Olej do serva
Olej do serva
Chci vyměnit olej v servu ale potřebuju prý vědět označení a typ aby věděli co mi mají prodat.Myslel jsem že je to celkem jedno ale asi ne.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Tak jestli jsem se správně prokousal tak je to Castrol TQ-D jo? A kolik to tak stojí a hlavně jak to vyměním?Je tam nejakej výpušťák či co?
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Prokousal jsi se správněHerák píše:Tak jestli jsem se správně prokousal tak je to Castrol TQ-D jo? A kolik to tak stojí a hlavně jak to vyměním?Je tam nejakej výpušťák či co?

Cenovka je něco kolem 200,- CZK za litr. Dva litříky by měli stačit. Kontaktuj "Jirku325" olej dodá.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
stačí bohatě litr - když jsem dolíval opravené prázdné servo, tak ještě zbylo v litrovceHanis píše:Prokousal jsi se správněHerák píše:Tak jestli jsem se správně prokousal tak je to Castrol TQ-D jo? A kolik to tak stojí a hlavně jak to vyměním?Je tam nejakej výpušťák či co?. Výpušťák není, musíš odpojit hadice u hřebenu a nechat vytéct, celý náplně se stejně nezbavíš, ale aspoň něco.
Cenovka je něco kolem 200,- CZK za litr. Dva litříky by měli stačit. Kontaktuj "Jirku325" olej dodá.
No Honziku, spravne, delam si PLUSHanis píše:Kontaktuj "Jirku325" olej dodá.

Vitej zpatky v realite krutyho sveta, jak bylo na dovce ?
Zejtra se stavim za tebou v praci, Cermys je nejak furt nedostupnej, tak nevim jak je na tom muj tajny projekt ve Sterboholech

Kusuj, ty mas mrtkuDC z ustavu píše:stačí bohatě litr - když jsem dolíval opravené prázdné servo, tak ještě zbylo v litrovce