Hustý týpci...
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuju alespoň jednou ročně školu smyku, třeba na
Už jsem tam byl dvakrát a tahle debata je fakt vtipná, kromě asi dvou lidí jsou tu napsaný ty největší slátaniny, co jsem kdy četl.
Nejdřív vám tam teoreticky vysvětlí, jakej smyk v jakým autě jak vyřešit a pak to jdete trénovat.
Některý řešení krizových situací, co tady padají, jsem si vyzkoušel třeba v 80km/h a nebýt to na polygonu, tak už jsem asi mrtvej
A pro šetřílky - když si koupíte zimní gumy, tak zase šetříte letní, čili sice máte dvoje gumy, ale jezdíte je dvakrát tak dlouho. Fakt nechápu silný keci typu čeká mě zima na sjetejch letňákách - jen doufám, že nebudu poblíž, až to někde rozstřelíte.
Zimní gumy ano/ne, to je jak debata, jestli celý rok svítit, nebo ne. Aspoň máte další ( už milionkrát zde řešený ) téma.
Už jsem tam byl dvakrát a tahle debata je fakt vtipná, kromě asi dvou lidí jsou tu napsaný ty největší slátaniny, co jsem kdy četl.
Nejdřív vám tam teoreticky vysvětlí, jakej smyk v jakým autě jak vyřešit a pak to jdete trénovat.
Některý řešení krizových situací, co tady padají, jsem si vyzkoušel třeba v 80km/h a nebýt to na polygonu, tak už jsem asi mrtvej

A pro šetřílky - když si koupíte zimní gumy, tak zase šetříte letní, čili sice máte dvoje gumy, ale jezdíte je dvakrát tak dlouho. Fakt nechápu silný keci typu čeká mě zima na sjetejch letňákách - jen doufám, že nebudu poblíž, až to někde rozstřelíte.
Zimní gumy ano/ne, to je jak debata, jestli celý rok svítit, nebo ne. Aspoň máte další ( už milionkrát zde řešený ) téma.
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Já fotilRobert píše:Hele kucí, nezměnilo se tady trochu téma?
Ten název přízpěvku "hustý týpci" patřil těm v odkazu ne členům klubu![]()
Jinak ta sierra cosworth je asi hustý auto, ale strašně ošklivý![]()
4Lukas_e21: to jsi fotil doma před garáží ty dvě auta?

- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Máš ve většině pravdu, ale snad se nepohádáme, když ti napíšu, že škola smyků je libová, víš co a jak řešit, ale když přijde nějáká FAKT hustá krizovka, tak prostě zareaguješ okamžitě a impulzivně i se všema školama, musíš mít SAKRA velikej talent od boha, aby jsi jednal i v největší krizovce správně.. A to bohužel moc lidí nemá:-(( Strašně bych ho chtěl mít, mám kámoše a to je PAN řidič. On a mámy chlap, kterej závodil jsou fakt HUSTÝ. Zjistil jsem netušený věci..Dan td píše:Doporučuju alespoň jednou ročně školu smyku, třeba na
Některý řešení krizových situací, co tady padají, jsem si vyzkoušel třeba v 80km/h a nebýt to na polygonu, tak už jsem asi mrtvej![]()
u štěrku mam osobně pochybnost taky.....ale nikdy neřikej nikdy.bmwm3 píše:Já fotilRobert píše:Hele kucí, nezměnilo se tady trochu téma?
4Lukas_e21: to jsi fotil doma před garáží ty dvě auta?)))) Mně se cosworthová sierra dost líbí:-). Faktem je, že jediná sierra, která se mi líbí je 4dvířko od 90 výš.., což zrovna ta vyfocená je:-))))) Jinak upřimně si myslím, že cosworthovka má do sériovky HODNĚ daleko.. Těžko říct, mozná bych taky sázel na M3. Ale na štěrku vídím jasně Cosworth 4x4
)
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Já si prostě myslím, že na štěrku by rozhodlo 4x4. Auta jedou zhruba stejně, M asi líp sedí, ale na štěrku se stejně dost kloužeš, takže trakce vítězí..Lukas-e21 píše:u štěrku mam osobně pochybnost taky.....ale nikdy neřikej nikdy.bmwm3 píše:Já fotilRobert píše:Hele kucí, nezměnilo se tady trochu téma?
4Lukas_e21: to jsi fotil doma před garáží ty dvě auta?)))) Mně se cosworthová sierra dost líbí:-). Faktem je, že jediná sierra, která se mi líbí je 4dvířko od 90 výš.., což zrovna ta vyfocená je:-))))) Jinak upřimně si myslím, že cosworthovka má do sériovky HODNĚ daleko.. Těžko říct, mozná bych taky sázel na M3. Ale na štěrku vídím jasně Cosworth 4x4
)
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
...
Jen tak mimochodem, je tady ještě jedna velice hustá sierra, která šla koupit. Myslím, že se jmenovala Ford sierra Cosworth EVO III, ale nejsem si jist, četl jsem o ní ve speedu.. A ta měla buď 450 nebo 500 PSů, a ta jela jak píča, kamarád v ní jel. Já měl v létě půjčenýho Vipera, svezl jsem ho, on říkal, že Viper jede jako prase, ale ta sierra jela líp. To už si nedokážu představit.. 

- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Re: ...
cece ja ti tuhle byl na takovy husty prehrade na matracce, mela teda jen tri polstare ale kdyz prejel kolem parnik tak na tech hustejch vlnach to byl hustohustej svoz no tos mel zazit a kazdou sebehustejsi krizovku jsem zmaknul cece ti rikam faaaakt husty voebmwm3 píše:Jen tak mimochodem, je tady ještě jedna velice hustá sierra, která šla koupit. Myslím, že se jmenovala Ford sierra Cosworth EVO III, ale nejsem si jist, četl jsem o ní ve speedu.. A ta měla buď 450 nebo 500 PSů, a ta jela jak píča, kamarád v ní jel. Já měl v létě půjčenýho Vipera, svezl jsem ho, on říkal, že Viper jede jako prase, ale ta sierra jela líp. To už si nedokážu představit..
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
??????Blumen_071 píše:cece ja ti tuhle byl na takovy husty prehrade na matracce, mela teda jen tri polstare ale kdyz prejel kolem parnik tak na tech hustejch vlnach to byl hustohustej svoz no tos mel zazit a kazdou sebehustejsi krizovku jsem zmaknul cece ti rikam faaaakt husty voebmwm3 píše:Jen tak mimochodem, je tady ještě jedna velice hustá sierra, která šla koupit. Myslím, že se jmenovala Ford sierra Cosworth EVO III, ale nejsem si jist, četl jsem o ní ve speedu.. A ta měla buď 450 nebo 500 PSů, a ta jela jak píča, kamarád v ní jel. Já měl v létě půjčenýho Vipera, svezl jsem ho, on říkal, že Viper jede jako prase, ale ta sierra jela líp. To už si nedokážu představit..
Blume ty jsi požil, viď?
S tou smykovou školou na tom něco bude, pač jak jsem se poprvé svezl v Sosnový, tak jsem taky zjistil, že moje reakce na smyk, který byli do tý doby samozřejmě na úrovni profesionálního jezdce rallye
jsou vlastně špatný a musel jsem trochem změnit styl. A to ještě nepršelo, nebo nebyl sníh.
S tou smykovou školou na tom něco bude, pač jak jsem se poprvé svezl v Sosnový, tak jsem taky zjistil, že moje reakce na smyk, který byli do tý doby samozřejmě na úrovni profesionálního jezdce rallye

- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
jmenovala se Ford Sierra 500 a byla a je velice vzácná, ale furt je to jen fordbmwm3 píše:Jen tak mimochodem, je tady ještě jedna velice hustá sierra, která šla koupit. Myslím, že se jmenovala Ford sierra Cosworth EVO III, ale nejsem si jist, četl jsem o ní ve speedu.. A ta měla buď 450 nebo 500 PSů, a ta jela jak píča, kamarád v ní jel. Já měl v létě půjčenýho Vipera, svezl jsem ho, on říkal, že Viper jede jako prase, ale ta sierra jela líp. To už si nedokážu představit..
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Ty ses snad natvrdlej. Jasne ze je rozdil, v tom, ze to klouze kdyz je snih, nebo neni. Ale i kdyby nebyl snih, ale jen zkratka zima, tak ma zimak svuj smysl prave kvuli zmene vlastnosti materialu vlivem teploty. Uz to chapes, nebo ti to ma nekdo prelozit do tatarstiny ?And píše:sanavabičja si teda nemyslim ze by bylo jedno esi je nebo neni snih ale kdyz to rikas - to je to na co sem narazel
Navicim k tomu duvod. Strahov je idealni misto, navic ber to z ty lepsi stranky, kdyz pojedes ty sem autobusem, tak v pripade prohry te cela ta sazka vyjde levnejc, nez kdyz ja pojedu dvouma autama - jednim predohrabem a jednim zadohrabem nekam smer brno.And píše:a pokud chete delat v zime zavody tak se ale sejdem v pulce cesty mezi brnem a prahou

Moje vyzva k sazce plati, nic vic, nic min.
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řekl, že meleš akorát ty. Jirka se ti tu už po stý snaží něco vysvětlit, dokonce nabízí názornou ukázku a době to ne a ne sepnoutAnd píše:Jirka325: bingo..uz chapes co sem tim myslel?nechame toho oba melem vo tom samym akorat kazdej jinak
a proc bych tam mel jet autobusem? mam obavu ze autobus mi tatka nepuci