e36 - 320i Cabrio před renovací

Prodej aut zn. BMW jiného typu, než je E30
Odpovědět
Qido

e36 - 320i Cabrio před renovací

Příspěvek od Qido » 04. 10. 2011 19:43

Zdravím,
z finačních a hlavně časových důvodů jsem nucen prodat svoje auto.
Auto je nyní ze 70% procent rozebrané (zustal jen podvozek a motor),bylo připravované na celolak a kompletní renovaci.

Popis auta:

Přesné typové označení vozidla: BMW 320i E36
Druh karoserie: Cabrio
Obsah: 1991ccm
Typ motoru: M52B20
Rok výroby: 07/1995
Výkon: 110KW
Druh paliva: Benzín
Barva: Individual SantorinBlau
Počet najetých kilometrů 212000km

Popis výbavy: BMW Individual barva SantorinBlau, manuální převodovka, poloautomatická střecha, windshott, sportovní kožené sedačky světlé šedé barvy, interier ve stejné barvě, vyhřivané sedačky, loketní opěrka, M sport podvozek, tříramenný volant, rádio Business RDS s měničem na CD v kufru, 3. brzdové světlo, M zrcátka, !!!!POUZE NA PLECHOVÝCH KOLECH SE ZIMNÍMI PNEUMATIKAMI!!!!, mohu zaslat výpis výbavy dle VIN

Popis provedených oprav: Nové přední tlumiče, termostat, vodní pumpa, těsnění pod hlavou a víkem, gufera ventilů, uložení přední nápravy, nový koncový tlumič výfuku ...

Popis nutných oprav: Koroze pod zadními světly a jeden podběh, malé puchýřky na dveřích a jednom blatníku, visca, hydroštely, prošoupaná řidičova sedačka, ...

Jak jsem uvedl výše auto je téměř celé rozebrané, rád bych, aby se prodalo vše jako celek, ROZPRODÁVAT PO DÍLECH NECHCI!!! Je vhodné pro celkovou renovaci nebo na rozprodej na díly.

Stále je možno vyzkoušet motor, je v pořádku a jel skvěle. Celkově je k autu mnoho náhradních dílů, které jsem plánoval po celolaku nasadit.
Například: Velký BC, přední a zadní M nárazník, M lišty, hydroštely, visca, kapota motoru,NOVÉ zadní čelo, přední světlomety s CCFL angel eyes a xenony, nové blinkry a mlhovky, koberec do kufru, originální rádio na CD, nové ledvinky, repro, pružiny H&R, atd. Je toho opravdu mnoho!!
Nejlépe zavolat a domluvíme se!
Auto je k vidění v Jindřichově Hradci, případně zašlu detailní foto.

Foto:
Obrázek

Obrázek

Cena: cca 55 000,- při rychlém jednání výrazná sleva a dohoda o dílech jistá !!!

Kontakt:
nejlépe mobil: 728 963 383
email: jirka.havlin@seznam.cz.

Odpovědět