Hnusny tesneni okolo oken-poradte prosim!!
-
Návštěvník
Hnusny tesneni okolo oken-poradte prosim!!
S par lidma od E30 sem uz o tom mluvil,ale nikdo si v podstate nevi rady.Chtel bych nejak prestriknout ten hnusnej zlutej prouzek,kterej je uprostred tesneni po celym obvodu u predniho a zadniho okna.Nebo kolik stoji novy tesneni??Nevite nekdo??
Pravděpodobně myslíš klínek, tj. to plastový uprostřed a né gumu samotnou.
Nevim jak na kterym autě, jestli chrom/plast nebo jak to je, ale některý auta měly ten klínek černej, takže vyndat a vyměnit za černej. Jo když ho budeš měnit tak ten novej dej na chvíli do horký vody a on změkne.
Teď budu dělat to samý na e21, BTW, ví někdo jestli to půjde vyhandlovat?? Jsou si tvarově dost podobný, avšak ale nikolivěk stejný
Nevim jak na kterym autě, jestli chrom/plast nebo jak to je, ale některý auta měly ten klínek černej, takže vyndat a vyměnit za černej. Jo když ho budeš měnit tak ten novej dej na chvíli do horký vody a on změkne.
Teď budu dělat to samý na e21, BTW, ví někdo jestli to půjde vyhandlovat?? Jsou si tvarově dost podobný, avšak ale nikolivěk stejný
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
jojo
Jo jo plasťáky to maj standardně černý, to zažloutlý je z chromáku jak v tom plastu začně korodovat nech chrom. Já se s tim jak kokot stříkal, nejdříf podklad na plast a takový ty sračky a pakna černou do barvy auta a jako stejně se to loupe, je to k ničemu, raděj ho vyměnit za plasťáckej černej no.
Myslim že takováhle pičovinka se dá koupit i někde na vrakáči a nemusí se zrovna nová.
Myslim že takováhle pičovinka se dá koupit i někde na vrakáči a nemusí se zrovna nová.
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
590 Kc bez DPHJirka325 píše:...priprav si na predni cca. 700 ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition