alfa-romeo-pro manželku/přítelkyni dobrý,pro nás asi těžko přijatelný vozidlo,i když jistý půvab skrývá,20ti kilometrová jízda toho zas tolik nenapověděla,ale2,0 jtd motor ,kterej má 170 koní/průměr 6,5L/,tak nic moc,rychlej nástup výkonu,ještě rychlejší ovadnutí,výkonová křivka hrůza,ale jsem prostě zvyklej na benzín....stabilita a tuhost překvapivě dobrá,skoušel jsem několikrát"vytáhnout"zatáčku,a vlasnosti dlouho neutrální,až najednou se to hrne ven,podobně jak ve fokusu,mezi předohraby určitě lepší průměr.má to system DNA už v základu,a je to příjemná hračka alá supersporty,kdy si můžete nastavit tři ůrovně odezvy plynu a tuhosti řízení.
jinak ,opravdu ůžasnej interier,to teda jo,materiály sou kvalitativně jinde než dřív, i taková e90 zaostává,tam je to jak v kia seed.
povozit mě nechali,žádný remci na horší zacházení a rychlostní limity a maník z showroomu ůplně v pohodě kluk,žádný naučený fráze ze školení ale spíš příjemnej alfí fanda.
závěrem-mít milenku a zbytečnejch 400 tisíc,tak je to ideální auto pro šik ženskou,pro nás vůbec,dnes už si neumím představit ,že bych jezdil předohrabovým autem,byt sebehezčím a vonícím novotou.za ty prachy už je e39 m5 ,a to je pro nás,bávosexuály zcela jasná volba

e21_1994-1995ex/e30_2004-2009 2x ex/e39_2009-2014-nikdy více!ex/e30_2012-2016tour 313i arbeiter wagen ex/ e36_2014-tour 318i frauen wagen,e38_allte father wagen 730i v8
http://www.filmcarsrent.cz
Fair Trade-Ardo,Konyyy,Jan Kučera,Wild,Semry, Tumage,