trubky jsou snad stejne, ale skus se zeptat Francise atp....
brzdiče+kotouče
Tak už jsou na autě a jsou v pohodě.Mám pocit ,že se vyřešil i problém proč to moc nejede a žereto.Bylo to furt zabržděný.Dík
Re: brzdiče+kotouče
No vida, tak to mam radostmartas píše:Tak už jsou na autě a jsou v pohodě.Mám pocit ,že se vyřešil i problém proč to moc nejede a žereto.Bylo to furt zabržděný.Dík